1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bülent Tulun sportif direktör olacakmış diyorlar. Ayrıca Abdürrahim Albayrak yokmuş listesinde, iyi ki de yok. O adamın kahve tarzı konuşmasını sevmiyorum ben, neydi o öyle en son televizyondaki isyanı. Ondan yönetici falan olmaz. Ünal Aysal'la birlikte hiç olmaz. Ünal Aysal 71 yaşında, tecrübeli bir iş adamı, konuşmaları bile sakin ve düzgünce. İçerik olarak beğenmedim orası ayrı. Albayrak aklına ilk geleni söylüyor, onun tribündekilerden farkı yok. Aynı adam gol atınca ismi haykırılır, bir hata yapar ne anası kalır ne başka bir şey.
    Last edited by uAburak89 : 12.Nisan.2011 at 21:55

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    O adamın kahve tarzı konuşmasını sevmiyor ben,
    bende senin konuşmanı sevmiyor o nasıl oluyor
    ben gidiyor rusça öğreniyor zira türkçe bilmiyor ben

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    bende senin konuşmanı sevmiyor o nasıl oluyor
    ben gidiyor rusça öğreniyor zira türkçe bilmiyor ben
    Düzelttim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bülent Tulun sportif direktör olacakmış diyorlar. Ayrıca Abdürrahim Albayrak yokmuş listesinde, iyi ki de yok. O adamın kahve tarzı konuşmasını sevmiyorum ben, neydi o öyle en son televizyondaki isyanı. Ondan yönetici falan olmaz. Ünal Aysal'la birlikte hiç olmaz. Ünal Aysal 71 yaşında, tecrübeli bir iş adamı, konuşmaları bile sakin ve düzgünce. İçerik olarak beğenmedim orası ayrı. Albayrak aklına ilk geleni söylüyor, onun tribündekilerden farkı yok. Aynı adam gol atınca ismi haykırılır, bir hata yapar ne anası kalır ne başka bir şey.
    Aynen katılıyorum. Abdürrahim Albayrak'ın olmamasına çok sevindim, son zamanlar değişik hareketler sergiledi tamam sempatik ama profesyonel bir yönetici değil. Bülent Tulun'a sportif direktör görevi verilmez inşallah. Haldun Üstünel-Bülent Tulun ikilisi iyi olabilir belki, ya da Cüneyt Tanman kalır yanına Haldun Üstünel gelir 10 numara olur ama bakalım

Mesaj Yetkileri