Aşkın: Veda ediyoruz

12 Nisan 2011 19:22 | NTV Spor
Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Taner Aşkın NTV Spor'a konuştu. Aşkın, yönetim kurulu olarak Divan Kurulu Toplantısı'nda veda edeceklerini açıkladı.

Galatasaray Yönetim Kurulu, olağan toplantısını yaptı. Toplantının çıkışında yönetim kurulu üyesi Taner Aşkın, NTV Spor Muhabiri Irmak Kazuk'un sorularını yanıtladı. Aşkın, aldıkları seçim kararıyla ilgili imzaları attıklarını ve yarın Divan Kurulu Toplantısı'nda da son bir veda konuşması yapacaklarını söyledi.

Yarın gazetelerde kongre ilanının çıkacağını söyleyen Aşkın "Gündemimizde normal toplantımız vardı. Seçim kararıyla ilgili belgelerin imzalanmadığı söyleniyordu. Galatasaray'da prosedür belli, bu imzalar bugün atıldı. Yarın da kongre ilanı gazetelerde çıkacak. Normal diğer konularımızı konuştuk, bazı kararlar almamız gerekiyordu. Bunları aldık. Divan Kurulu'nda da veda konuşmasını yapacağız." dedi.
Seçim ilanının geciktiği şeklindeki iddialara da cevap veren Aşkın "Böyle bir gecikme yok. Biz burda yönetim olarak ne yapılması gerektiğini bildiğimiz için, aday olacak arkadaşlara daha fazla süre tanımak istedik. Daha önceden aldığımız karar 28 Nisan'dı. Aday olacak arkadaşlara bir müddet daha süre tanımak için bunu 7 Mayıs'a çektik. Bu arkadaşlara tolerans olsun diye böyle bir karar aldık. Ama aldığımız karar 7'si ve 14'ü bu konuda sorun yok zaten, yarın gazetede çıkıyor." şeklinde konuştu.
Seçim sürecini de değerlendiren Aşkın "Değerli arkadaşlarımızdan biri Ünal Aysal adaylığını açıkladı. Diğer arkadaşlarımız da açıklayacaklardır. Yani Galatasaray'a hizmet isteyen herkes bunu yapabilir. Herkese ve Galatasaray'a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz." dedi.
Adnan Polat ve yönetimi olarak seçime girme gibi bir düşüncelerinin olup olmamadığına ise Taner Aşkın "Ben şöyle bir şey söyleyeyim. Bu tabii ki Sayın Adnan Polat'ın tasarrufundadır, onun adına bir şey söyleyebilecek durumda değilim. Ancak biz yönetim kurulu olarak böyle bir oluşumun içersinde değiliz" cevabını verdi.