1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: 1 Oyuncuyu en fazla kaça satabiliriz?

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Bunun birçok değişkeni var aslında. Takımlar reputation seviyelerine göre belirli ca larda oyuncu alıyorlar genellikle. Bunun yanında o anki ihtiyaçları da çok önemli. Mesela Barcelonanın sol bek e ihtiyacı var diyelim ve en iyi sol beklerden biriside sizin takımınızda. Barcelona bu adamı almak için gerekirse 50-60m€ yu gözden çıkarabiliyor. Hepsinin yanında oyuncunun reputation değeride çok önemli. Worldwide rep i olan oyuncuya tabiki daha yüksek teklifler gelecektir. Uzun lafın kısası oyuncuyu yüksek fiyata satmak tamamen o anki koşullara bağlı. Herkesde kendi oyununa özgü oyuncu satışları olmasındanda bunu anlayabiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Bunun birçok değişkeni var aslında. Takımlar reputation seviyelerine göre belirli ca larda oyuncu alıyorlar genellikle. Bunun yanında o anki ihtiyaçları da çok önemli. Mesela Barcelonanın sol bek e ihtiyacı var diyelim ve en iyi sol beklerden biriside sizin takımınızda. Barcelona bu adamı almak için gerekirse 50-60m€ yu gözden çıkarabiliyor. Hepsinin yanında oyuncunun reputation değeride çok önemli. Worldwide rep i olan oyuncuya tabiki daha yüksek teklifler gelecektir. Uzun lafın kısası oyuncuyu yüksek fiyata satmak tamamen o anki koşullara bağlı. Herkesde kendi oyununa özgü oyuncu satışları olmasındanda bunu anlayabiliriz.
    öncelikle mesaj için teşekkürler,2 saattir bi cevap bekliyordum birisi yazdı sonunda.

mesajından anladığım belirli bir değer olmadığı yani *2 *3 gibi değil de ihtiyaca göre diyorsunuz, doğru tabii ama ben genie den baktım ve oradaki değerleri baz alırsam SATMAK İSTEDİĞİM adamlara değeri *3 *5 gibi değerler koyacağım. mesaj için de tekrar saol. mesajın tabi ihtiyaca göre alması tabi işime yarayacak ama benim ihtiyacım olmayanı kaça satacağımı anlatmıyor ve değerin belli olmadığını anlatmışsın yani belirli bir hesaplama olmadığını bende işime yarayanı eğer finansım yetiyorsa belirli bir hesaplama ile almadığıma göre satmada da yok tabi; ben yükseğe alıp ucuza satabildiğim için sormuştum iyi oyunlar...

Mesaj Yetkileri