1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Böyle bir şey dediğimi sanmıyorum Berk.

Ben iyi bir araştırmacı olmak, futbol bilgini olmaktan da bahsetmiyorum. Birazcık futbol kültürü bunları bilmeyi öğretir. İtalya'da da maçlar şifreli fakat hiçbir Udinese taraftarı "Oo Gareth Bale'i alsak süper olur. Hem televizyondan dinledim süper topçu." demez.

"Kültür" için maçların şifresiz yayınlanması tek yol değil.
    Napalım Her Hafta Maçları İzlemeye Avrupaya mı Gidelim? Merak Ettim Kültürlü ve Bilgili Taraftar Nasıl Oluyor? Ne Yapmamız Lazım?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Napalım Her Hafta Maçları İzlemeye Avrupaya mı Gidelim? Merak Ettim Kültürlü ve Bilgili Taraftar Nasıl Oluyor? Ne Yapmamız Lazım?
    O FM oynadığın ve foruma yazı yazdığın aleti kullan mesela

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Peter Kenyon sadece seçim kozuydu.Galatasaray'da bir görev almadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Seviyeli bir iki yeri takip etmek, gerekirse birkaç dergiye üye olmak ya da iki üç "iyi" köşe yazarını okumak ya da elindeki klavyeyle iki üç araştırma yapmak.

Futbol kültürü sadece maç izlenerek oluşuyor zannediyorsanız baştan tartışmayalım yani.

@Börk , @Revolution : Taraftarlık, cahilliğe mazeret değildir. Asıl taraftar bilgili olmalıdır. Yahu akıl, mantık olmadıkça taraftarda bu iş böyle gider. Sonuçta taraftarın gitgelleri biraz da bu işin sorumlusu. Bunun için de bilgi edinmek şarttır.

Eh çünkü Berk, Avrupa'da ortalama bir taraftar neyin olup neyin olmayacağını biliyordur.

Ben zaten patır kütür genç yıldızları saysın hepsi birer futbol bilgini olsun demiyorum ki. Neyin ne olduğundan haberdar olsun biraz.

Berk'in kültür nasıl oluşur sorusunu da en üstte cevapladım sanırım.

Mesaj Yetkileri