1 ile 30 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    hiç bir yıl kolay geçmez zaten heleki 100. yıl diğer yıllardan çok daha zordur işallah bu zorlukların altından kalkabilecek bir kadro kurulur
    Birde dünyanın en iyi teknik direktörlerinin ismi geçerken orta derecede birinin gelmesi şaşırtıcı oldu..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Aegnor Míriel
    Birde dünyanın en iyi teknik direktörlerinin ismi geçerken orta derecede birinin gelmesi şaşırtıcı oldu..
    dünyanın en iyi teknin drektörleri derken capello'nun adı geçti ama bu isimde sadece gazetelerde vardı buda çok normal çünkü juventusun durumu ortada

scolari içinde ben sıcak bakmıyordum en ideal isim cuper di ama o da doğru bir habermiydi bilmiyoruz tabi. Zico yerine Aykut Kocaman veya Rıdvan gelmiş olsa daha iyi olursu sonuçta onlarında iyi bir kariyerleri yok ziconunda yok

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    dünyanın en iyi teknin drektörleri derken capello'nun adı geçti ama bu isimde sadece gazetelerde vardı buda çok normal çünkü juventusun durumu ortada

scolari içinde ben sıcak bakmıyordum en ideal isim cuper di ama o da doğru bir habermiydi bilmiyoruz tabi. Zico yerine Aykut Kocaman veya Rıdvan gelmiş olsa daha iyi olursu sonuçta onlarında iyi bir kariyerleri yok ziconunda yok
    evet aslında yerli t.direktör gelse belki daha yararlı olabilirdi.bu takımda sadece brezilyalı yokki..

Mesaj Yetkileri