Maçın evkli olması felan umrumda değil . Sadece Barca alsın da kuponum tutsun.
Maçın evkli olması felan umrumda değil . Sadece Barca alsın da kuponum tutsun.
Mourinho basın toplantısında kimseyle konuşmamış gazetecilerde kalkmış gitmiş.Kralsın Mourinho![]()
bu sefer 5 degil 3 yicez mi dicek adam en iyisi konusmamasi![]()
4 maçta berabere biter.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Real Madrid alacak maçı![]()
barca kısa ve öz![]()
Bu gün netten 2 liralık bir kupon yaptım. El Clasico'ya sermaye çıktı. 11 lira aldım. 1'den 2 olması baya zor gibi olsada oynadım 2 liralık
![]()
Minimum 4 gol atarız..
Guardiola hep yendi Madrid'i zaten..Çok rahat bir maç olacak.
Lig maçı berabere biter.
Kupa maçını Madrid alır.
Şampiyonlar ligi maçlarının ikisinide Barça alır.
Tahminim bu yönde.![]()
Maç şifreli mi yayınlanacak uydudan.
Bu maçlarda Biss şifre uyguluyor diye biliyorum ntvspor internete "Ntvspor Biss key" falan yazıp bulabilirsiniz orda nasıl ayarlayacağınızı da gösterir.
La Liga maçları ntvspor da hep yayınlanıyor fakat şifreli oluyor.
Real Madrid!!!
Tabiside Madrid![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Digitürk ve D-Smart dışında ki maçların hepsi Biss şifre ile şifreleniyor bildiğim kadarıyla zorunlu kanallar şifre koymakta zaten onlarda formalite icabı koyuyorlar şifreleri sonra kendileri dağıtıyorlar.
Anladığım kadarıyla İspanyol hakem bizim maçları izliyor ..
Kündeye penaltı çalmıyolar ben buna çalarsam infaz edilirim dedi ve penaltıyı vermedi heralde ..
Barcelona'nın pas trafiğini engelleyecek bir takım çıkacak mı acaba ? Şu maçta Mesut 11 olmamalımıydı ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Villa'nın pozisyon nasıl es geçildi anlayamadım .
Messi 1-0...
nerde realciler ?Şu biiir!!!
Barça ilk yarıda bir ara 30 pas falan yaptı sanırım :d Real Madrid seyircisi ıslıklamasa uyanmayacaktı Mourinho
% 75 top hakimiyeti olur mu yaww bir maçta?
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
barca gol gol gol oğuz fena oluyor!!![]()
Real 10 kişi canlı iddaa da bile Real'in oranı birden 12.50'ye çıktıRonaldo'nun direkten dönen şutu varmış...
Ya maç 5'e 2 top kapma çalışmasına döndü sıkıcı bi hal aldı bundan sonrası izlenmez. 11'e 11ken bile adaletli değildi şimdi hiç değil (: (: