Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 67.74%
  • Gaziantepspor kazanır

7 22.58%
  • Berabere biter

3 9.68%
Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 248 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor [29. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Böyle bir serzeniş olunca hakem katletsin etmesin psikolojik bir önyargı var demektir.
    Burak'ın gidip Gençler'li oyunculara "Şampiyon mu olacaksınız ?" diye bağırmasında ne var o zaman ?

Yoksa hakem Fenerbahçe lehine hata yapılınca söylediklerinizle,aksi bir durumda isyan eden Fenerbahçe taraftarıyla dalga geçmeniz gibi bir yorum mu yapacaksınız?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Burak'ın gidip Gençler'li oyunculara "Şampiyon mu olacaksınız ?" diye bağırmasında ne var o zaman ?

Şuan Fenerbahçe'yi Barcelona yense Barcelona başkasına böyle top oynamıyor diyecek bir psikolojiye sahip Fenerbahçe taraftarı. Neticede şampiyonluk yarışındayken bu normaldir. Aynısını Trabzonspor'lular da düşünüyor.
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=192

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MeMo View Post

hiçbirşey yoktu o zaman, Burak o sözü için pfdk bir inceleme yaptı ve ne kamera kayıtlarından ne başka bir şeyden böyle birşey bulamadı. O söz bir tek cavcavın protokolden duyduğu laf olarak kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

hiçbirşey yoktu o zaman, Burak o sözü için pfdk bir inceleme yaptı ve ne kamera kayıtlarından ne başka bir şeyden böyle birşey bulamadı. O söz bir tek cavcavın protokolden duyduğu laf olarak kaldı.
    Aynı şekilde İsmail Kartal'ın laflarıyla ilgili de bir şey yok basının uydurması bence.Örnek olsun diye söyledim,bu muhabbetin sadece bize özgü olduğunu düşünmek çok saçma.

Her 2 tarafta da yanlış olan bu düşünce var.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aynı şekilde İsmail Kartal'ın laflarıyla ilgili de bir şey yok basının uydurması bence.Örnek olsun diye söyledim,bu muhabbetin sadece bize özgü olduğunu düşünmek çok saçma.

Her 2 tarafta da yanlış olan bu düşünce var.

ben ismail kartalın olayını bilmiyorum, ama Burak için durum bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Fenerbaçe Barcelonayı yense maçın hakemi collina olsa maçı haketmeden kazandığımızı iddia edicek bir psikolojiye sahip karşı takım taraftarları
    Karşı takımların taraftarları, düzeltmek istedim..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu hakemler bu lige fazla

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Resimdeki vatandaşı tanıdınız mı?

İşte Hüseyin Göçek...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu fotoğraf hiçbir şey ifade etmez.Eğer yakın zamanda Galatasaray formasıyla çekilmiş bir fotoğraf olsa bu fotoğraf bir anlam ifadebilir belki ama hiçbir hakem ileride hakem olacağını düşünerek gençliğinde takım tutmamazlık yapmaz yani.Eğer Hüseyin Göçek'in amacı dün akşam Fenerbahçe'yi engellemek olsaydı Lugano'yu atardı,Murat Ceylan'ı atmazdı ve 6 dakika da uzatmazdı maçı.Bunları yaptığı içinde hakemlikten falan da ihraç edilmezdi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Hüseyin Göceki bilmem ama bugün sahada kazanmak için canını dişine takan var gücüyle oynayan bir oyuncunun da eskiden çekilmiş galatasaray formalı bir fotoğrafı var hatta antepte belki de en iyi oynayan oyunculardan birinin de fenerbahçe formalı bir fotoğrafı var. bu hiçbirşeyin ispatı da değildir, hiçbirşey de açıklamaz.

kafaya göre mesaj siliniyor hacım, bizim cevaplar böyle kalıyor ortada, oysa bir iddaya yazılmışlardı bunlar. siliyorsanız bunları da silin bari, kalmayalım deli gibi.
    dün bu hüseyin göcek fotoğrafına bu yorumu yaptım, sonra fotoğraf uçtu gitti bir anda umarım yine aynısı olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

90+'lar bahaneee..

9 kez söylenen anons Şahaneee..

http://www.facebook.com/video/video....67610&comments

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir de 17'ye tek olduklarını düşünüyor ya Fenerbahçeli arkadaşlar.Şu manşetten sonra yalnız olduklarını söylemek zor olur sanki.

So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Karşı takım başkasına değişik oynuyor ne yahu isteyen istediğine istediği gibi oynar. Kimse buna bir eleştiride yapamaz. Adamların oyunu rakip takımı neden ilgilendirirki . Bu arada Antep ' ten 2 , Fener ' den 1 kişi kırmızı görmeliydi.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    G.Antepspor büyük takımların tümüne kök söktürdü sanki Fenerbahçe'ye özel oynadı Adamlar takır takır top oynayınca niye sorun oluyor anlamadım
    Takır takır ?

Ben sadece gerilim filmi izledim LigTV'de.

Herkes Fenerbahçe'ye karşı özel oynuyor bu nasıl iş anlamadım?

Dün geceki mücadeleyi gördükten sonra,söyleyebilirim ki ben bu takımla gurur duyuyorum.Şu an için ipler Trabzonspor'un elinde olabilir.Ama hem onlar,hem de biz bütün maçlarımızı kazanırsak üzülmem.Çünkü 19 maçta 18 galibiyet almış bir takımla gurur duyarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yaman abi sen yapma yalvaririm. Firat Aydinus'a da mac vermesinler o zaman, bu adamlar bu isten ekmek kazaniyor. Nasil oluyor da GG bacagindaki kocaman kartal dovmesiyle canini disine takarak oynuyorsa hakemler de ayni durum hakemler icin de gecerli. Hele boylesine kritik haftalarda ve su kaos ortaminda.

Hakem bence de maci katletmistir ama kalkip da yillar onceki Galatasaray'da basketbol oynadigi fotografi koyup da hakemin Galatasarayli oldugunu iddia etmenin anlami yoktur. Soyle de birsey var her Galatasaray'da oynayan Galatasarayli, her Fenerbahce'de oynayan Fenerbahceli degil.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bir de 17'ye tek olduklarını düşünüyor ya Fenerbahçeli arkadaşlar.Şu manşetten sonra yalnız olduklarını söylemek zor olur sanki.

Vicdanları el vermişde yazmışlar, dünkü gösterge herşeydir, bir takım düşünün Fenerbahçe seyircisine koltuk atıyor, bir hakem düşünün taraftarı provike etmek için sahayı polislerle terk ediyor. Zaten böyle bir maça G.Saray'lı hakem atamak her şeyin göstergesidir. 17e karşı 1!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrica sunu da anlamiyorum oraya gelen oyuncu ne yapacak benim hedefim yok, maci onemsemeyeyim Fenerbahce sampiyon olsun mu diyecek. Yahu su mac Konyaspor'la da olsaydi Konyalilar canini disine takarak oynardi, adam en basitinden macim televizyonda yayinlaniyor bu benim piyasa macim der. Sanki Trabzon'un rakipleri maci satiyor Trabzon'a. Galatasaray'in ne iddiasi vardi da gecen hafta yirtindi Trabzon karsisinda?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Fotospor'un ilk manseti degil ki bu GSCimbom'da bu tarz mansetleri derleyip tek konuda birlestirmislerdi, o konuyu bulursam ekleyecegim linkini.

Edit: Gazetenin gorevi tarafsiz olmaktir, tarafsizca yorumlamak olaylari tarafsizca anlatmaktir. Buyrun bakin onceki mansetlere:
    http://www.gscimbom.com/forum/turgay...rezaleti_.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir de fotospor.Yalnız yürümüyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fotosporu ciddiye almamak gerek.

Yazar kadrosu : Var mısın yok musun da ki Kemal ve Furkan en bombasıda Vahe Kılıçarslan var yazar kadrosunda.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sadece Bizim Maçta +6 Verilmiyormuş . İngiltere Premier Lig Maçında "+8" Veriliyor ve "+7". Dakikada Penaltı Çalınabiliyor . Yani Bu Fazla Süre Vermek Veya Penaltı Çalmak Hakemlerin Bazı Takımlara Yaptığı Birşey Değil .."+10"Da Da Liverpool Lehine Penaltı Veriliyor. Enteresan Maç Oldu
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçın 6 dakika uzaması Göçek'in torpili değil; oyunda kart sayısı çift hanelere ulaştı, oyuncu değişiklikleri yaşandı, yan topların birçoğunda oyuncuları uyarmak için oyunu durdurdu. Hatta çok ince hesap yapmak için üşenmeyecek birisi olsa oyunun tamamını izleyip duran dakikaları hesaplasa 6 dakikanın rahatlıkla uzatılabileceğini görürüz.

Göçek 7.1'le sezonun en düşük notunu almış. Muhtemelen sezonun geri kalan kısmında kendisini sahalarda görmeyeceğiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

6 dakika uzatarak torpil geçti muhabbeti benim mesajımdan kaynaklıysa,ben torpil geçti demek istemedim.Eğer kötü niyetli olsaydı,6 dakika değil 3 dakika uzatırdı.Olan Fenerbahçe'ye olurdu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hayır Şemsi senin mesajına cevap olarak değildi. Genel olarak spor programlarında falan da bu 6 dakika muhabbeti geçiyor. Bu maçın 2. yarısındaki uzatma hakkı minimum 5 dakikaydı. Son dönemlerde oyunun bu kadar durduğu bir maç hatırlamıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yaman abi sen yapma yalvaririm. Firat Aydinus'a da mac vermesinler o zaman, bu adamlar bu isten ekmek kazaniyor. Nasil oluyor da GG bacagindaki kocaman kartal dovmesiyle canini disine takarak oynuyorsa hakemler de ayni durum hakemler icin de gecerli. Hele boylesine kritik haftalarda ve su kaos ortaminda.

Hakem bence de maci katletmistir ama kalkip da yillar onceki Galatasaray'da basketbol oynadigi fotografi koyup da hakemin Galatasarayli oldugunu iddia etmenin anlami yoktur. Soyle de birsey var her Galatasaray'da oynayan Galatasarayli, her Fenerbahce'de oynayan Fenerbahceli degil.
    Kardeşim yanlış anlama ama kendi dediğinle çelişiyosun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bak şimdi fotospor bizi desteklemezse biz noluruz
    fotosporla şampiyonluğa yürüyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ya şöyle bişey var hakemler bizi sevmedikten sonra hep fotospor sevse nolur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kendinizi yalnız hissetmeyin diye koydum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

birde gsliler sitem ediyolar yav sizin takımınız oynadı da adamlar başlık atmadılar mı
    basın için fenerbahçe her zaman tiraj malzemesi görülmüştür ve fenerbahçeyi destekleyen manşetler haberler atılmıştır. ama bu hiçbir şeyi değiştirmez.

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri