Burak'ın gidip Gençler'li oyunculara "Şampiyon mu olacaksınız ?" diye bağırmasında ne var o zaman ?
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=192Şuan Fenerbahçe'yi Barcelona yense Barcelona başkasına böyle top oynamıyor diyecek bir psikolojiye sahip Fenerbahçe taraftarı. Neticede şampiyonluk yarışındayken bu normaldir. Aynısını Trabzonspor'lular da düşünüyor.
Bu hakemler bu lige fazla![]()
Resimdeki vatandaşı tanıdınız mı?
İşte Hüseyin Göçek...
Bu fotoğraf hiçbir şey ifade etmez.Eğer yakın zamanda Galatasaray formasıyla çekilmiş bir fotoğraf olsa bu fotoğraf bir anlam ifadebilir belki ama hiçbir hakem ileride hakem olacağını düşünerek gençliğinde takım tutmamazlık yapmaz yani.Eğer Hüseyin Göçek'in amacı dün akşam Fenerbahçe'yi engellemek olsaydı Lugano'yu atardı,Murat Ceylan'ı atmazdı ve 6 dakika da uzatmazdı maçı.Bunları yaptığı içinde hakemlikten falan da ihraç edilmezdi.
So what?
Saike
90+'lar bahaneee..
9 kez söylenen anons Şahaneee..
http://www.facebook.com/video/video....67610&comments
Bir de 17'ye tek olduklarını düşünüyor ya Fenerbahçeli arkadaşlar.Şu manşetten sonra yalnız olduklarını söylemek zor olur sanki.
![]()
So what?
Saike
Karşı takım başkasına değişik oynuyor ne yahu isteyen istediğine istediği gibi oynar. Kimse buna bir eleştiride yapamaz. Adamların oyunu rakip takımı neden ilgilendirirki . Bu arada Antep ' ten 2 , Fener ' den 1 kişi kırmızı görmeliydi.
Herkes Fenerbahçe'ye karşı özel oynuyor bu nasıl iş anlamadım?![]()
Dün geceki mücadeleyi gördükten sonra,söyleyebilirim ki ben bu takımla gurur duyuyorum.Şu an için ipler Trabzonspor'un elinde olabilir.Ama hem onlar,hem de biz bütün maçlarımızı kazanırsak üzülmem.Çünkü 19 maçta 18 galibiyet almış bir takımla gurur duyarım.
Yaman abi sen yapma yalvaririm. Firat Aydinus'a da mac vermesinler o zaman, bu adamlar bu isten ekmek kazaniyor. Nasil oluyor da GG bacagindaki kocaman kartal dovmesiyle canini disine takarak oynuyorsa hakemler de ayni durum hakemler icin de gecerli. Hele boylesine kritik haftalarda ve su kaos ortaminda.
Hakem bence de maci katletmistir ama kalkip da yillar onceki Galatasaray'da basketbol oynadigi fotografi koyup da hakemin Galatasarayli oldugunu iddia etmenin anlami yoktur. Soyle de birsey var her Galatasaray'da oynayan Galatasarayli, her Fenerbahce'de oynayan Fenerbahceli degil.
Vicdanları el vermişde yazmışlar, dünkü gösterge herşeydir, bir takım düşünün Fenerbahçe seyircisine koltuk atıyor, bir hakem düşünün taraftarı provike etmek için sahayı polislerle terk ediyor. Zaten böyle bir maça G.Saray'lı hakem atamak her şeyin göstergesidir. 17e karşı 1!
Ayrica sunu da anlamiyorum oraya gelen oyuncu ne yapacak benim hedefim yok, maci onemsemeyeyim Fenerbahce sampiyon olsun mu diyecek. Yahu su mac Konyaspor'la da olsaydi Konyalilar canini disine takarak oynardi, adam en basitinden macim televizyonda yayinlaniyor bu benim piyasa macim der. Sanki Trabzon'un rakipleri maci satiyor Trabzon'a. Galatasaray'in ne iddiasi vardi da gecen hafta yirtindi Trabzon karsisinda?
Fotospor'un ilk manseti degil ki bu GSCimbom'da bu tarz mansetleri derleyip tek konuda birlestirmislerdi, o konuyu bulursam ekleyecegim linkini.
Edit: Gazetenin gorevi tarafsiz olmaktir, tarafsizca yorumlamak olaylari tarafsizca anlatmaktir. Buyrun bakin onceki mansetlere:
http://www.gscimbom.com/forum/turgay...rezaleti_.html
Bir de fotospor.Yalnız yürümüyoruz.
Fotosporu ciddiye almamak gerek.
Yazar kadrosu : Var mısın yok musun da ki Kemal ve Furkanen bombasıda Vahe Kılıçarslan var yazar kadrosunda.
Sadece Bizim Maçta +6 Verilmiyormuş . İngiltere Premier Lig Maçında "+8" Veriliyor ve "+7". Dakikada Penaltı Çalınabiliyor . Yani Bu Fazla Süre Vermek Veya Penaltı Çalmak Hakemlerin Bazı Takımlara Yaptığı Birşey Değil .."+10"Da Da Liverpool Lehine Penaltı Veriliyor. Enteresan Maç Oldu![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Maçın 6 dakika uzaması Göçek'in torpili değil; oyunda kart sayısı çift hanelere ulaştı, oyuncu değişiklikleri yaşandı, yan topların birçoğunda oyuncuları uyarmak için oyunu durdurdu. Hatta çok ince hesap yapmak için üşenmeyecek birisi olsa oyunun tamamını izleyip duran dakikaları hesaplasa 6 dakikanın rahatlıkla uzatılabileceğini görürüz.
Göçek 7.1'le sezonun en düşük notunu almış. Muhtemelen sezonun geri kalan kısmında kendisini sahalarda görmeyeceğiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
6 dakika uzatarak torpil geçti muhabbeti benim mesajımdan kaynaklıysa,ben torpil geçti demek istemedim.Eğer kötü niyetli olsaydı,6 dakika değil 3 dakika uzatırdı.Olan Fenerbahçe'ye olurdu.
So what?
Saike
Hayır Şemsi senin mesajına cevap olarak değildi. Genel olarak spor programlarında falan da bu 6 dakika muhabbeti geçiyor. Bu maçın 2. yarısındaki uzatma hakkı minimum 5 dakikaydı. Son dönemlerde oyunun bu kadar durduğu bir maç hatırlamıyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bak şimdi fotospor bizi desteklemezse biz noluruz
fotosporla şampiyonluğa yürüyoruz![]()
Ya şöyle bişey var hakemler bizi sevmedikten sonra hep fotospor sevse nolur
Kendinizi yalnız hissetmeyin diye koydum.![]()
So what?
Saike
birde gsliler sitem ediyolar yav sizin takımınız oynadı da adamlar başlık atmadılar mı
basın için fenerbahçe her zaman tiraj malzemesi görülmüştür ve fenerbahçeyi destekleyen manşetler haberler atılmıştır. ama bu hiçbir şeyi değiştirmez.