Açıkçası Trabzon bizden önde olmasına rağmen şansları eşit görüyordum.Trabzon'un kazanacağını düşünsen de puan kaybı bekliyordum olmadı malesefTrabzon şimdi bir adım önde bence.
Açıkçası Trabzon bizden önde olmasına rağmen şansları eşit görüyordum.Trabzon'un kazanacağını düşünsen de puan kaybı bekliyordum olmadı malesefTrabzon şimdi bir adım önde bence.
Sezonun en fazla seyirci rekorunu da kırmışız bu maçta.
Yukleresim.com
Trabzon bu saatten sonra zor puan kaybeder. Hatta %95 şampiyonlar. Bursa maçında liderliği bırakmak çok çok büyük hataydı..
Herkes Sinan Engin gibi totem yapmaya basladi![]()
Totemle alakası yok. Eğer başka türlü düşünüyorsam Allah canımı alsın. Trabzon rüzgarı arkasına aldı gidiyor. Her nasıl oynarsa oynasın kazanmayı biliyorlar. Ve en zorlu virajı (Gs-Bursa-Eskişehir) dönmek üzereler. E.Şehir'inde Trabzon'u zorlasada engelleyebileceğini düşünmüyorum. Zaten E.Şehir maçından sonrasıda çorap söküğü gibi gelir. Trabzon kazandıktan sonrada F.Bahçe'nin maçlarının hiç bir önemi yok. Trabzon'u tebrik ederim sonuna kadar hakkettiler burasını...
9 puan kapandığındaki bizdeki umutsuzluk şimdi Fenerbahçede var, ama bir beraberlikle değişir herşey 5 te 5 yapar demek kolay ama 11 de 11 kolay değil. gerçi ilk yarı o 11 maçta 10 galibiyet 1 beraberlik almıştık ya hayırlısı.