1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ne zamandan beri alıyor? Başbakan'ı ziyarete gittikleri videoyu seyrettim tek kelime Türkçe konuşmadı.Ayrıca konuşmasında az Türkçe bildiğini söyledi.Bu aslında büyük kulüplerimize has bir durum.Anadolu'da belli bir süre görev yapan yabancılar en azından dertlerini anlatacak,maç sonu röportaj verebilecek kadar Türkçe konuşabiliyorlar genelde.
    Bilerek ve isteyerek Türkçe konuşmuyor, anadili kadar konuşabilecek seviyeye gelmeden konuşmayacağını söyledi.

Saçmalamaktan ve yanlış anlaşılmaktan korktuğu için, komik duruma düşmemek için Portekizce konuşuyor şimdilik.

Bu şekilde suçlamak mantıksızlık, Alex'i takdir etmeniz gerekirken anlamsız yorumlar görürüyor ve üzülüyorum. Alex twitter'den zaman zaman Türkçe yazıyor ve Google Translate vs de değil.
    Last edited by Cengo : 20.Nisan.2011 at 02:57
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bilerek ve isteyerek Türkçe konuşmuyor, anadili kadar konuşabilecek seviyeye gelmeden konuşmayacağını söyledi.

Saçmalamaktan ve yanlış anlaşılmaktan korktuğu için, komik duruma düşmemek için Portekizce konuşuyor şimdilik.

Bu şekilde suçlamak mantıksızlık, Alex'i takdir etmeniz gerekirken anlamsız yorumlar görürüyor ve üzülüyorum. Alex twitter'den zaman zaman Türkçe yazıyor ve Google Translate vs de değil.
    Bence söylediğin bahaneler Alex'in öne sürdüğü şeylerse bunlar rahatlıktan kaynaklı şeyler. Bakın yalan söylüyor demiyorum , Fenerbahçe öyle bir imkan sunmuş ona ki , tam öğrendiğim zaman konuşurum diyor. Bu da bizim ülkemizde yabancı oyunculara ne kadar değer verildiğinin bir göstergesi. Futbol dışarıdan alan bir ülke için normal bir durum.

Bana göre bir oyuncu yurt dışına gittiğinde , ilk senenin sonunda o dili tercümana gerek olmadan ve tercüman kullanmadan konuşabilmesi lazım. İster çat pat , ister derdini anlatabildiği kadar. Yaşayacağı sıkıntıları düşünerek öğrenmesi lazım. Normal olan bence budur. Tuncay'ın bir röportajı var ilk Boro yo gittiğinde gülmekten ölürsünüz , Fatih Terim halt etmiş yanında , spiker soru sormaya korkuyordu o derece linki bulamadım şimdi...

Mesaj Yetkileri