1 ile 30 arası toplam 235 sonuç

Konu: Haydi Haydi Çaykur Rize, Avrupayı getir dize [Ç.Rizespor A.Ş. - Sezon:4 K:1 -]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Atila Turan ve Sezer Özmen harika olmuş. İlerleyen yıllarda sana iyi para kazandırırlar ..

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Fazla Transfer yapmadık mevcut kadromuz yeterli sadece bir iki takviyeyle eksikleri tamamladık

Mevcut taktiğimiz biraz eksiğimizde var tabi. Bu 11.3 yamasında bir çok sakatlığa maruz kaldık

İyi bir hazırlık süreci geçirdik.

Kısa bir değerlendirme yapacak olursak. Transfer döneminde Yurchenko en önemli transferimiz oldu. Orta alana King Gyan'ı alabilseydik çok fayda sağlayabilirdi bize. Yedek kaleci sıkıntımızı kiralık olarak Bayramla tamamladık. Stoper mevkisinde çok sakatlık yaşadığımızdan dolayı Trabzondan Mustafa Yumlu'yu kiraladık. Hazırlık maçlarında takım iyiydi rakiple güçsüz olsada oyunu beğendik. Bakalım önümüzdeki haftalar bize ne getirecek.

Bu arada takımın taktiği ''Terminator Tactic ''yani hazır bir taktik. Antreman programı olarak Emrah Abinin antreman programını kullanıyorum bunlarıda dipnot olarak ekleyelim.
    Quote Originally Posted by A.FaruK View Post

Büyük bir aksilik olmazsa liderlik garanti diye düşünüyorum artık bakacaz (:

Birde Kötüyüm Diyorsun Çok Mütevazisin Be Usta

Transferler Gerçekten Bomba Olmuş Savunma Çok Sağlam Forvette Artun'a Sürekli Şans Ver Müthiş Gelişiyor ve Poacher'in Tam İdeal İsmi

Linderoth'u Kondisyoner Alsaydın Keşke Ama Kit Carson Bomba Olmuş Dünya Klasında Bir Antrenördür.

Bu Arada Eski Kalecinizi Yeniden Yuvaya Döndürmüşsün Yemedin İçmedin Onu Düşündün Heralde

Süper Ligde Başarılar Reis

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Savunmayı nasıl yapacaksın

Orkun - Atilla - Kemal - Sonko - Okan Alkan 5lisi öneririm kardeşim..
    Abi savunma hattı çok alternatifli şuan kafamda bi 4lü yok ama Atilla ile Sezeri düşünüyorum öncelikli bilmiyorum yanında kim oynar. Formayı hak edene vercez (:

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Atila Turan ve Sezer Özmen harika olmuş. İlerleyen yıllarda sana iyi para kazandırırlar ..
    Hem kaliteli hemde mevcut durumda iş yapabilecek isimler. Zamanla artık kulübe iyi para kazandırarak yollayabiliriz (:

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    İyi transferler kardeşim atilla en çok gözüme çarpan
    İyide para verdik kendisine umarım hak eder (:

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Birde Kötüyüm Diyorsun Çok Mütevazisin Be Usta

Transferler Gerçekten Bomba Olmuş Savunma Çok Sağlam Forvette Artun'a Sürekli Şans Ver Müthiş Gelişiyor ve Poacher'in Tam İdeal İsmi

Linderoth'u Kondisyoner Alsaydın Keşke Ama Kit Carson Bomba Olmuş Dünya Klasında Bir Antrenördür.

Bu Arada Eski Kalecinizi Yeniden Yuvaya Döndürmüşsün Yemedin İçmedin Onu Düşündün Heralde

Süper Ligde Başarılar Reis
    Yok abi cidden fazla anlamam yapıyoruz bişeyler (: Artun bizim için iyi bir alternatif ilerleyen zamanlarda bonsevisinide almayı düşünüyorum. Antreman programımızı daha önce denemiştim başka takımlarda çok verim almıştım ama antrenor kadromuz biraz vasattı şimdi ufak ufak geliştiriyoruz o kadroyu. David benim için efsanedir bu takımda her zaman yeride hazırdır umarım faydalı olacaktır. Adam City patentli abi (: . Teşekkür ediyorum abicim iyi dileklerin için.

Mesaj Yetkileri