Lig Kupası
![]()
Lig Kupası
![]()
Carling Cup 3. Tur Maçı
"Uzun süre üstün oynadık, son anlarda biraz heyecanlansak da kazanmasını ve turu geçmesini bildik."
Manchester United Teknik Direktörü
Oğuz Kağan
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Premier Lig 6.Hafta ve Puan Durumu
''Kazanamadık, mutsuzuz. Torres formsuz. Daha doğrusu tüm hücum hattımız formsuz 3 maçtır gol atmakta oldukça zorlanıyoruz.''
Chelsea Teknik Direktörü
Serkan Ç.
Premier Lig 6. Hafta Maçı
"Kazanmamız gereken bir maçtı, olmadı. Üzgünüz, umarım bu puan kayıplarımızın sonucusu olur."
Oğuz Kağan
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
e biraz yorum biraz takip.
Hocam daha ligin başı heyecan az
Chelsea daha gidiyor ancak okumus'un dedigi gibi daha ligin başı ikinci devrede heyecan tavan yapacaktır 2 takımda toparlanacaktır...
Her iki takımada başarılar diliyorum. Favorim Serkan (:
Her İkinizede Başarılar Favorim Chelsea![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
chease ile oynayan arkadaş daha iyi gidiyor fakat manu ile oynayanın işi zor gibi bolton gibi bir rakibe 3-1 kaybetmek çok kötü olmuş.
Yorumlara teşekkür ederim.
Bolton'a yenilmek kötü oldu ancak bu sayede eksiklerimizi gördük artık daha iyi bir oyun sergiliyoruz. Tek eksiğimiz Rooney tam performansını yansıtamıyor.
Sezon sonunda ve ortasında gelecek ve gidecek oyuncularımızı yavaş yavaş belirliyoruz. Mançester'de kazanmanın anlamı her şey demek olduğu için en iyi kadroyu kurmaya çalışıyoruz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Manchester güzel transferler yapmış. Fakat Chelsea daha iyi gidiyor gibi. Ligde şampiyonluk yarışının ikinizin arasında geçmesini bekliyorum. İyi olan kazansın.![]()
TariboWest
Destekleyen ve yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim öncelikle, fakat heyecan yok diyenlere puan durumuna bakmasını öneriyorum. 9. sıra da dahil olmak üzere 2-3 galibiyet serisinin neleri değiştireceğinin umarım farkındalardır. Daha ligin 7.haftasındayız insaf yahuÖnümüzde 31 hafta var, iki takımda iyi yolda Manchester baştan yaratılmış bir takım neredeyse ve bu olayı devre arasında sanırım ben de yapacağım. Transferde yapacağımız şovlar var sizlere, iki dost iki ezeli rakip olan biz sizlere keyifli bir kariyer izlettireceğimizden şüpheniz olmasın.
![]()
Bu kariyer takip edilmez mi yaİki tarafa da başarılar favorim seko.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
teşekkür ettim berkcim
Chelsea'da Transfer!
Son 1 aydır forvet hattında ki formsuzluk nedeni ile bir ara Torres'i satılık listesine koyan Chelsea takımı ezeli rakibi Manchester United'in golcü oyuncusu Dimitar Berbatov ile 10milyon€ karşılığında anlaştı. Senede 6milyon€ kazanacak olan Bulgar golcü, Ocak ayında mavilere katılacak.
Şampiyonlar Ligi 2. Hafta Maçı
Premier Lig 7. Hafta Maçı
Premier Lig 8. Hafta Maçı
Şampiyonlar Ligi 3. Hafta Maçı
Premier Lig 9. Hafta Maçı
"Ne diyebilirim ki bu beş maçlık süreci mağlubiyet yaşamadan atlatmak bizim için çok önemliydi. İyi bir seri yakaladığımızı düşünüyorum. Umarım bu serinin devamı da gelir. Gelmeli."
Oğuz Kağan
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Şampiyonlar Ligi 2. ve 3. Hafta maçları
Premier Lig 7. 8. ve 9. Hafta maçları
'' Pek fazla söyleyecek birşeyimiz yok gibi. 1 aylık süreçte inanılmaz bir forum düşüklüğü yaşıyoruz ve çözüm bulamıyoruz. Çaresizlik elimizi kolumuzu bağladı rotasyon yaparak formumuzun yükselmesini bekliyoruz. Sezon başında etkili olan hücum hattımız şimdilerde Güiza kadar etkisiz. Fernando Torres'i satılık listesine çıkardık fakat henüz kimse ilgilendiğini bildirmedi ne olacak bilmiyoruz. Sanırım Ocak ayında büyük bir revizyon bizleri bekliyor. ''
Chelsea Teknik Direktörü
Serkan Ç.
Didier Drogba ve Salomon Kalou toplamda 20milyon€'ya AC Milan'da.
Nicolas Anelka, 5milyon€ karışılığında Barcelona'da.
John Obi Mikel 7milyon€ karşılığında Aston Villa'da.
Nemanja Matic 5milyon€ karşılığında Benfica'da.
Jose Bosingwa 5milyon€ karşılığında Schalke 04'de.
Frank Lampard ise 15milyon€ karşılığında Manchester City'de.
Takımdan ayrılan futbolcularımıza bugüne kadar bize verdiği emeklerden dolayı teşekkürlerimizi sunar bundan sonra ki futbol hayatlarında başarılar dileriz.
Tüm futbolcular Ocak ayında yeni takımlarına katılacaktır.
Chelsea Teknik Direktörü
Serkan Ç.
Carling Cup 4. Tur Maçı
Premier Lig 10. Hafta Maçı
Şampiyonlar Ligi 4. Hafta Maçı
Premier Lig 11. Hafta Maçı
Premier Lig 12. Hafta Maçı
Premier Lig 13. Hafta Maçı
Premier Lig 13. Hafta Puan Durumu
"Derbi maçı hariç tüm maçlarımızda üstün bir oyun sergiledik. Özellikle Tottenham maçı bizim için tam bir şanssızlık oldu."
Oğuz Kağan
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Şampiyonlar Ligi 4.Hafta
Premier Lig 10,11,12 ve 13. Hafta
'' Geçen aya göre toparlanma süreci içine girdik. İyi yoldayız ve o iyi yolda devam ediyoruz. Kadroda ki çoğu as oyuncu ile yollarımızı Ocak ayında ayırıyoruz. Daha savaşçı, daha başarıya aç yeni yüzleri takıma kazandıracağız. 35-40 oyuncuyu listemize aldık, hepsi birbirinden yıldız futbolcular. Roman Abramovic tüm borçlarımızı ödedi ve ekstra 50milyon€ bütçe ayırdı. Oyunculardan kazandığımız para ise 50milyon€ civarı. Toplamda 100milyon€ ile Ocak ayında 2011 yılına damga vurmayı planlıyoruz ''
Chelsea Teknik Direktörü
Serkan Ç.
Çok fena şeyler oluyor. Manchester United ve Chelsea cephesinde muhteşem transferler gerçekleşiyor.
2011/2012 sezonu harika olacağının garantisini şimdiden veriyorum ve transfer bombalarımızdan sadece bir tanesini Chelsea Futbol Kulübü olarak açıklıyoruz.
Juan Manuel Mata !
gerisini siz düşünün.![]()
Evet öyle-idi. Artık değil Manchester City aldı başını gidiyor gibi birşey. Ama 2-3-4-5. lik savaşı sürüyor. Bu sezonu gözden çıkardık gelecek sezon daha çekişmeli bir lig umuyoruz.
Franck Ribery Chelsea'da
Bayern Münih'ni başarılı forvet oyuncusu Franck Ribery ile 5 yıllık sözleşme imzaladık. Ocak ayında takıma katılacak.
kariyerinizi heyecanla takip ediyorum manchester baya bi toparlandı chelsea ilk haftalara göre daha formsuz ama yinede favorim chelseaChelsea nin ocak ayında gerçekleşcek olan transferleri mükemmel
![]()
teşekkürler, toplarlanma sürecine girdik. Liderle puan farkımız 9-10 olsa da imkansız diye birşey yoktur.
Yeni transferler;
Marko Vucinic/Luis Fabiano/Marek Hamsik Chelsea'da
3 oyuncu ile 5 yıllığına anlaşılmıştır. Ocak ayında takımımıza katılacaklar.
Ayrıca AC Milan'ın Brezilya'lı forveti Pato ile anlaştık fakat kendisi sağlık kontrolünden geçemediği için transfer iptal edildi. Ocak ayında iğleştiği takdirde kendisine tekrar teklif göndereceğiz.
Chelsea'nin transferler fena.
Manu'dan da aynı performansı bekliyoruz.![]()
TariboWest
Gidenler
Anderson / Park Ji-Sung / Bébé / John O'Shea / Michael Carrick / Antonio Valencia / Eden Hazard / Rio Ferdinand / Nani
Gelenler
René Adler / Philippe Mexes / Philipp Lahm / Gareth Bale / Daniele De Rossi / Arjen Robben / Wesley Sneijder / Lisandro Lopez / Sergio Agüero
Önemli Gelişmeler
Patrice Evra 4 ay sakatlandı. Sanırım sezonu kapattı. Tam olarak iyileşmesi Mayıs'a sarkabilir bu yüzden Lahm'ı transfer ettik.
Edwin Van der Sar sezon sonunda emekli olacak, çok önemli maçlar olmadığı sürece onu oynatmayı düşünmüyorum. Onun yerine de Adler'i aldık.
Biz biraz daha har vurduk, harman savurduk çok borcun altına girdik. İleride sıkıntı çekeceğiz ama gelecek için iyi bir kadro kurduk.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Hazard'ı niye yolladın abi?
Finansı biraz kurtaralım diye Serkan'a sattık. Belki zarar ettik ama peşin para kazandık en azından, ayrıca istediğim verimi de alamadım Hazard'dan takımın dedesi Giggs bile ondan daha iyi katkı verdi.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT