Sayfa 4 / 22 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 644 sonuç

Konu: NBA Play Off 2010-2011

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Blazers’da Brandon Roy Bekleneni Veremiyor

Sezon içerisinde dizinden ciddi bir operasyon geçiren ve tedavi sürecini tamamladıktan sonra play-off’larda takımdaki yerini alan Brandon Roy, Dallas Mavericks serisinde beklentilerin çok altında kaldı.

American Airlines Center’da oynanan ve 101-89’luk skorla Dallas Mavericks’in kazanarak seride durumu 2-0’a getirdiği mücadelede kenardan gelerek sadece 8 dakika süre alabilen Brandon Roy, 0/1 iki sayı ve 0/2 serbest atış denemesiyle oynadığı gibi bir de top kaybetmişti.

Bunun üzerine maç sonrası başta antrenör Nate McMillan olmak üzere kendisine güvenenleri hayal kırıklığına uğratan Brandon Roy, “Beklentileri karşılayamadığımın farkındayım ve şuan ki durumu da biliyorum. Şimdi geri dönüp tedavimi sürdüreceğim. Gerçeklerle yüzleşmek istiyorum. Amacım tartışma yaratmak değil. Çocuklarımı görünce mutlu olacağım” dedi.

Normal sezonda 47 karşılaşmada 27.9 dakika süre alan Brandon Roy, 12.2 sayı- 2.6 ribaund ve 2.7 asist ortalamaları yakalamıştı.

Pacers'da Collison'ın Son Durumu Belli Oldu

Indiana Pacers’ın genç yeteneği Darren Collison’ın, Chicago Bulls ile oynanacak play-off üçüncü maçında forma giyebileceği belirtildi.

United Center’da oynanan serinin ikinci maçında sol ayak bileğinden sakatlanan Collison’ın yapılan kontroller sonrasında durumunun iyi olduğu kaydedildi. Durumuyla ilgili bir açıklamada bulunan genç oyuncu, “Bu benim için bir şans. Daha kötü durumda da olabilirdim. Şuan kendimi tam anlamıyla iyi hissetmesem de oynamak istiyorum” dedi.

Serinin ikinci maçında sakatlanan ve mücadelenin ikinci yarısında forma giyemeyen Collison, bu sürede genç oyuncu AJ Price’ın iyi bir iş çıkarttığını da belirtti. Collison, “AJ çok önemli bir katkı sağladı. O daha genç bir oyuncu. Ayrıca TJ Ford da tecrübesiyle aldığı süreleri iyi değerlendirdi” diye konuştu.

Doc Rivers: “Şanslıydık”

Boston Celtics’in tecrübeli antrenörü Doc Rivers, TD Garden’da 96-93’lük skorla kazanılan New York Knicks mücadelesinde şansın kendilerinden yana olduğunu söyledi.

Jared Jeffries’in pota altında Kevin Garnett’ın savunmasını geçemeyerek hücumu değerlendiremediği pozisyon sonrasında galibiyete ulaşan Celtics’de Doc Rivers, “Şans bizden yanaydı. Ancak maçın genelinde sert bir oyun ortaya koyduk. Takım olarak iyi mücadele ettik. Sert oynamamızın karşılığını da aldık” dedi.

TD Garden’dan iki galibiyetle Madison Square Garden’a geçen Boston Celtics’de antrenör Doc Rivers, serinin henüz tamamlanmadığını da sözlerine ekledi.

Carmelo: “Evimizdeki iki maçı da kazanmalıyız”

New York Knicks’in süper yıldızı Carmelo Anthony, TD Garden’da oynanan ikinci maç sonrası yaptığı açıklamada Madison Square Garden’da oynayacakları iki maçı da kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Serinin ikinci maçında 42 sayı- 17 ribaund- 6 asist- 2 blokluk muhteşem bir oyun ortaya koyan Carmelo, “Celtics için özel bir şey yapmadım. Ben sadece oyunumu oynadım. Onlar kendi evlerinde iki maç kazandılar. Şimdi biz Garden’da aynı şeyi yapmaya çalışacağız” dedi.

Melo ayrıca zorlu geçen serinin ikinci maçında zaman zaman istedikleri momentumu yakaladıklarını ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını da sözlerine ekledi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Knicks'te Billups Oynamadı, Amare Sakatlandı

New York Knicks’in TD Garden’da Boston Celtics ile oynadığı karşılaşmada Chauncey Billups forma giyemezken, Amare Stoudemire da sakatlandı.

Serinin ilk maçında sakatlanan Chauncey Billups’ın yokluğunda ilk beş başlayan Toney Douglas, 34 dakikada 14 sayı- 7 ribaund- 2 asist- 2 top çalmalık bir performans sergiledi. Maç boyunca 5/16 genel şut isabetiyle oynayan Douglas, özellikle savunmada Rajon Rondo’ya karşı varlık gösteremedi.

Billups’ın oynamaması nedeniyle zorlanan antrenör Mike D’Antoni’ye bir kötü haber de Amare Stoudemire’dan geldi. Celtics deplasmanında sırt ve bel ağrılarının artması nedeniyle sadece 18 dakika oyunda kalabilen yıldız forvet, 4 sayı- 5 ribaund ile maçı tamamladı. Stoudemire’ın durumunun yapılacak kontroller sonrasında netlik kazanacağı belirtildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

NBA'de bugün ne oldu? (21 Nisan)

21 Nisan 2011 10:29 | NTVSpor.net
    NBA heyecanını ekranları başında takip edemeyen basketbolseverler, günün öne çıkan performanslarını NTVSPOR.NET'ten takip ediyor.

SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN: [email protected]
    HAZIRLAYAN: İLKER ACUN | twitter.com/ilkeracun
    Türk basketbolseverler NBA heyecanını NTV, NTV Spor ve NBA TV ekranlarında yaşıyor. Bu büyük heyecanı ekranları başında takip edemeyenler ise günün öne çıkan performanslarını artık NTVSPOR.NET'ten takip edebiliyor.

GÜNÜN PERFORMANSLARI
    KEVIN DURANT (OKLAHOMA CITY THUNDER)
    23 sayı, 5 ribaund, 5 asist (Denver karşısında)
    TIM DUNCAN (SAN ANTONIO SPURS)
    16 sayı, 10 ribaund, 3 blok (Memphis karşısında)
    CHRIS PAUL (NEW ORLEANS HORNETS)
    20 sayı, 9 asist, 3 ribaund (L.A. Lakers deplasmanında)
    GÜNÜN YILDIZI
    KEVIN DURANT (OKLAHOMA CITY THUNDER)
    Oklahoma City Thunder seyircisi önünde Denver Nuggets’ı 106-89 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Batı Konferansı ilk tur serisinde 2-0 öne geçti. Oklahoma’nın yıldızı Kevin Durant, sergilediği performansla takımının rahat bir galibiyet almasını sağladı. 40 dakika takımının başarısı için ter döken normal sezonun sayı kralı, 23 sayı – 5 ribaund – 5 asistle salondan ayrıldı. Kullandığı 15 şutun 7’sini sayıya çeviren genç oyuncu, 3 sayı çizgisinin gerisinden 2/7, serbest atış çizgisinden ise 6/7 ile oynadı. Oyunda kaldığı süre içinde sadece 1 top kaybı yapan Durant, sahanın en skorer oyuncusu olarak geceye de damga vurdu.
    HANGİ TÜRK SAHADAYDI?
    Türk oyuncuların takımlarının maçı yoktu.
    GÜNÜN SONUÇLARI
    OKLAHOMA CITY-DENVER: 106-89
    SAN ANTONIO-MEMPHIS: 93-87
    L.A. LAKERS-NEW ORLEANS: 87-78

DOĞU KONFERANSI
    (1)CHICAGO BULLS-(8)INDIANA PACERS: 2-0 (CHICAGO ÖNDE)
    (2)MIAMI HEAT-(7)PHILADELPHIA 76ERS: 2-0 (MIAMI ÖNDE)
    (3)BOSTON CELTICS-(6)NEW YORK KNICKS: 2-0 (BOSTON ÖNDE)
    (4)ORLANDO MAGIC-(5)ATLANTA HAWKS: 1-1
    BATI KONFERANSI
    (1)SAN ANTONIO SPURS-(8)MEMPHIS GRIZZLIES: 1-1
    (2)L.A. LAKERS-(7)NEW ORLEANS HORNETS: 1-1
    (3)DALLAS MAVERICKS-(6)PORTLAND TRAIL BLAZERS: 2-0 (DALLAS ÖNDE)
    (4)OKLAHOMA CITY THUNDER-(5)DENVER NUGGETS: 2-0 (OKLAHOMA CITY ÖNDE)

EKRANDA HANGİ MAÇ VAR?
    22/04/2011 – INDIANA PACERS-CHICAGO BULLS | 02:00 | NBA TV | CANLI |

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Haslem Belirsiz

Miami Heat,kasım ayında sakatlanan ve o günden beri oynamayan oyuncusu Udonis Haslem'ın geri dönmesini umuyor ancak Haslem'ın dönüş tarihi hâlâ belli değil.

Takımın koçu Erik Spoelstra Haslem hakkında : " Hiçkimse onun ne zaman döneceğini bilmiyor.Vücudu oynamaya en çabuk ne zaman hazır olursa o zaman dönecek.Haslem'ı ben 8 senedir tanıyorum ve dönmeyi çok istediğini biliyorum. "

Haslem çarşamba günü antrenmana çıkmadı.Spoelstra'nın dediğine göre Haslem,ağrıları devam ettiği için antrenman yapmadı ve Spoelstra'ya göre bu ağrılar böyle bir sakatlık için normal.

Haslem henüz oynayabilecek durumda değilmiş gibi gözüküyor ; ancak geçtiğimiz hafta eğer Philadelphia serisinde takımının kendisine ihtiyacı olursa oynayabileceğini söylemişti.

Spoelstra : " Haslem takımına faydalı olabilmek için elinden geleni yapıyor ancak şu an önemli olan onun sağlığı.Tam olarak oynamaya ne zaman hazır olursa o zaman oynar ; ancak şimdi hazır değil ve biz,o hazır olmadıkça onun oynamasını istemeyeceğiz. "

NBATRKY

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Collison 3. Maçta Oynamayı Umuyor

Indiana Pacers’ın geçici koçu Frank Vogel, sol bileğini burkan Darren Collison’u Karate Kid filminden bir sahneyi canlandırarak çabucak iyileştirmeyi planladığı esprisini yaptı. Vogel, Bay Miyagi’nin kitabından bir sayfa koparsa iyi olur çünkü Pacers, Bulls ile mücadele ettiği serinin üçüncü maçında Collison’dan yoksun kalabilir. Vogel de, “Oynayıp oynayamayacağını bilmiyorum. Bizim onsuz mücadele edecekmiş gibi hazırlanmamız gerekiyor” dedi.

Collison ise Pacers, Conseco Fieldhouse’da serideki ilk galibiyetini almaya çalışırken sahada olmayı hedefliyor. “Eğer %60-70’imde olursam oynayacağım” diyen Collison, “Playofflardayız. Pazartesi gecesi ikinci yarıya çıkamadığım için üzüldüm. Çok şanssız bir durum. Antrenörlerim oynamamam gerektiğini karar verebilirler. Ama sahaya çıkarsam adrenalinim yüksek olacağı için sakatlıkla başa çıkabilirim” şeklinde konuştu.

Darren Collison’ın 3. maçı kaçırması durumunda Vogel’in A.J. Price’ı ilk beş başlatması ve kanardan da T.J. Ford’u getirmesi bekleniyor

Amar’e Oynuyor, Billups Şüpheli

NBA Playoff ilk turunda Boston Celtics ile mücadele eden New York Knicks’de sakatlanan iki yıldızdan haber geldi. Amar’e Stoudemire’ın bel MR’ının temiz çıktığı, Chauncey Billups’ın ise dizinden sıvı aldırdığı ve 3. maça çıkabilmek için kortizon iğnesi olduğu bildirildi.

Bir Knicks yetkilisi yaptığı açıklamada, “Chauncey maça yetişmek için her şeyi yapıyor. İlk iki maçın sonunda sahada olsaydı kazanabileceklerini düşünüyor ve bu onu öldürüyor. MR sonuçlarını şeker gibi dağıtıyoruz, dolayısıyla artık fazla dikkat etmiyorum. Amar’e’nin durumu iyi ve zaten oynayacağını da duyurdu” dedi. Stoudemire’ın belindeki bir kasta çekme olduğu belirtilirken, Billups’ın tendonunda zorlanma tespit edildi. Knicks, veteran oyun kurucunun seride forma giyeceğini umsa da Billups’ın iyileşmek için bir haftaya ihtiyacı olduğu da konuşuluyor.

Billups, Celtics-Knicks serisinin ilk maçının bitimine 2 dakika kala sakatlanmıştı. Stoudemire ise ikinci maçın ikinci periyodunda belindeki spazmlar nedeniyle oyundan çıkmış ve geri dönmemişti.

Roy’un Gözleri Doldu

Portland Trail Blazers’ın guardı Brandon Roy’a sempati duymak çok kolay. Roy, seri şampiyonluklara göz kırpan bir takımın en parlak yıldızıyken şansızlıklar ve diz sakatlıkları nedeniyle eski halinin bir gölgesine dönüştü. Hiçbir oyuncunun bunları yaşamasını istemeyiz ve basketbolseverler olarak Roy’un durumuna üzülmeden edemiyoruz.

Öte yandan Roy son bir senedir böyle ve son Dallas maçında az süre aldığı için gözlerinin dolması, bugünlerde nasıl bir oyuncu olduğunu düşündüğünü anlamamızı zorlaştırıyor. Maçın ardından Yahoo! Sports'tan Marc Spears’a konuşan Roy, “Ben her zaman içinde bulunduğum duruma olumlu tarafından bakmaya çalışırım. Ama bu kez olumlu bir şey bulmakta zorlanıyorum” demiş.

Roy’un hüsranını fark etmek zor değil. Kariyerini tehlikeye sokan diz sakatlıkları nedeniyle takımın yıldızından görev adamına dönüşmesinin sonucunda gözyaşlarına hâkim olmakta zorlanıyor. “Bu gidişatla önümüzdeki yıl başa çıkamam” diyen Roy, “Bütün bir sezon bu halde olamam. İnsanı tüketiyor. Ama yine de bu oyuncular benim takım arkadaşlarım ve onlara destek olmalıyım” ifadelerini kullanmış. Sakatlık kurbanı guard, LaMarcus Aldridge’in gölgesindeki yeni rolüne alışabilecek mi; bunu zaman gösterecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bugün ki 3 maçın ardından 3 seri sonlanabilir(%98)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Seri 4'te sonlanıyor olsa gerek?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Seri 4'te sonlanıyor olsa gerek?
    O Anlamda dememiş 2-0 yapanlar yenerse çıkanlar belli olur demek istemiş...3-0'dan dönen seri olması için bir mucize olması lazım ...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

O yüzden %98 dedim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ha ben %98 bitirirler diye anladım.

Bu arada Heat 100-94 76ers. Bir Heat'li olarak izlemekten zevk aldığım bir maç oldu, oturduğum yerden sürekli hopladım gecenin köründe, yıllar sonra ( arada bir de sonunculuk da var tabi ) NBA Playoff'larda ilk turu geçiyor olmamız en azından biraz olsun rahatlattı beni. Onca hayalkırıklığından sonra :'(

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

NBA'de bugün ne oldu? (22 Nisan)

22 Nisan 2011 11:07 | NTVSpor.net
    NBA heyecanını ekranları başında takip edemeyen basketbolseverler, günün öne çıkan performanslarını NTVSPOR.NET'ten takip ediyor.

Türk basketbolseverler NBA heyecanını NTV, NTV Spor ve NBA TV ekranlarında yaşıyor. Bu büyük heyecanı ekranları başında takip edemeyenler ise günün öne çıkan performanslarını artık NTVSPOR.NET'ten takip edebiliyor.

GÜNÜN PERFORMANSLARI
    DWYANE WADE (MIAMI HEAT)
    32 sayı, 10 ribaund, 8 asist (Philadelphia deplasmanında)

LEBRON JAMES (MIAMI HEAT)
    24 sayı, 15 ribaund, 6 asist (Philadelphia deplasmanında)

WESLEY MATTHEWS (PORTLAND TRAIL BLAZERS)
    25 sayı, 3 ribaund, 2 asist (Dallas karşısında)

GÜNÜN YILDIZI
    DWYANE WADE (MIAMI HEAT)
    Miami Heat, Doğu Konferansı play-off ilk turunda Philadelphia 76ers’ı deplasmanda 100-94 mağlup ederek seride 3-0 öne geçti. Şiddetli baş ağrısı nedeniyle 2. maçta beklentilerin altında kalan Dwyane Wade, bu maçta olağanüstü bir performans sergileyerek geceye damga vurdu. 39 dakika süre alan süper yıldız, 32 sayı – 10 ribaund – 8 asist – 2 blok ve 1 top çalmayla tirple-double’ı kaçırdı. Kullandığı 19 şutun 10’unu sayıya çeviren yıldız oyuncu, serbest atış çizgisinden de 12/12 ile oynadı. Oyunda kaldığı süre içinde 3 top kaybı yapan Wade, faul yapmadığı karşılaşmada takımının 10 sayılık farktan geri gelerek maçı kazanmasında başrol oynadı.

HANGİ TÜRK SAHADAYDI?

ÖMER AŞIK (CHICAGO BULLS)
    Chicago Bulls’un deplasmanda Indiana Pacers’ı 88-84 yenerek seride 3-0 öne geçtiği karşılaşmada Ömer Aşık 3 dakika sahada kaldı.Şut kullanma şansı yakalayamayan çayla oyuncu, 1 top çalmayla maçı bitirdi.

GÜNÜN SONUÇLARI
    INDIANA-CHICAGO: 84-88
    PHILADELPHIA-MIAMI: 94-100
    PORTLAND-DALLAS: 97-92

DOĞU KONFERANSI
    (1)CHICAGO BULLS-(8)INDIANA PACERS: 3-0 (CHICAGO ÖNDE)
    (2)MIAMI HEAT-(7)PHILADELPHIA 76ERS: 3-0 (MIAMI ÖNDE)
    (3)BOSTON CELTICS-(6)NEW YORK KNICKS: 2-0 (BOSTON ÖNDE)
    (4)ORLANDO MAGIC-(5)ATLANTA HAWKS: 1-1
    BATI KONFERANSI
    (2)L.A. LAKERS-(7)NEW ORLEANS HORNETS: 1-1
    (3)DALLAS MAVERICKS-(6)PORTLAND TRAIL BLAZERS: 2-1 (DALLAS ÖNDE)

EKRANDA HANGİ MAÇ VAR?
    23/04/2011 – NEW ORLEANS HORNETS-L.A. LAKERS | 04:30 | NTV | CANLI |
    23/04/2011 – ATLANTA HAWKS-ORLANDO MAGIC | 03:00 | NBA TV | CANLI |
    23/04/2011 – PORTLAND TRAIL BLAZERS-DALLAS MAVERICKS | 24:00 | NBA TV | CANLI |

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Artest'in Oyunu Göz Dolduruyor

Lakers'ın ilk 2 playoff maçında istikrarlı katkı beklenmeyen bir isimden geldi, Artest'ten.
    Artest normal sezonda sadece %39.7 ile şut atıp kariyerinin en düşük rakamı olan 8.5 sayıda kaldı ve 29.4 dakika ortalamayla oynamıştı.2 playoff maçında ise %45.5 ile 15.5 sayı, 8.5 ribaund ortalamarı ile oynadı ve süresini de 34.5 dk'ya çıkardı.
    Artest bu geri dönüşünü All Star arasından sonra saha dışında yaptığı kondisyon,şut çalışmalarını azaltmasına bağladı.Eskiden çok fazla spor salonunda kaldığını belirten Artest; bunları şu an yapamayacağını , bacaklarını harcamaması gerektiğini söyledi.
    2. maçta ilk beşin üç ismi Kobe Bryant-Pau Gasol-Derek Fisher kullandıkları 29 şutta sadece 7 isabet bulabilmişti.Koç Phil Jackson bu rakamlara rağmen takımın kazanmasında Artest'in önemli rolü olduğunu düşünüyor.P-Jack'e göre Artest takımdaki boşlukları dolduruyor,neye ihtiyaç varsa onu yapıyor.Ayrıca Phil Jackson takımdaki oyuncuların kendi seviyelerinde oynamadıklarını söyleyerek onlara gönderme yapmayı ihmal etmedi.
    NBATRKY

Shaq, Takımla New York’a Gidiyor

New York Knicks karşısında play-off ilk turunda 2-0 önde olan Boston Celtics’te tecrübeli pivot Shaquille O’Neal’ın üçüncü maç için takıma katıldığı belirtildi.

New York’a uçacak ve burada takıma destek verecek olan O’Neal’ın, oynayıp oynayamayacağı ise belirsizliğini koruyor. Antrenör Doc Rivers yaptığı açıklamada, tecrübeli pivotu durumunun daha iyi olduğunu ancak yine de acele etmeyeceklerini söyledi.

O’Neal’ın, Madison Square Garden’da oynanacak dördüncü maçta ise süre alması bekleniyor.

Arenas’ın Dakikaları Daha da Azalacak

Orlando Magic’de antrenör Stan Van Gundy’nin, play-off’ların kalan bölümünde Gilbert Arenas’ın dakikalarını daha da kısacağı belirtildi.

Atlanta Hawks ile oynanan play-off ilk turunda antrenör Stan Van Gundy’nin, Gilbert Arenas’ın istediği şekilde verim alamaması nedeniyle Jameer Nelson’ın yedeği olarak Milli yıldızımız Hidayet Türkoğlu’nu oyun kurucu pozisyonunda oynatacağı kaydedildi. Serinin ikinci maçında Hidayet’i mücadelenin üçüncü periyotunda bir süre oyun kurucu olarak oynatan Van Gundy, “Jameer çok fazla süre alıyor. JJ Redick’i de oyun bilgisi nedeniyle bu pozisyonda kullanabilirim. Ancak ben hala yedek oyun kurucu için araştırma yapıyorum” dedi.

Van Gundy’nin, Hidayet Türkoğlu’nun oyun kurucu pozisyonu için güvenilir isim olduğunu da sözlerine ekledi.

Diz ağrıları nedeniyle normal sezonda da zaman zaman maçlar kaçıran ve takıma da fazla katkı veremeyen Gilbert Arenas, play-off’larda geri kalan iki karşılaşmada 4.0 sayı- 2.0 asist ortalamaları yakalarken sadece 9.0 dakika süre alabilmişti.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Gemileri Yakan JR Smith, Denver’dan Ayrılıyor

Denver Nuggets ile yaz döneminde kontratı tamamlanacak olan JR Smith, yeni sezonda başka bir organizasyonda forma giyeceğini söyledi.

Oklahoma City Thunder ile oynanan play-off ilk tur serisinde toplam 23 dakika süre alabilen Smith’in bu durum nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşadığı belirtildi. Bu kararı almasının kendisi için zor olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, “Bu şehri ve bu taraftarları bırakmak benim için kolay bir durum değil. Ancak şuan bunun daha doğru olduğunu düşünüyorum” dedi.

2006/07 sezonundan bu yana Denver Nuggets forması giyen 26 yaşındaki JR Smith, Oklahoma City Thunder ile oynanan play-off ilk tur serisinde 5.5 sayı- 1.5 asist ortalamaları yakalamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Başka bir organizasyon derken : ) Bu herifin kafası kırık. Avrupaya gelirse hiç şaşırmam.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nuggets organizasyonu,Thunder organizasyonu felan demek istemiştir herhalde

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Orlando takım halinde felaket halde yahu. Howard dışında tabiki. Atlantayı geçseler bile daha ilerisini göremezler bu kesin yani. Atlantada JoJo playofflarda iyi oynuyorya gözlerim yaşardı resmen.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

NBA'de bugün ne oldu? (23 Nisan)

23 Nisan 2011 09:41 | NTVSpor.net

GÜNÜN PERFORMANSLARI
    RAJON RONDO (BOSTON CELTICS)
    15 sayı, 11 ribaund, 20 asist (New York deplasmanında)
    PAUL PIERCE (BOSTON CELTICS)
    38 sayı, 3 ribaund, 3 top çalma (New York deplasmanında)
    KOBE BRYANT (L.A. LAKERS)
    30 sayı, 6 ribaund, 3 top çalma (New Orleans karşısında)
    GÜNÜN YILDIZI
    RAJON RONDO (BOSTON CELTICS)
    Boston Celtics’in deplasmanda New York Knicks’i farklı mağlup ederek Doğu Konferansı play-off ilk tur serisinde 3-0 öne geçtiği maçta Rajon Rondo rüzgarı esti. Paul Pierce ve Ray Allen’ın muhteşem bir gece geçirdiği maçta Rondo, 20 asistle Boston’ın play-off rekorunu kırmayı başardı. İstatistiklerine 15 sayı -11 ribaund ve 2 top çalma daha ekleyen yıldız oyuncu, triple-double yaparak geceye damga vurdu. 41 dakika sahada kalan oyun kurucu, kullandığı 13 şutun 5’ini sayıya çevirdi. Serbest atışlarda da 5/6 ile oynayan Rondo, 4 top kaybı yapığı karşılaşmayı 4 faul ile noktaladı. Paul Pierce ve Ray Allen çok yüksek yüzdeyle şut atarak öne çıksalar da, onların basketlerinin çoğunda Rondo’nun asisti vardı. Bu nedenle gecenin yıldızı da başarılı oyun kurucu oldu.
    HANGİ TÜRK SAHADAYDI?
    HİDAYET TÜRKOĞLU (ORLANDO MAGIC)
    Orlando Magic’in Atlanta Hawks’a mağlup olarak play-off ilk tur serisinde 2-1 geriye düştüğü maçta Hidayet Türkoğlu, istediği şut yüzdesini yakalayamadı. Karşılaşmayı 9 sayı – 4 asist ve 2 ribaundla noktalayan milli basketbolcu, kullandığı 11 şutun 3’ünü sayıya çevirebildi. 3 sayı çizgisinin gerisinden 1/6 ile şut kullanan Hido, serbest atışlarda da 2/4 ile oynadı. Oyunda kaldığı 33 dakika içinde top kaybı yapmayan tecrübeli oyuncu, maçı 4 faul ile tamamladı. Son bölümde takımını ipten almaya çalışan yıldız oyuncu, kullandığı kritik şutu sayıya çeviremese de sorumluluk almaktan kaçmadı.
    GÜNÜN SONUÇLARI
    NEW YORK-BOSTON: 96-113
    ATLANTA-ORLANDO: 88-84
    NEW ORLEANS-L.A. LAKERS: 86-100

DOĞU KONFERANSI
    (1)CHICAGO BULLS-(8)INDIANA PACERS: 3-0 (CHICAGO ÖNDE)
    (2)MIAMI HEAT-(7)PHILADELPHIA 76ERS: 3-0 (MIAMI ÖNDE)
    (3)BOSTON CELTICS-(6)NEW YORK KNICKS: 3-0 (BOSTON ÖNDE)
    (4)ORLANDO MAGIC-(5)ATLANTA HAWKS: 1-2 (ATLANTA ÖNDE)
    BATI KONFERANSI
    (2)L.A. LAKERS-(7)NEW ORLEANS HORNETS: 2-1 (L.A. LAKERS ÖNDE)
    (3)DALLAS MAVERICKS-(6)PORTLAND TRAIL BLAZERS: 2-1 (DALLAS ÖNDE)

EKRANDA HANGİ MAÇ VAR?

23/04/2011 – PORTLAND TRAIL BLAZERS-DALLAS MAVERICS | 24:00 | NBA TV |
    24/04/2011 – DENVER NUGGETS-OKLAHOMA CITY | 05:00 | NTV SPOR | CANLI |

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Shaq 4. Maça Çıkabilir

Boston Celtics'in tecrübeli pivotu Shaquille O'neal 3. maçtan önce arkadaşlarıyla şut idmanına çıkmıştı. Ama hala ne zaman sahaya döneceği belli değil.

Sabahki şut idmanından sonra konuşan Shaq "Bunun hakkında konuşmak istemiyorum. Bırakalım da sahada olanlar konuşsun. Ben sadece geri dönmeye çalışıyorum." dedi ve sahayı terketti.

39 yaşındaki yeşil devin, takımını deplasmana giderken de yalnız bırakmaması iyileşme süreci için önemli olsa gerek. Dev 3. ve 4. maçlar için New York'a gitti. Rivers onun 4. maçta oynamasının şüpheli olduğunu söyledi :

"Sadece daha iyi hissediyor. Yaklaştı. Ama bana neyi göstermesi gerektiğini bilmiyorum. Oynamak için hazır değil ama gittikçe yaklaşıyor."

Boston bu gece aldığı NYK galibiyeti ile seride 3-0 öne geçti.

NBATRKY

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Orlando-Atlanta maçını 3.çeyrekten itibaren izledim. Gerçekten Orlando kötü bir durumda. Howard haricinde adam gibi iş yapan oyuncu çok az. Hido acayip formsuz. 2/11 fg ile oynadı sanırım. Atlanta 4-1 ile geçilir diyordum fakat bu saatten sonra bu oyunla devam ederse Orlando, Atlanta turu geçebilir.
    Last edited by Sirius Black : 23.Nisan.2011 at 19:45

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

NBA'de Gecenin Programı

00.00 - Mavericks vs. Trail Blazers - (NBA Tv)
    02.30 - Spurs vs. Grizzlies - (Yayın yok)
    02.30 - Bulls vs. Pacers - (Yayın yok)
    05.00 - Thunder vs. Nuggets - (NTV)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by vego View Post
    NBA'de Gecenin Programı

00.00 - Mavericks vs. Trail Blazers - (NBA Tv)
    02.30 - Spurs vs. Grizzlies - (Yayın yok)
    02.30 - Bulls vs. Pacers - (Yayın yok)
    05.00 - Thunder vs. Nuggets - (NTV)
    Thunder maçını izleyeceğim. Umarım seriyi 3-0'a getiririz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Thunder maçını izleyeceğim. Umarım seriyi 3-0'a getiririz.
    Sende hangi takımlısın çözemedim Orlando diyon bi şimdi OKC Memphis deplasmanını kazanmaktan başka çaremiz yok Bonner reyiz 3'lükleri sallasın kazanalım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Sende hangi takımlısın çözemedim Orlando diyon bi şimdi OKC Memphis deplasmanını kazanmaktan başka çaremiz yok Bonner reyiz 3'lükleri sallasın kazanalım
    Ne zaman dedim Orlando yahu, sadece sempati duyuyorum. Yoksa OKC'yi tutarım. Taraftar anketinde de oyumu onlara attım mesela. MSN'deki dönen muhabbetten çıkardıysan birazcık yanlış anlamışsın.

Orlando'ya sempatimin sebebi de Howard ve Hedo faktörleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekten Orlando kötü durumda. Böyle giderlerse bence de Atlanta geçer turu...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

NBA Tv'de Dallas-Portland maçı başladı. 4. maç... Gayet kıran kırana bir seri ve şu anda seride durum 2-1 Dallas lehine...

Maç güzel başladı. 4 dakikada sadece 2 basket oldu. Dallas'tan... Portland sayı atamadı ama boyalı bölgeyi acaip kapatıyor. Savunmalar ilk dakikadan itibaren iyi konsantre olmuş maça. İşte play-off bu! Bir top için can alınıp can veriliyor. Aman nazar değmesin.

Dallas cephesinde Stevenson böyle atmaya devam ederse...

Nowitzki kötü başladı.

------------

Diğer yandan yaşlıkurt Andre Miller adeta Portland'ı hücumda tek başına taşıyor.

Molalar erkenden gelmeye başladı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İlk yarı 37-35 Dallas üstünlüğü ile sona erdi. Portland taraftarı son bölümde iyice havaya girdi. Ortam gerildi. Harbiden keyifli maç oluyor.

--------------------

Not: Bu arada Indiana kendi evinde Bulls'û 89-84 yenmiş. En azından süpürülmekten kurtuldu. Zaten kaybettikleri 3 maçta da son dakikaya, hatta son topa kadar maçta kalmayı başarmışlardı. En azından 1 galibiyeti kesinlikle hakediyorlardı.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

İndiana yine maçı vermek için herşeyi yaptı ama bu kez başaramadılar

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Portland geriden gelip Dallası yakaladı. Roy sakatlığı tam geçmemesine rağmen özellikle son çeyrekte çok iyi oynuyor 22 sayısı 5 asisti var ve durum 82-82 şuan. 1 dk kaldı maçın bitmesine.

Vee portland maçı aldı. Şüphesizki en çekişmeli geçen seri bu. Durum şimdi 2-2 oldu. Herşeyden önemlisi Roy masaya yumruğunu vurdu ve ben daha bitmedim dedi.
    Last edited by DaveJones : 24.Nisan.2011 at 03:50

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Portland kazandı. Portland son periyot 23 sayıdan geldi. Doktorların "dizlerinde sürekli sıvı kaybı oluyor, bir daha asla zıplayamaz, basketbolu dahi bırakabilir" dedikleri... Lideri olduğu takımda yedeğe düşen Brandon Roy tarih yazdı. "Bitti" denilen Brandon Roy destan yazdı, destan. Portland 23 sayı farktan son periyot geri geldi. Roy yıllar sonra bile hatırlanacak çok ama çok özel bir son periyot oynayarak galibiyeti getirdi. Hemde 23 sayıdan...

Bir ara fark 23 sayıya çıkınca uyumaya niyetlenmiştim. Uyusaydım kahrolurdum, kendime kıyardım.

Yıllar sonra anlatılacak bir hikaye...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Oklahoma serinin 3. maçını 97-94 kazandı ve seride durumu 3-0 yaptı. Şöyle ki;

7 sayı öndeydiler. Maçın bitimine 40 saniye kala Denver'da oyuna JR Smith girdi. Kaan Kural maç sonunda doğru birşey söyledi:

-JR Smith son 40 saniye değil, en az 1 dakika daha önce girmeliydi.

Evet, 40 saniye kala ve 7 sayı gerideyken girdi. Bu arada Kevin Durant 1, Westbrook 2 serbest atış kaçırırken JR Smith ard arda 2 tane üçlük gönderdi sol köşeden... Ibaka'dan faul yapma fırsatı bulamadan bir smaç yediler. Ama 8 saniye süre vardı ve 1 tane üçlükle maç uzayacaktı. Son top J.R.Smith'in ellerinde ve şuta kalkarken Harden adeta içine girdi, apaçık fauldü.
    Gece Brandon Roy destanından sonra aynı gün birde JR Smith mucizesine tanık olabilirdik. Hakemler o düdüğü çalsaydı... Bu arada KK yine klasik SAÇMA yorumlarından birisini yaptı:

-Faul ama bu saniyede çalmamak en doğrusu.

Böyle bir saçmalık olur mu ya? Bu mantık ancak Türkcell süper lig hakemlerinde işleyen bir mantık. Hoş, NBA hakemleri de en az bizim hakemler kadar kötü ama şu K.Kural'ın yaptığı yorum ancak Osman Tamburacı standartında bir yorum. Gel de gülme. Sonra bu KK memlekette NBA otoritesi gösterilmiyor mu?

Sayfa 4 / 22 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri