Fiyatı aşağı çeksinler alsınlar valla 5 çok
Fiyatı aşağı çeksinler alsınlar valla 5 çok
Oraya buraya saçma oyunculara para saçacağımıza Yobo'ya 5 verelim iyidir hem Lugano ile iyi bir ikili oldular.
O kalitedeki bir defans oyuncusu için bence normal bir para 3-4 sene daha rahat top oynayabilir kendini fit tutarsa defans oyuncuları için yaşın pek problem olacağını düşünmüyorum hele afrikalı oyuncular için hiç değil.
Defansif orta saha şart bu takıma eminim hocamız bunun farkındadır veloso haberleri gördüm birkaç yerde oyunun iki yönünü oynayabildiği için iyi olabilir ...
Zaten ağır olan Fenerbahçe savunması 3-4 sene sonra bu sıkıntıyı fazlasıyla hissedecektir. Yobo ile çok uyumlular ancak fiyatın biraz daha düşmesi gerekir bencede... Daha olmadı bir sene daha kiralasınlar.
Kim var mesela 5 milyona ?
ibrahim öztürk canavar gibi oynar yobo yerine yada serdar aziz alınabilir.
eto'o bitmiş.
söylediğiniz isimlerin hiçbiri yobo kadar kaliteli değil , yobo kadar sorunsuz ve yüksek konsantrasyonla oynayacakları meçhul anadoludan istanbula gelicekler yoboyla luganonun uyumu bunların hepsi hesaba katılmalı
profesyonel takımlarda bu işler böyle yürümez ama.
seneye bu takım şampiyonlar liginde mücadele edecek. yobo uzun yıllar ingiltere'de hep as olarak çıktı maçlara. serdar kesimal geçen sene almanya 2. liginden geldi.
yani yeni bir macera aramaya gerek yok. bugün yobo'dan genç ama daha kaliteli stoperler en az 8 milyon euro'dan başlar. ya da ben çok iyimser oldum şu an. geçen sene simon kjaer 16 milyon euro'ya gitmişti wolfsburg'a.
serdar kesimal hakkında da birşey söylemek için daha çok erken. bana kalırsa serdar da alınmalı ama rotasyonda kullanmak için. fenerbahçe'nin rotasyon stoperleri bilica, ilhan eker olmamalı.
Ayrıca stoper mevkii sadece kaliteye bakmaz. Diğer stoperle ve hatta beklerle uyum çok mühimdir. Nice kaliteli stoper bu uyumu yakalayamadığı için hedef tahtası olmaya adaydır da, çok daha sıradan bazı stoperler yanındakilerle uyum sağladığı için çok daha faydalı olur. Yobo benim son 10 senede gördüğüm kesinlikle en faydalı, en az hata yapan stoperdir. Nokta atışı dediğin böyle olur. Üstelik Lugano gibi her maç kart görüp takımı ayda en az bir defa yalnız bırakmayacak kadar sorumluluk sahibi... Canı sıkıldıkça takımdan ayrılacağım demeçleri de vermiyor. Terry gelse bu kadar katkı sağlamazdı.
Yobo'yu bende çok beğeniyorum geldiği günde acayip sevinmiştim sadece biraz daha ucuza alınabilir demek istedim ancak düşündümde gerçekte o fiyat normal,bu hafta sürekli fm oynadığım için onun etkisinde kaldım ben kusura bakmayın![]()
Yobo bana göre Fenerbahçe'nin bu sezonki en iyi 2 transferinden biriydi.Sene başında demiştim kaç para olursa olsun almalı Fenerbahçe bu adamı.Çok isterdim bizde olmasını.Umarım bonservisini almaz Fenerbahçe![]()
Yobo - Lugano birbirlerini çok iyi tamamlayan kaliteli ikili oldular. Lugano defansın agresif yönü, Yobo ise soğukkanlı yönü. Futbol gelirlerinin iyice arttığı şu ortamda birkaç milyon € için Yobo'dan vazgeçme riskine gerek yok. Ligimizde Yobo'nun yerini doldurabilecek bir stoper göremiyorum. Yurtdışından almaya kalktığımızda da muhtemelen hem daha maliyetli olacak hem de tekrar uyum süreci gerekecek. Yani daha fazla para vereceğimiz bir oyuncudan daha az verim alma durumu bile olabilir. Aykut Kocaman Yobo, Semih ve Uğur için görüşmelerin devam ettiğini söylemişti. Yobo Türkiye'de mutlu olduğunu ve ayrılmak istemediğini açıklamalarında defalarca söylemişti. Bence Yobo kalacak.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
5 milyon küsüre Yobo'yu almalıyız kesinlikle. Yerine o paraya bu sisteme uyum sağlayacak bir stoperi nasıl bulabilir bizim yönetim. Genç oyuncu desek eğer kaliteliyse zaten 5 milyona anca verirler hemde Yobo'nun tecrübesi kadar olmayacağıda kesin. Adamın İngiltere tecrübesi yeter zaten.
Söz konusu stoper mevkii ise tecrübe en önemli özelliktir zaten. Bugün David Luiz 25milyon€, muhteşem bir tekniği var, harika bir fizik, konsatrasyon, yer tutma vs. bir stoper de aradığınız her şeyin fazlası var bu adamda fakat tecrübesi eksik olduğundan saçma sapan müdaheleler ve penaltılar yapabiliyor.
Yobo bence son 40-50 yılda ayağımıza gelen en iyi fırsat. 5milyon'a böyle bir stoper bulamayız.
Gazeteler iddia ediyor...
F.Bahçe yalanlıyor
Yeni sezonda daha güçlü bir kadro için kolları sıvayan Fenerbahçe'nin Sezer Öztürk ile anlaştığı medyadaki çoğu basın organında yer alırken; sarı lacivertli kulüpten hızlı bir yalanlama geldi.
24 Nisan 2011 Pazar - 12:03
Sporx.com
Eskişehirspor forması altında sergilediği başarılı oyunca dikkatleri üzerine çeken Sezer Öztürk'ün, Fenerbahçe'nin önümüzdeki hafta İstanbul BŞB ile oynayacağı maçın ardından İstanbul'a gelerek kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan imzayı atacağı gazetelerde iddia edilmişti. Fenerbahçe'nin resmi siteden yalanlaması ise çok fazla gecikmedi.
HÜRRİYET'TE YER ALAN HABER...
"F.BAHÇE'NİN İLK BOMBASI SEZER"
Hürriyet muhabiri Feridun Niğdelioğlu'nun servis ettiği haberde; Eskişehirspor forması altında sergilediği başarılı oyunca dikkatleri üzerine çeken Sezer Öztürk, Fenerbahçe’nin önümüzdeki hafta İstanbul BŞB ile oynayacağı maçın ardından İstanbul’a gelerek kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan imzayı atacak. Genç yıldızla 5 yıllık anlaşma yapılacak ve Fenerbahçe sezon bitmeden ilk transferini gerçekleştirmiş olacak.
SABAH'TA YER ALAN HABER...
"SEZER ÖZTÜRK F.BAHÇE'DE"
Sabah muhabiri Deniz Derinsu'nun servis ettiği haberde ise, şampiyonluk mücadelesi verirken bir yandan da önümüzdeki sezonun çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, transferde de hızlı adım atmaya devam ediyor. Selçuk İnan ve Emenike ile anlaştığı önü sürülen, Yobo'nun bonservisi konusunda Everton ile anlaştığı öğrenilen sarı-lacivertliler bir bombayı da Sezer Öztürk ile patlatacaklar. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda Sezer Öztürk için harekete geçen Fenerbahçe, Eskişehirspor başkanı Halil Bakırcı'dan bu transfer için söz aldı. Yaklaşık 15 gündür yapılan görüşmelerde 2 yıl daha sözleşmesi bulanan Sezer için anlaşmaya varan Aziz Yıldırım'ın, 3.5 milyon Euro bonservis üzerinden Halil Bakırcı ile el sıkıştığı ve başka bir kulüp ile görüşmeme sözü aldığı ifade ediliyor
FENERBAHÇE'DEN KLASİK YALANLAMA...
Fenerbahçe resmi sitesinden yaptığı açıklamada, gazetelerde çıkan Sezer Öztürk haberlerini kesin bir dille yalanladı.
İşte o açıklama:
"Bugün tüm gazeteler sözleşmişcesine Eskişehirsporlu Sezer Öztürk ile anlaştığımızı ya da transfer çalışmasında son noktaya geldiğimizi iddia etmektedirler.
Her gün takımımız ile adı birlikte anılan futbolcular kervanına bugün de Sezer Öztürk eklenmiştir. Transfer çalışmalarının hangi dönemde yapıldığı ve yapılacağı bellidir. Lig yarışının devam ettiği bu günlerde yapılan transfer haberlerini doğru bulmuyor ve her gün başka başka futbolcularla anlaşıldığı şeklinde yapılan haberleri kınıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü an itibariyle yöneticisinden futbolcusuna ve taraftarına şampiyonluk için kenetlenmiş ve tüm enerjisini bu yönde harcamaktadır. Taraftarlarımızdan kulübümüz tarafından resmi açıklama yapılmadıkça hiçbir transfer haberini dikkate almamalarını bir kez daha ve önemle rica ederiz.
Fenerbahçe Spor Kulübü"
gerek yok , yüksek bedelli olur büyük ihtimal hiç gerek yok
Çok yararlı olur Sezer.
emenike bitti haberleri var. bekleyelim görelim.
Yiğit Gökoğlan bitmiş diyorlar 3.5 milyon euroya
Belli bir kalitesi var eyvallahta Allah aşkına el insaf 3.5 milyon euroluk ne yapmış Yiğit.Türk oynucu bulmak zor altyapılarına bu yüzden önem verilmeli.Olcan'ı bugün almaya kalksan 5'ten kapıyı açarlar aynen Burak'ı hatta Batuhan'ı.
Su yabanci kurali olmasa fiyatlar bu kadar yüksek olmaz.
Yiğit Gökoğlan bildiğim kadarıyla Manisa'da bile düzenli forma şansı bulabilen bir oyuncu değil. Transfer girişimi belki doğru olabilir ama 3.5 m € verileceğini sanmıyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti