Sayfa 26 / 578 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Terim gelmesin... Gelirse Balta-Barış-Gökhna Zan -Kazım gibi isimler direk 11 oynayacak. Sırf kendini kanıtlamak için transfere fazla gerek yok, ben bunlarıa dam ederim havalarına girecek,sonra medyaya saracak ve 2 sene dolmadan çekip gidecek. Gerets gelirse A takım ciden iyi olacaktır fakat alt yapıya pek önem vereceğini zannetmiyorum.eğer Gerets gelecekse Alt yapıyı tamamen Tugay ve yanına bizim efsanelerden bir isim daha (Hasan Şaş ya da Bülent Korkmaz olabilir) vermek lazım. Alt yapı kurtarır Galatasaray'ımızı. Dışardan taşıma suyla olmaz bu iş.
    Gerets niye geliyor? Tugay Kerimoğlu'na verin takımı 5-10 yıl sözleşme imzalayın.

Bu güne kadar yabancılardan ne hayır gördünüz de bu saatten sonra göreceksiniz? Hasan Şaş'a da sportif direktörlük verin, Hakan Şükür'ü de yardımcı yapın. Ne kaybedersiniz ki?

Sadece Galatasaray için demiyorum bunları, doğru yer olduğu için söyledim. Aynı şey Beşiktaş için de geçerli diğer takımlar için de.

Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

şu an için yanlış düşünüyorsun bence. yani o dediğin isimler mutlaka GS teknik ekibinde bulunmalı ama öncesinde tecrübeli bir antrenörle çalışarak birşeyler öğrenmeliler. Hagi gibi erirler yoksa bence Gerets 3 yıl kalsın,sonra dedeğin isimler öğrenince devam etsinler.AmaTerim gelmesin
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Yeni sezonda Tugay'i takimin basina getirmek hem onu bitirir hem Gs'yi. Zaten Tugay daha teknik direktörlüge hazir olmadigini söyledi ki Bülent Ünder geldi takimin basina. Ben Hakan Sükür'ü falan da istemiyorum yine bu durumlara düseriz cünkü artik Gs'nin abilerle falan isi olmamali, yenicerileri temizleyemiyoruz sonra takimdan. Hasan Sas gelsin Gerets'in yardimcisi olsun hem o tecrübe kazanir hem de heyecanli bi isim Hasan takimi pozitif yönde etkiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Gerets niye geliyor? Tugay Kerimoğlu'na verin takımı 5-10 yıl sözleşme imzalayın.

Bu güne kadar yabancılardan ne hayır gördünüz de bu saatten sonra göreceksiniz? Hasan Şaş'a da sportif direktörlük verin, Hakan Şükür'ü de yardımcı yapın. Ne kaybedersiniz ki?

Sadece Galatasaray için demiyorum bunları, doğru yer olduğu için söyledim. Aynı şey Beşiktaş için de geçerli diğer takımlar için de.

Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.
    Hakan Şükür milletvekili olacak gibi duruyor.

Yabancılardan ne yarar gördünüz diyorsun da abi, Jupp Derwall'e bir göz at derim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Samiyenin son hali. Dün canlı canlı gördüm. Görmez olaydım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Samiyenin son hali. Dün canlı canlı gördüm. Görmez olaydım.
    İleride yapamadığın şeylere üzüldüğün ilk şey nedir derlerse Ali Sami Yen'de maça gidememek derim Hayatımda 1 kez gördüm o da stadın dışından.O müthiş atmosferi görenler çok şanslılar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    İleride yapamadığın şeylere üzüldüğün ilk şey nedir derlerse Ali Sami Yen'de maça gidememek derim Hayatımda 1 kez gördüm o da stadın dışından.O müthiş atmosferi görenler çok şanslılar.
    Evet o açıdan şanslıyız ama oraya o kadar bağlandıktan sonra kaybetmek bize daha çok acı veriyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Evet o açıdan şanslıyız ama oraya o kadar bağlandıktan sonra kaybetmek bize daha çok acı veriyor.
    Neyse artık TT Arena'ya kısmet olur İnşallah

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

kalmak ister tabi gördü burayı yan gelip yatıp milyon dolarlar kazanan yabancı futbolcu cenneti kalmak ister tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    kalmak ister tabi gördü burayı yan gelip yatıp milyon dolarlar kazanan yabancı futbolcu cenneti kalmak ister tabii.
    Efendim ? Ne zamandan beri Insua yan gelip yatıyor ? Hagi 'kiralık futbolcu istemem' deyip resmen aforoz ettiğinde, yedek kadroya bile adam kalmayınca soktuğunda mı yan gelip yattı ? Bu dönemlerde Konyaspor maçındaki golden sonraki sevince bir göz atalım.

Bu insanlığı, bu adamlığı, bu Galatasaraylılığı en son hangi futbolcumuz yaptı ?

Insua şu an profesyonelliğin tarihini yazıyor fakat 'yan gelip yatıp milyonları kazanıyor' tabi, gitsin!

Hey gidi Galatasaray taraftarı, hey...

Edit : Mükemmel bir yazı buldum. http://www.soroscuaslanlar.com/2010/...-insanlik.html Buyrun okuyalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Efendim ? Ne zamandan beri Insua yan gelip yatıyor ?
    yazıyı hiç okumamışsın ki ben şöyle dedim "insua gördü yan gelip yatanları" bu da diğerleri yan gelip yatıyor demek oluyor değil mi ki insua da mecburi yatışta zaten.

galatasaray da çoğu adam gitmeli buna yabancılar da dahil.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    yazıyı hiç okumamışsın ki ben şöyle dedim "insua gördü yan gelip yatanları" bu da diğerleri yan gelip yatıyor demek oluyor değil mi ki insua da mecburi yatışta zaten.

galatasaray da çoğu adam gitmeli buna yabancılar da dahil.
    "tabi gördü burayı yan gelip yatıp milyon dolarlar kazanan yabancı futbolcu cenneti "

Bunu okuyan 10 kişinin 9'u Insua yan gelip yatıyor ve yatacak diye anlar. Gayet de okudum yazıyı hiç okumamışsın demek kadar saçma bir şey yok çünkü 2 satır filan.

Galatasaray'da çoğu kişi gitmeli buna ben de katılıyorum fakat akla karayı ayırmak çok önemlidir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Onu bunu bırakın eğer Beşiktaş ı yenersek çok büyük moral olur

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Arda'ya 2 yeni talip Q.P.R ve Sunderlandmiş.
    Last edited by vego : 25.Nisan.2011 at 17:34

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

qpr'i bilemem ama sunderland ciddiye alınacak bir kulüp.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arda İngiltere ve İtalya'ya gitmemeli çok sorun yaşar bu 2 ülkede...

Hasan Sas Lucescu'nun su anda Gs'ye en yakin teknik direktör adayi oldugunu söylemis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eger Lucescu gelirse ilk baslarda buyuk sabir gostermemiz gerekebilir takim oturana kadar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

BÜYÜK TEMİZLİK

Galatasaray’da yabancı oyunculardan Zapata, Insua, Kewell, Neill, Pino ve Stancu gönderiliyor. Milan Baros ile ilgili kararı yeni teknik direktör verecek. Yerlilerden Mustafa Sarp, Barış, Gökhan Zan ve Ayhan’la da yollar ayrılıyor

02:30 | 25 Nisan 2011

NEVZAT DİNDAR
    Galatasaray’da kadroda yapılacak büyük temizlik yabancılardan başlıyor. Sportif başarıyı öncelikli hedef olarak belirleyen başkanlık koltuğunun en güçlü adayı Ünal Aysal’ın, göreve gelir, gelmez operasyona başlayacağı öğrenildi. Aysal’ın danışmanlığını yapan Bülent Tulun’un futbol takımıyla ilgili ayrıntılı bir rapor hazırlığı içinde olduğu ve özellikle yabancı futbolcuların tamamına yakınının gözden çıkarıldığı belirlendi.
    Hazırlanan rapora göre devre arası 1.5 senelik sözleşme imzalayan Kolombiyalı kaleci Robinson Zapata kesinlikle gönderilecek. Üç yıldır sarı-kırmızılı formayı giyen Harry Kewell ve 1.5 senedir kadroda yer alan Lucas Neill ile sezon sonu yeni sözleşme yapılmayacak.
    Teknik Direktör Bülent Ünder tarafından kadro dışı bırakılan Juan Pablo Pino’dan kendisine kulüp bulmasını istenecek. Sezon başında Liverpool’dan kiralanan Emiliano Insua’nın satın alma opsiyonu da kesinlikle kullanılmayacak. Cim-Bom’da, Stancu’ya da yol göründü. Menajeri Becali’den, Rumen forvete takım bulması istenecek.
    Cana, Gerets’e bağlı
    Yaşadığı uzun süreli sakatlıklar, gece hayatına düşkünlüğü ve agresifliği yüzünden tepki toplayan Milan Baros ile ilgili karar yeni teknik adama bırakılacak. Eric Gerets göreve getirilirse Lorik Cana takımda kalacak.
    Aksi halde Arnavut yıldız, kendisine talip olan Lazio’ya satılacak. Performansıyla alkış toplayan Arjantinli Juan Culio ise kesinlikle elde tutulacak. Galatasaray’da yabancı operasyonunun yanı sıra bazı yerlilerle de yollar ayrılacak. Sözleşmeleri biten Mustafa Sarp, Gökhan Zan ve Barış gidiyor. Taraftarla arası açılan Ayhan’a da jübile teklif edilecek.

Aslan oldu, golü unuttu
    Galatasaray’ın sezonun devre arasında Gheorghe Hagi’nin ısrarlarıyla Steaua Bükreş’ten 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Bogdan Stancu performansıyla hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.
    Rumen futbolcu, sarı-kırmızılı takıma geldikten sonra adeta golü unuttu. Steaua Bükreş formasıyla sezonun ilk yarısında 16 gole imzasını atan Stancu, Cim-Bom’da frene bastı. Galatasaray’da 12’si lig, 2’si kupa olmak üzere 14 resmi maça çıkan genç oyuncu sadece 2 kez rakip ağları havalandırdı. Stancu, ligde Eskişehirspor’a, kupada ise Gaziantepspor’a birer gol atabildi.
    Teknik Direktör Bülent Ünder’in, Manisaspor ve Kayserispor maçlarında forvet hattının en önünde görev verdiği Rumen oyuncu, bu karşılaşmalarda beklentilere yanıt veremedi. Bogdan Stancu, Galatasaray’daki 14 maçta 2 asist yaptı.

Kaynak: Milliyet
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer bu haber doğruysa Cana, Stancu, Pino kesinlikle kalmalı. Neill ve Kewell artık yaşlandıkları için giderlerse hayır demem.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Neill ve Kewell'ın bence de artık zamanı geldi fakat güzel bir törenle uğurlanmalarını istiyorum. Taraftar bağrına bastıktan sonra gitsinler. Devrimin kurbanları olarak değil, Galatasaray'a vereceklerini verip, öyle gitmiş olarak anılmalarını istiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence asıl takılmamız gereken Insua'nın satın alınma opsiyonunun kesinlikle kullanılmayacak olması. Yine mi Balta'ya kaldık
    Screw you guys, I'm goin' home

Stancu'ya 5 milyon eurodan fazla verecek bi takim bulurlarsa satilsin yoksa kalsin. Neill hastasi olarak futbolu bizde birakmasini cok isterim Kewell'in da öyle.Baros kesinlikle kalmali. Zaten cok iyi yabanci oyuncu alacagimizi sanmiyorum bu dönemde. Bizim cok iyi yerli rotasyonuna ihtiyacimiz var ama hala Türklerden önce yabancilari gönderiyoruz.

Benim düsüncem;

Kaleci Ufuk haric diger ikisiyle

Defansta Serkan Balta Servet

Ortasahada m.sarp, Aydin, Ayhan, Baris ile kesinlikle yollar ayrilmali

Yabancilardan eger yerlerine iki gömlek üstü oyuncular alinacaksa Insua, Kewell, Neil ve Stancu'yla yollar ayrilabilir.

Ha diyeceksiniz ki ne kaldi takimdan geriye zaten yabancilarin cogu haric bu oyuncularin 2 yildir takima hic bir katkisi olmadigi gibi cok seyler de götürdüler.

Umarim Gerets ve Luce'den biri gelir benim gönlüm Lucescu'dan yana. Lucescu=sampiyonluk.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sanıyorum burada paylaşılmadı, Emre'den müthiş bir klip, yine..

[YOUTUBE="cLOmPmBXGc0"]Arda Turan - Greatest Moments at Galatasaray[/YOUTUBE]

Arda'nın en son yaptığı açıklamalarla ilgili bir şeyler yazılmış arka sayfalarda, dikkatimi çekti. Arda'nın bu açıklaması türünün ilk örneği değil, son da olmayacaktır muhtemelen. Örnek olarak ilk aklıma gelen 2007-2008 sezonunda berabere biten Galatasaray - Ankaraspor maçından sonra Aykut Kocaman sivasspor şampiyon olsun demişti mesela. Tabii sonrasında bir klişe olan anadoludan şampiyon çıksın lafını da eklemeyi unutmamıştı. Arda'nın söylediği sözde bir gariplik yok, hiçbir Galatasaraylı çıkıpta Fenerbahçe şampiyon olsun demez, bunun kaptanlıkla bir alakası da yok, aynı şekilde tam tersi de Fenerbahçeliler için geçerlidir. Arda da bizim gibi, içimizden biri, samimi. Bence yapılan eleştiriler yersiz ve maksadını aşıyor.

Ayrıca bir şey daha var dikkatimi çeken son zamanlarda, Arda gitsin, gitmeli diyen diğer takım taraftarları gerekçe olarak, önü açılsın, bizi Avrupada temsil etsin vs. diyor. Ancak ben büyük bir kısmının samimiyetinden şüphe duyuyorum. Arda şu anda geleceği en parlak Türk oyunculardan biri, hatta belki de en fazla öne çıkanı yaşının da etkisi ile. Çeşitli platformlarda görüyorum Arda gitsin diyen Fenerbahçelilerin bir kısmında şöyle bir beklenti var, Avrupa'ya gitsin vasat bir performans sonrası Türkiye'ye döner bize gelir. Yani kısacası kimsenin Arda'nın huzurunu mutluluğunu düşündüğüne pek inanmıyorum, daha doğrusu büyük bir kesimin demek gerek. Gerçekten futbola sadece futbol olarak bakan renk ayrımı yapmayanları tenzih ediyorum, alınmasınlar. Bu durumun bir de öteki yüzü var, Gökhan Gönül için gitsin diyen diğer takım taraftarları, bu da Arda'nın durumunun laciverti oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Arkadaş herkes adamı sakatlamak için dalıyormuş.

Pino takimla calismis bugün ama resmi siteden affedilip affedilmedigine dair hic bi aciklama yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Polat ifade veriyor

26 Nisan 2011 10:23 | NTVSpor.net

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, mali kongrede yaşananlarla ilgili olarak Şişli Savcılığı'na ifade veriyor.
    Polat ifade veriyor

Galatasaray'da Mali Genel Kurul'da yaşanan olaylarla ilgili Başkan Adnan Polat, Şişli Cumhuriyet Savcısı Hasan Bölükbaşı'nın daveti sebebiyle ifade veriyor.

NTV Spor Haber Müdürü Haluk Yürekli, "Galatasaray Başkanı Adnan Polat mali kongrede yaşanan olaylar sebebiyle, özellikle ibra sırasında, sayım yapılmadığı, tutanaklara geçmediği ifade edilmişti ve bu görünen olayların ardından dernekler masası bir soruşturma başlatmıştı ve bu soruşturmayı Şişli Cumhuriyet Savcısı Hasan Bölükbaşı yönetiyor. Dün divan kurulunda yer alan Begüm Özkan, savcı Hasan Bölükbaşı'na ifade vermişti. Savcılık Galatasaray Mali Genel Kurulu'nda yaşananlarla ilgili olarak inceleme başlatmıştı. Begüm Özkan'ın yanı sıra Divan Başkanı Türker Aslan ve divan heyetinde bulunan 6 kişinin daha ifadesine başvurulacak. Bugün aslında Adnan Polat'ın ifadesine başvurulacağı bilgisini dün izleyicilerimize aktarmıştık. Bugün sabah erken saatlerde Şişli Savcılığı'na geldi Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve savcı Hasan Bölükbaşı'nın daveti üzerine ifade veriyor" şeklinde konuştu.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Ya hapse girerim ya kayyumluk oluruz"

G.Saray'da arap saçına dönen seçim için Polat, Ünal Aysal'a uyarıda bulundu. Florya'da Aysal, Dürüst ve Kıran'la zirve yapan Başkan, '3 Mayıs'taki mahkemeyi bekleyip, rotamızı belirleyelim. Yoksa ya hapse girerim ya kayyumluk oluruz' dedi.

26 Nisan 2011 Salı - 09:10
    Akşam

G.Saray'ın ağır topları pazartesi günü bir araya geldi ama seçim kaosuna çözüm bulamadı. Başkan Adnan Polat dün iki başkan adayı Ünal Aysal ve Turgay Kıran ile bir görüşme yaptı. Aysal'ın asbaşkanlarından Ali Dürüst de görüşmede yer aldı. Diğer başkan adayı Mehmet Helvacı'nın ise bu görüşmede yer almaması dikkat çekti. Tamamen Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin mali kongre ve seçim kararına tedbir koyması ve 3 Mayıs'taki ara duruşmanın konu edildiği görüşmenin detayları görüşüldü. Mahkeme Divan Başkanı'nın oylama şeklini değiştirmesi ve saymadan az ve çok kriterine göre karar vermesini ibra için yeterli bulmuyor.

ZORLAŞTIRMAYALIM

Florya'da yapılan toplantının detaylarına gelince... Polat, mahkeme kararlarını kurmayları ile değerlendirdiğini anlattı. Başkan özetle, 'Eğer mahkeme kararını beklemezsem veya tersi bir karar uygularsam hapis yatma tehlikem olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle bu işin çözülmesi lazım. Sizlere tavsiyem 3 Mayıs'taki ara duruşmayı bekleyelim, duruma bakalım. Yoksa kayyumluk oluruz, işler iyice çıkmaza girer' fikrini savundu.

BU YOLUN DÖNÜŞÜ YOK
    Bunun karşılığında Aysal ve Kıran ise 'Bizim için G.Saray'ın menfaatleri tabii ki çok önemli. Buna göre hareket etmek isteriz. Ancak böyle bir ortamdan sonra seçimin dönüşü yok. Karar sizin ama sonuçta da biz bir yola çıktık. Bu işin geri dönüşü olmaz. Ancak mahkemelik olmayı da göze alamayız' görüşünü dile getirdi.

KURMAYLAR TOPLANIYOR

Özetle, G.Saray'ın 4 önemli isminin görüşmesinden somut bir fikir çıkmadı ama 3 Mayıs'taki ara duruşmanın beklenmesi kararı alındı. Eğer mahkeme seçim tedbirini kaldırmazsa Adnan Polat, yeni bir yol haritası belirleyecek. Bunlar ise bugün masaya yatırılacak. 3 formül ise şöyle: 1. Hemen yeni bir seçim kararı almak. 2. Topluca istifa edip seçim tarihi belirlemek. 3. Bir yıl daha devam etmek.

27 Mart'ta darbe yapıldı
    27 Mart'ta darbe yapıldığını öne süren yönetici Işın Çelebi, 3 adayın Başkan'la bir araya gelip, değerlendirme yapmasını istemiş, 'Seçim kararını kendi irademizle aldık. Tartışmaları bitsin diye aldık. 27 Mart'ta öfke ve kin gördüm' demişti. Dün adaylar ve Polat buluştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Eğer bu haber doğruysa Cana, Stancu, Pino kesinlikle kalmalı. Neill ve Kewell artık yaşlandıkları için giderlerse hayır demem.
    Bence "kesin kalmalı" dediklerinin üçü de kesin gitmeli. Cana gereğinden fazla çift daldıgı için sürekli kart problemi yaşıyor. Stancu'da ben bir gelecek göremiyorum. Kaliteli kumaşı olan oyuncu hemen göze batar ama Stancu ne iyi koşabiliyor, ne adam eksiltebiliyor ,ne oyunun içinde devamlılığı var ne de son vuruşlarda etkili Pino takım oyuncusu değil. kalitesine lafım yok ama aşırı bencil. Bence Bizim Neill tarzı düşünen genç savaşçılara ihtiyacımız var

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Neill ve Kewell'ın bence de artık zamanı geldi fakat güzel bir törenle uğurlanmalarını istiyorum. Taraftar bağrına bastıktan sonra gitsinler. Devrimin kurbanları olarak değil, Galatasaray'a vereceklerini verip, öyle gitmiş olarak anılmalarını istiyorum.

bence de ikisi de bu sezon hariç ellerinden geleni yaptılar ve başarılı da oldular. artık ayrılma vakti geldi...

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Stancu'ya 5 milyon eurodan fazla verecek bi takim bulurlarsa satilsin yoksa kalsin. Neill hastasi olarak futbolu bizde birakmasini cok isterim Kewell'in da öyle.Baros kesinlikle kalmali. Zaten cok iyi yabanci oyuncu alacagimizi sanmiyorum bu dönemde. Bizim cok iyi yerli rotasyonuna ihtiyacimiz var ama hala Türklerden önce yabancilari gönderiyoruz.

Benim düsüncem;

Kaleci Ufuk haric diger ikisiyle

Defansta Serkan Balta Servet

Ortasahada m.sarp, Aydin, Ayhan, Baris ile kesinlikle yollar ayrilmali

Yabancilardan eger yerlerine iki gömlek üstü oyuncular alinacaksa Insua, Kewell, Neil ve Stancu'yla yollar ayrilabilir.

Ha diyeceksiniz ki ne kaldi takimdan geriye zaten yabancilarin cogu haric bu oyuncularin 2 yildir takima hic bir katkisi olmadigi gibi cok seyler de götürdüler.

Umarim Gerets ve Luce'den biri gelir benim gönlüm Lucescu'dan yana. Lucescu=sampiyonluk.
    Stancu kesinlikle eğer talip bulunursa gönderilsin.... saydıgın yerlilerin çoğğu zaten sezon sonu yolcu.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hepsine katılıyorum bir tek Servet'e alternatif bulunabilinmesi konusunda şüpheliyim. Bizim bu kadar büyük bir revizyon için mali imkanımız bence yok. Serdar Kesimal, Aykut Demir, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Ekici falan lazım en aşağı, sadece Türk rotasyonumuz için.

Mesaj Yetkileri