-
Sanıyorum burada paylaşılmadı, Emre'den müthiş bir klip, yine..
[YOUTUBE="cLOmPmBXGc0"]Arda Turan - Greatest Moments at Galatasaray[/YOUTUBE]
Arda'nın en son yaptığı açıklamalarla ilgili bir şeyler yazılmış arka sayfalarda, dikkatimi çekti. Arda'nın bu açıklaması türünün ilk örneği değil, son da olmayacaktır muhtemelen. Örnek olarak ilk aklıma gelen 2007-2008 sezonunda berabere biten Galatasaray - Ankaraspor maçından sonra Aykut Kocaman sivasspor şampiyon olsun demişti mesela. Tabii sonrasında bir klişe olan anadoludan şampiyon çıksın lafını da eklemeyi unutmamıştı. Arda'nın söylediği sözde bir gariplik yok, hiçbir Galatasaraylı çıkıpta Fenerbahçe şampiyon olsun demez, bunun kaptanlıkla bir alakası da yok, aynı şekilde tam tersi de Fenerbahçeliler için geçerlidir. Arda da bizim gibi, içimizden biri, samimi. Bence yapılan eleştiriler yersiz ve maksadını aşıyor.
Ayrıca bir şey daha var dikkatimi çeken son zamanlarda, Arda gitsin, gitmeli diyen diğer takım taraftarları gerekçe olarak, önü açılsın, bizi Avrupada temsil etsin vs. diyor. Ancak ben büyük bir kısmının samimiyetinden şüphe duyuyorum. Arda şu anda geleceği en parlak Türk oyunculardan biri, hatta belki de en fazla öne çıkanı yaşının da etkisi ile. Çeşitli platformlarda görüyorum Arda gitsin diyen Fenerbahçelilerin bir kısmında şöyle bir beklenti var, Avrupa'ya gitsin vasat bir performans sonrası Türkiye'ye döner bize gelir. Yani kısacası kimsenin Arda'nın huzurunu mutluluğunu düşündüğüne pek inanmıyorum, daha doğrusu büyük bir kesimin demek gerek. Gerçekten futbola sadece futbol olarak bakan renk ayrımı yapmayanları tenzih ediyorum, alınmasınlar. Bu durumun bir de öteki yüzü var, Gökhan Gönül için gitsin diyen diğer takım taraftarları, bu da Arda'nın durumunun laciverti oluyor.
Mesaj Yetkileri