1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Maç Motoru

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yok böyle bi olay ya.Böyle dandik bi yama daha uğraşsalar yapamazlar.Rakibin kaleyi bulan tek şutu gol ve sonuç ortada

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Yok böyle bi olay ya.Böyle dandik bi yama daha uğraşsalar yapamazlar.Rakibin kaleyi bulan tek şutu gol ve sonuç ortada
    sanki bilerek böyle bi yama yapmışlar oyundan soğutmak en büyük amaçları.

Boşver kanka hepsi SI'nin oyunları bizi oyundan soğutup bilinçaltımıza girmeye çalışıyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Boşver kanka hepsi SI'nin oyunları bizi oyundan soğutup bilinçaltımıza girmeye çalışıyorlar.
    waow daha fazla daha fazla ve daha fazla ....

5. Default

Yalnız rakibin clear cut chances 2 o yüzden çok da anormal değil bence sonuç.
    Ayrıca kaleyi tutan 5 şut da uzaktan.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by ulasfb View Post
    Yalnız rakibin clear cut chances 2 o yüzden çok da anormal değil bence sonuç.
    Ayrıca kaleyi tutan 5 şut da uzaktan.
    Pardon anlayamadım.Rakibe 3 şut attırmışım bi kere üstüne 5 uzaktan şutun isabetli olduğunu nereden çıkardın merak ediyorum.Eşit olunca böyle bi yanılgı yaşıyosun galiba.Ayrıca oyunda clear cut chances sadece karşı karşıyalar için geçerli değil.Kornerler de bu sınıfa girebiliyo çoğu zaman.Pozisyon vermedik yani ben kornerleri ccc kapsamına almıyorum

Mesaj Yetkileri