Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım süper lige çıkar ?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • göztepe

1 20.00%
  • samsunspor

2 40.00%
  • her ikiside çıkar

2 40.00%
  • her ikiside çıkamaz

0 0%
1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: Göztepe-Samsunspor |Ortak Kariyer|-(Sezon No: 2)

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by berdun View Post
    ya yapma gözünü seveyim sertandan başka oynayan yok takımda hepsi katkısız eşşek ne ofansif ortasahası var ne defansif ortasahası var bildiğin kalaslardan kurulu bi takım
    Arkadaşım saçma sapan konuşma. Sen bu kadar büyük bir kulübe çıkartamıyorsun sonrada gelip artislik yapıyorsun..Hiç yakışmamış sana..Senin yerinde başka biri olsa her maç sahaya 7 kişi çıkar namağlup şampiyon olurdu..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Arkadaşım saçma sapan konuşma. Sen bu kadar büyük bir kulübe çıkartamıyorsun sonrada gelip artislik yapıyorsun..Hiç yakışmamış sana..Senin yerinde başka biri olsa her maç sahaya 7 kişi çıkar namağlup şampiyon olurdu..

ya arkadaşım benim görüşüm bu ben daha önce fmde çok çıkarttım ikinci lig ekiplerini süperlige ama bu takım başka geçensene tokatsporu çıkarttım furkan şahidimdir bu sene göztepeyi çıkarttım furkan bilmiyo bunu ama sakarya eşşek takım oyuncular eşşek kulübe bi saygısızlık yapmam kulüp büyük ben göztepeliyim sakarya göztepe kardeştir fmde sevmedim oyuncular eşşek ama kulüp büyük kulüp

Mesaj Yetkileri