Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 77.27%
  • İBB kazanır

1 4.55%
  • Berabere biter

4 18.18%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 93 sonuç

Konu: Fenerbahçe - İBB [31. Hafta]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maicon yaşLanmaya başLadığına göre ve Gökhan GönüLde sonunda orta yapmayı öğrendiğine göre, artık rahatLıkLa Barça da oynayabiLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Semih sağ kanada Alex santrafora geçmiş. 433 oynuyoruz şuanda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih kaçırdı yine Stoch müthiş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Güzel bir baskı oluşturduk ama her zamanki gibi pozisyonları cömertçe saçıyoruz. 2-0 güzel skor ama 1 gol yememiz herşeyi değiştirir. 3. golü bulup maçı kopartmalıyız. İBB gibi bir takıma karşı tüm takım olarak bastırırken ani ataklarla her zaman gol yeme olasılığınız yüksek bu nedenle girdiğimiz pozisyonları değerlendirmeliyiz ve topu mutlaka ileride tutmalıyız ki İBB atağına dönüşmesin.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu maç bu saatten sonra dönmez Fenerbahçe'nin 3'ü 4'ü yakalayacağını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

inş stochu çıkarmaz

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Trübünler tuhaf... Zaferin tadını çıkaracağına sinema izleme moduna döndüler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

emre bugün birine çok pis dalacak ama bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk defa dertsiz, tasasız rahat bir maç izledik. Teşekkürler Fenerbahçe.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

gökhan gönül çılgın attı. alves'le takas yapsak

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    İlk defa dertsiz, tasasız rahat bir maç izledik. Teşekkürler Fenerbahçe.

O kadarda dertsiz sayılmaz. Yüreğimizi ağzımıza getirmek için ellerinden geleni yaptılar. Bu kadar gol kaçırıp, bir de yeseydik ve son saniyeleri soluk soluğa bitirseydik gerçekten ağzım bozulurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Herşey iyi güzelde Kocaman çok garip işler yapıyor arkadaş.
    İkinci yarı Önce Santrafor pozisyondaki Semih'in daha sonra yerine giren Güiza'nın sağ açıkta oynatılıp Alex'in oraya çekilmesi ne mantıktır arkadaş !

Tutsa neyse diyecem her dönen top belediye'de, her atak belediye'nin, ilk yarı sahadan çıkmayan belediye bu anlarda bi gol atsa hadi bakalım.

Bu garip anlayışı geçen sezon Daum efendi Lille maçında yapmıştı
    ve Pahalıya mal oldu. Gözünü seveyim Kocaman şu fantezilerden vazgeç.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

semihin yerinde niang olsaydı o sistem farklı sonuçlar doğurabilirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sistem güzel ama oyuncu tercihleri yanlış, doğru olsa zaten belediye bu kadar rahat oynayamazdı
    Ne tek başına Alex Santrafor olur
    Ne Semih/Güiza kanat.

Stoch-Niang-Dia olsa neyse.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Herşey iyi güzelde Kocaman çok garip işler yapıyor arkadaş.
    İkinci yarı Önce Santrafor pozisyondaki Semih'in daha sonra yerine giren Güiza'nın sağ açıkta oynatılıp Alex'in oraya çekilmesi ne mantıktır arkadaş !

Tutsa neyse diyecem her dönen top belediye'de, her atak belediye'nin, ilk yarı sahadan çıkmayan belediye bu anlarda bi gol atsa hadi bakalım.

Bu garip anlayışı geçen sezon Daum efendi Lille maçında yapmıştı
    ve Pahalıya mal oldu. Gözünü seveyim Kocaman şu fantezilerden vazgeç.
    Orta sahayı güçlendirmek için Semih'i sağ kanada, Alex'i forvete, Topuz'uda ortaya koyuyor. Geçen hafta Semih'i oyunda tuttu ve 4. golümüzü onun pasında Güiza atmıştı.

Ha Semih sağ kanatmı? Hayır. Güiza sağ kanatmı? Hayır. E haliyle her zamanda tutmaz bu. Bende doğru bulmuyorum böyle yapmasını ama maçı 2-0'da tutmak için orta sahaya Topuz'u almak zorunda kalıyor. Mecburende böyle yapıyor. Yedekte sağda oynayacak Türk varmı peki? Özer desen formsuz. Bu takımın oyuncusu değil. Diğerleri zaten sağ kanat değil. Yapabileceği tek şey Gökhan'ı ileri çıkarıp oraya Bekir'i almak olur. Fakat buda ters tepebilir. Sonuçta Bekir'inde ne yapacağı belli olmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyunu tutmasına ne gerek var ?
    Korkunun ecele faydası var mı ? bakın az önce geçen sezon 1-0 önde olduğumuz ve aynı anlayışla kaybettiğimiz Lille maçından örnek verdim. İstediğiniz kadar geri çekilin ne fayda ? Belediye bu taktik anlayışından sonra 4-5 tane gol olabilecek pozisyon buldu hatta bi 5-10 dk 21 futbolcu Fenerbahçe yarı sahasından çıkmadı. Geriye yaslanmanın ne anlamı var gol yesen bi de panik yapacan son dakikalar yine kahır stres içinde geçecek. 3 puan günü kurtarır ama oyun anlayışı yarına ışık tutar. Umarım bu ışığımız da titremeler olmaz.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Oyunu tutmasına ne gerek var ?
    Korkunun ecele faydası var mı ? bakın az önce geçen sezon 1-0 önde olduğumuz ve aynı anlayışla kaybettiğimiz Lille maçından örnek verdim. İstediğiniz kadar geri çekilin ne fayda ? Belediye bu taktik anlayışından sonra 4-5 tane gol olabilecek pozisyon buldu hatta bi 5-10 dk 21 futbolcu Fenerbahçe yarı sahasından çıkmadı. Geriye yaslanmanın ne anlamı var gol yesen bi de panik yapacan son dakikalar yine kahır stres içinde geçecek. 3 puan günü kurtarır ama oyun anlayışı yarına ışık tutar. Umarım bu ışığımız da titremeler olmaz.
    Doğru fakat eğer hücuma devam edip sürekli pozisyonları harcayıp kontrataktan gol yesekte bu sefer; "Oyun 2-0'ken neden defans yapmıyor" diye Aykut Kocaman eleştirilirdi.

Lille demişsin bende sana AZ maçını hatırlatıyım o zaman.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu maç geride kaldı. Şimdi yönetimin "lideriz" ayaklarına yatmadan, her zaman olduğu gibi "öndeyken" fair-play numaraları yapmadan çıkıp bir basın toplantısı yapması, şu Trabzon-Antep maçıyla ilgili bir basın toplantısı düzenlemesi gerekiyor. İş işten geçtikten sonra ağlamanın faydası yok. Adamlar kaç haftadır "bize penaltı verilmedi" diye bas bas ağladı; en kritik yerde öyle bir penaltı aldılar ki, evlere şenlik... Türkiyenin en iyi hakemi Cüneyt Çakır'sa Türkiyede hakemlik bitmiştir. Bu kadar açık. Fenerbahçe başkanı, çık ve konuş. Ya da etrafındaki sen ne dersen tasdik etmekle görevli aciz yöneticilerinden birisi alsın bu işi üstüne.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Geliyor geliyor Şampiyonluk geliyor (: . Şimdi daha yüksek sesle '' Fener gol gol gol, Şampiyonluk geliyor vol.15489452 (: (:

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

2. Yarı 60-70 'den Sonra Tribün Show Görülmeye Değerdi Bu Arada Maç Başında Yapılan Kareografi Güzelmiydi Kaldıranlar Arasında Oldugum İçin Göremedim
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    2. Yarı 60-70 'den Sonra Tribün Show Görülmeye Değerdi Bu Arada Maç Başında Yapılan Kareografi Güzelmiydi Kaldıranlar Arasında Oldugum İçin Göremedim
    Hangisi sendin

gerçekten harika bişiydi fbde gelenekselleşecek sanırım maç başı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şu N ve D Arasında Kalan Kısımdaydım Sanırım

Nesil
    2006

Bu sezon oynadığımız en rahat maçtı. Bu maçı kimse bu kadar rahat kazanabileceğimizi tahmin etmiyordu. Böyle bir zafer çok güzel oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Trübünler tuhaf... Zaferin tadını çıkaracağına sinema izleme moduna döndüler.
    abi her şeyi de ama tribüne deme ya. maç boyunca susmadık. bildiğin ses kalmadı.. Şampiyonuz artık bu böyle biline
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006

Hakan abi stadda öyle bir atmosfer var ki çözemiyorsunuz. Tribünde sadece unifeb ile üniversiteli gfb özen gösteriyor. Onlar ayakta tutuyor, geri kalan tribünler ise maçına göre hareketleniyor ve Ankaragücü maçında kale arkasında değil, Fenerium'da olup orayı çoşturmayı düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    abi her şeyi de ama tribüne deme ya. maç boyunca susmadık. bildiğin ses kalmadı.. Şampiyonuz artık bu böyle biline
    Haklısın Kardeşim Unifeb ve GFB Gerçekten Çok İyiydi Bu Maç . Özellikle "Şampiyon" Tezahüratlarında Çok Eğlendim . Atkılar , Telefonlar , Eller Her şey Çok Güzeldi Dün Maçta

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Rahat 5-6 olabilecek maçı 2-0'la geçtik. Maçın küçük bir bölümü haricinde ipleri maç boyunca elimizde tuttuk. Stoch'un erken gelen güzel golü İBB'nin tüm planlarını bozdu. İBB'nin oyun planı maçın uzun süre berabere gitmesi ve Fenerbahçe'nin bilinçsiz ataklarında yapacakları kontralara dayalıydı. Stoch'un golü bu açıdan çok önemli. Tüm oyuncularımız üzerlerine düşeni yaptılar. Maçtan aklımda kalanlar; Stoch'un rakiplerini perişan etmesi, Alex'in Gökhan'a bıraktığı muhteşem topuk pası ve maçın son dakikalarında Barcelona misali yapılan paslarla rakip kalede tehlike yarattığımız pozisyon.

Takımımıza tebrikler. Artık yarışın sonuna 3 maç kaldı. Umarım 3 maçı da kazanarak şampiyonluğa ulaşırız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Migrostaydım.Türk Telekom tribününü hayranlıkla seyrettim gerçekten.Zaten bütün stadı yönlendiren Maraton Üst ve Türk Telekom.

Maça gelince,endişelerim vardı.Fakat bu kadar rahat kazanacağımızı düşünmemiştim.Stoch tek kelimeyle maçın yıldızıydı.Gökhan ve Santos'ta oldukça iyilerdi.Cristian'ın maç içinde bu kadar silik kalmaması lazım.Seneye Şampiyonlar Ligi için daha iyi birini bulmalıyız onun yerine.

Bütün camia olarak şampiyonluğa hazırız.Takımdaki inanmışlık,beni çok mutlu ediyor.3 hafta kaldı,az daha sabır.Yine herşey bizim elimizde.Karabükspor maçı kalan en kritik maç.O virajı da atlatırsak çok daha rahat olacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Cristian'ın maç içinde bu kadar silik kalmaması lazım.
    Aksine Cristian'ın en iyi oynadığı maçlardan birisiydi. Bir ara sol kanatta top taşıyodu. Ben şaşırdım hatta bu adam kim diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Baroni'yi ilk aldığımızda FBTV'de frikiklerden attığı goller uzaktan attığı şık goller gösterilmişti bende Santosla birlikte iyi bir adam aldık demiştim. Dün bir frikik kullandı o günleri hatırladım. Gol atsaydı kesinlikle bir kaç yıl kendini sağlama alırdı. Mesela bakın Selçuk Şahin'e Galatasaray'a yılda 1-2 kez gol atıyo transfer döneminde ismi felan çıkmıyor

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri