Originally Posted by
carlito94
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.Takımımın taktiğe alışma sürecinde yukarıda da belirttiğim gibi başlangıçta zorluk çektik.Fakat 3-4 maç gibi bir zaman dilimini aştıktan sonra rüzgarı arkama alıp başarılı sonuçlar elde ettim.
Ortasaha konusuna gelince kanımca ortasahanın yeterli olduğu kanaatindeyim.Ortasaham Stefan Defour,Marco Verratti,Jem Karacan,Gabi Mudingayi,Mehmet Ekici ve Lorik Cana gibi oyunculardan oluşmakta.Defansta ise Verktsov,Servet Çetin,Eren Güngör ve Lucas Neil'i değişmeli oynatmaktayım.Arka kanatlar ise Çağlar,Sabri,Oscar Vent ve Serkan'ı oynatıyorum.
Kadroma takviye yapmalımıyım ? İlginiz için teşekkürler.
Orta saha çok iyiymiş. Yalnız Mudingayi yaratıcılıkta biraz zayıf kalabilir. Daha çok Cana ile değişmeli oynayabilir, yerine Yann M'Vila zorlanabilir.
Defour - Mudingayi
------ Cana ---------
Forvette de Baros olması lazım, 10 numara.
O zaman beklerde problem var, bek savunması taktiğin tek aksayabilecek yeri, kırılgan bölgesi. O yüzden oraya çok özel oyuncular almak lazım. Sol beke Juan Manuel Vargas'ı önerebilirim. Oscar Vent kim bilmiyorum ama sağ bekte de Sabri çok vasat kalır. Alabileceğini zannetmiyorum ama sağ beke mutlaka Darijo Srna'yı önce zorla. Olursa 10 numara ama olmazsa Mattia Cassani ya da araştırdın, kimseyi bulamadın diyelim en kötü ihtimal yine Fiorentina'dan Lorenzo De Silvestri'yi öneririm.
Kaleye Onur'u Trabzonspor'dan almaya çalış istersen.
Yerli alternatifleri ile değişmeli oynatırsın yabancılarını.
Stopere Christoper Samba - Mats Hummels ikilisini kuran adam hayat boyu 1 gol bile yemez, iddia ediyorum.
Açıklarını yazmamışsın, oralara yıldız transferi yap istersen önermiyorum şimdilik
Last edited by Cengo : 07.Mayıs.2011 at 17:13
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı