Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

7 41.18%
  • Beşiktaş kazanır

7 41.18%
  • Berabere biter

3 17.65%
1 ile 30 arası toplam 171 sonuç

Konu: Bursaspor - Beşiktaş [32. Hafta]

Hybrid View

Bu işler çocuk oyuncağı değil . Buralarda ölümcül şeyler oluyor . Ne Bursa haklı ne Beşiktaş .Tek suçlu TFF . Bursa taraftarı gelirse İstanbul'a olaylar sadeece o günle kalmaz . Bursa'ya da gider . Çok sağlam cevap oldu bu TFF'ye . 25-30 sene seyirci alınmayacak böyle maçlara.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by musakaan View Post
    Bu işler çocuk oyuncağı değil . Buralarda ölümcül şeyler oluyor . Ne Bursa haklı ne Beşiktaş .Tek suçlu TFF . Bursa taraftarı gelirse İstanbul'a olaylar sadeece o günle kalmaz . Bursa'ya da gider . Çok sağlam cevap oldu bu TFF'ye . 25-30 sene seyirci alınmayacak böyle maçlara.
    Kusura bakma da, bu mesajına sağlam güldüm. Tek suçluTFF demek, vay be...

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kusura bakma da, bu mesajına sağlam güldüm. Tek suçluTFF demek, vay be...
    Bu olaylara izin veren TFF . Sokaktaki adam bile öğrendi bu iki taraftar grubunun birbirlerini bir kaşık suda boğacağını .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu olaylara izin veren TFF . Sokaktaki adam bile öğrendi bu iki taraftar grubunun birbirlerini bir kaşık suda boğacağını .
    Olayların çıkmasına sebep olan taraflar kim, bunların hiç mi suçu yok. Durup dururken TFF geldi iki taraf arasına nifak tohumlarını soktu yani ?

İki taraftar grubu niye birbirlerini bir kaşık suda boğuyor ki, futbol bu. Alt tarafı futbol. Bu ülkenin polisine taş atıyor adamlar, araya almışlar 20-30 polisi. Polis olmasa birbilerini yeseler daha iyi olacakmış gibi, katil olsalar yada bir insanı sakat bıraksalar rahat uyuyabilecekler sanki. Benim aklım almıyor bu olayları, kim ne derse desin almayacakta. Çünkü söylenen herşey, sadece bahane..

Olayların çıkmasına sebep olan taraflar kim, bunların hiç mi suçu yok. Durup dururken TFF geldi iki taraf arasına nifak tohumlarını soktu yani ?

İki taraftar grubu niye birbirlerini bir kaşık suda boğuyor ki, futbol bu. Alt tarafı futbol. Bu ülkenin polisine taş atıyor adamlar, araya almışlar 20-30 polisi. Polis olmasa birbilerini yeseler daha iyi olacakmış gibi, katil olsalar yada bir insanı sakat bıraksalar rahat uyuyabilecekler sanki. Benim aklım almıyor bu olayları, kim ne derse desin almayacakta. Çünkü söylenen herşey, sadece bahane..
    Senin alt tarafı dediğin futbol kimisinin hayatıdır .Kimine komik gelebilir kimine de gereksizce ama onu bir takıma bir armaya aşık olmayan kimse bilemez .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Senin alt tarafı dediğin futbol kimisinin hayatıdır .Kimine komik gelebilir kimine de gereksizce ama onu bir takıma bir armaya aşık olmayan kimse bilemez .
    Arma aşkı için, adam da bıçaklanır, hatta öldürülür, vandallık yapılabilir, holiganlıkta sınır tanınmaz. Arma aşk, kulüp namus oluyor o zaman. Ve bu yolda herşey mübah..

Fikirlerimiz baya farklı...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arma aşkı için, adam da bıçaklanır, hatta öldürülür, vandallık yapılabilir, holiganlıkta sınır tanınmaz. Arma aşk, kulüp namus oluyor o zaman. Ve bu yolda herşey mübah..

Fikirlerimiz baya farklı...
    holiganlıkla arma aşkı farklı şey.çok yanlış anlamışsın arkadaşın dediğini bana göre.arkadaşta oley be ne güzel olay çıktı yazmamış yanlış olduğunu belirtmiş ama çıkan olaylara şaşırmamış ki bende şaşırmadım herhangi bi bursalıda şaşırmamıştır.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne olursa olsun takımı üst sıralar için mücadele edip, BJK gibi önemli bir maça çıkacakken hükmen mağlup duruma düşüren taraftar takımı değil holiganlığı seviyordur. Suç tamamiyle taraftardadır bana göre. Bedavadan 3 puanı götürdüler. Bu kadar kolay mı?

Mesaj Yetkileri