1 ile 30 arası toplam 460 sonuç

Konu: Oyuncular İçin En Uygun Roller

Hybrid View

beyler bir yardım ya dzeko ne oynar çift forvet oynuyorum o kadar para verdik verim alamıyorum yanındaki forvetlerde diego milito,neymar,djibril cisse,drogba...

Quote Originally Posted by cris king View Post
    beyler bir yardım ya dzeko ne oynar çift forvet oynuyorum o kadar para verdik verim alamıyorum yanındaki forvetlerde diego milito,neymar,djibril cisse,drogba...

neymarı solda komple forvet , sağda dzeko yu uç santrafor yapmayı dene. bu 2 isim feneri sırtlıyor bende özellikle dzeko

orta saha oyuncularınında yaratıcılık ile pas yüksek ise sıkıntı yaşamaman lazım.

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    neymarı solda komple forvet , sağda dzeko yu uç santrafor yapmayı dene. bu 2 isim feneri sırtlıyor bende özellikle dzeko

orta saha oyuncularınında yaratıcılık ile pas yüksek ise sıkıntı yaşamaman lazım.
    ben tam tersini yapıyordum orta sahalarım alexis sanchez,bale,arda,lampard,essien,moussa sissoko gibi adamlar ama dzeko bir türlü gol atamıyor peki neymarı komple forvet-destek mi yoksa atakmı oynatayım?

Quote Originally Posted by mad butcher View Post

birde fm 11 de böyle değilmi yanlış olmasın çünkü fm 10 ile fm 11 deki oyuncuların görevleri uymayabiliyor...

Mesaj Yetkileri