Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 460 sonuç

Konu: Oyuncular İçin En Uygun Roller

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Luis Suarez ?
    Treaquartista, Deep Lying, Poacher.

Arkadaşlar şu an oyunda arsenalı yönetiyorum. İlerde tek forvet van persia yı oynatıyodum ama kendisi gol atma özürlü olduğu için kaleciyle karşı karşıya kaldığında %90 dağlara taşlara kalecinin ve kalecinin üstüne vurduğu için yerine 20 milyona villerealden rossi yi aldım. Van persia dan daha iyi olsada ondanda istediğim başarıyı alamadım. Poacher oynattığımda cont atacklardan gelen topları %90 filelerle buluşturmasına rağmen onun haricinde takıma pek bir artısı yok başka hangi rollerde oynatmalıyım sizce.

Quote Originally Posted by Zafonte View Post
    Arkadaşlar pazartesi günü el classicoyu izledikten sonra bir anda barçayla bi kariyer yapma isteğim geldi. Maçtaki taktiğe benzer bi taktik oluşturdum fakat xavi ile iniestayı nasıl oynatacağıma karar veremedim. Eğer xavi ile iniestayı ne yaparsam maçtaki gibi oynarlar??
    2 sinide advanced playmaker olarak oynat tacticaltherims kitabinada barcelonanin nasil oynadigi sistem var

Nuri Şahin ve Andrea Poli ikisinide türkçe anlamlarıyla yazarsanız sevinirim...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

nuri, orta saha atak; poli, geriye dönük oyun kurucu defans.

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    nuri, orta saha atak; poli, geriye dönük oyun kurucu defans.
    nuri'nin ortasaha-atakla alakası yok çünkü denedim 5 maç 0 gol 0 asist çok yönlü oyun kurucu hücum yaptım daha sonra adam asist kralı olarak bitirdi ligi...

dzeko tam olarak ne oynar en iyi performans verdiği rol nedir tecrübeleri olan arkadaşlar bi yardım lütfen ama fm 10 değil fm 11 tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olsun çünkü aynı olmuyor bana komple forvet-atak mış gibi geldi orda fena değil ama tam istediğim verimi alamadım bi yardım

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by cris king View Post
    dzeko tam olarak ne oynar en iyi performans verdiği rol nedir tecrübeleri olan arkadaşlar bi yardım lütfen ama fm 10 değil fm 11 tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olsun çünkü aynı olmuyor bana komple forvet-atak mış gibi geldi orda fena değil ama tam istediğim verimi alamadım bi yardım
    Nasıl bir taktikle oynadığında önemli kaç forvetle oynuyorsun

9. Default

Diaby ne oynar neleri kısıtlanmalı neleri açılmalı yardımcı olabilcek varmı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Diaby ne oynar neleri kısıtlanmalı neleri açılmalı yardımcı olabilcek varmı ?
    Ben Diaby'i central midfielder oynatıyordum çokta memnundum taktiğime uyuyordu

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Nasıl bir taktikle oynadığında önemli kaç forvetle oynuyorsun
    çift forvet yanında genelde Neymar oynuyor Neymar Uç Forvet olarak müthiş ama Dzeko'ya bir türlü rol bulamadım..

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

gelir gelmez büyük katkı beklemen de çok sağlıklı bir beklenti değil. Her oyuncu bir değil.Adaptasyon özelliği düşük bir oyuncunun ülkeye alışıp tam anlamıyla kendini vermesi zaman alacaktır.Şartlara göre değişmekle birlikte ilk zamanlar ortalama 3 maçta 1-2 gol atan bir oyuncu,bir sonraki sezon 3 maçta 5-6 gol atmaya başlayabilir.

beyler bir yardım ya dzeko ne oynar çift forvet oynuyorum o kadar para verdik verim alamıyorum yanındaki forvetlerde diego milito,neymar,djibril cisse,drogba...

beyler bir yardım ya dzeko ne oynar çift forvet oynuyorum o kadar para verdik verim alamıyorum yanındaki forvetlerde diego milito,neymar,djibril cisse,drogba...

neymarı solda komple forvet , sağda dzeko yu uç santrafor yapmayı dene. bu 2 isim feneri sırtlıyor bende özellikle dzeko

orta saha oyuncularınında yaratıcılık ile pas yüksek ise sıkıntı yaşamaman lazım.

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    neymarı solda komple forvet , sağda dzeko yu uç santrafor yapmayı dene. bu 2 isim feneri sırtlıyor bende özellikle dzeko

orta saha oyuncularınında yaratıcılık ile pas yüksek ise sıkıntı yaşamaman lazım.
    ben tam tersini yapıyordum orta sahalarım alexis sanchez,bale,arda,lampard,essien,moussa sissoko gibi adamlar ama dzeko bir türlü gol atamıyor peki neymarı komple forvet-destek mi yoksa atakmı oynatayım?

Quote Originally Posted by mad butcher View Post

birde fm 11 de böyle değilmi yanlış olmasın çünkü fm 10 ile fm 11 deki oyuncuların görevleri uymayabiliyor...

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

çift forvet yanında genelde Neymar oynuyor Neymar Uç Forvet olarak müthiş ama Dzeko'ya bir türlü rol bulamadım..
    Hedef forvet yapmayı denedin mi bildiğim kadarıyla uzun boylu ve fiziğine göre çabuk bir oyuncu.

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Hedef forvet yapmayı denedin mi bildiğim kadarıyla uzun boylu ve fiziğine göre çabuk bir oyuncu.
    denedim kardeş onuda denedim ama adamda tık yok ya bi yardım şöyle dzekoyu 11'de efsane yapmış kimse yokmu o rolünü söylesin bana...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dzeko 11.3 de CompLete Forward den başka hiç birşey oynamıyor. Bende çok denedim ama en çok verimi onda aLdım. Gerçi onda da çok verim aLamadım ve sattım,gitti.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Dzeko 11.3 de CompLete Forward den başka hiç birşey oynamıyor. Bende çok denedim ama en çok verimi onda aLdım. Gerçi onda da çok verim aLamadım ve sattım,gitti.
    komple forvet-atakmı yoksa destek olarakmı oynatıyordun?

Arkadaşlar yeri değil ama komple forvetin tam anlamıyla görevi nedir? Yani ne tür oyuncuları komple forvet oynatmak lazım? Bana komple forvet yapsan iyi iş yapar diyebileceğiniz forvetler var mı? En kısa sürede cevap verirseniz mutlu olurum

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mertcanerdil View Post
    Arkadaşlar yeri değil ama komple forvetin tam anlamıyla görevi nedir? Yani ne tür oyuncuları komple forvet oynatmak lazım? Bana komple forvet yapsan iyi iş yapar diyebileceğiniz forvetler var mı? En kısa sürede cevap verirseniz mutlu olurum
    Komple Forvet gerektiğinde geri gelir top alır arkadaşlarını besler, yeri gelir çizgiye inip orta açar, top indirir, fırsat bulduğunda savunmanın arkasına koşar gol atar.

Yani aslında adam her işi yapar forvette, bunun içinde çoğu özelliklerinin iyi olması lazım. Güç, Takım Oyunu, Çalışkanlık, Dribbling, Passing, Jumping, Heading, Finishing, Composure, Determination, Crossing gibi.. Hücum için gerekli olan tüm özelliklerini ortalama seviyede olması gerek en az.. Hangi ligde oynadığını söylersen ona göre oyuncu ismi verebilirim.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

denedim kardeş onuda denedim ama adamda tık yok ya bi yardım şöyle dzekoyu 11'de efsane yapmış kimse yokmu o rolünü söylesin bana...
    Ben taktiği klasiğe çevirip oynattığımda harikalar yaratmıştım. Çift forvetin solunda sadece ara pas atan topla koşu yapmayan ve aralara kaçan bir tarzda oynattım, müthiş oynadı.. 34 maçta 19 gol 16 asist yapmıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

nuri'nin ortasaha-atakla alakası yok çünkü denedim 5 maç 0 gol 0 asist çok yönlü oyun kurucu hücum yaptım daha sonra adam asist kralı olarak bitirdi ligi...

2 tane oyun kurucu sıkıntı yaratabilir. mesela orta saha nuri ve atıyorum annan'dan oluşsa nuri'yi gözüm kapalı oyun kurucu yaparım. ama poli'yi değerlendirmek için nuri'nin oyun kurucu özelliklerinden feragat etmek gerek.

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    2 tane oyun kurucu sıkıntı yaratabilir. mesela orta saha nuri ve atıyorum annan'dan oluşsa nuri'yi gözüm kapalı oyun kurucu yaparım. ama poli'yi değerlendirmek için nuri'nin oyun kurucu özelliklerinden feragat etmek gerek.
    poli her türlü oynar ama nuri biraz nazlı

klass jan huntelaar nerede oynar? ve yeterli midir schalke için?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by malpince View Post
    klass jan huntelaar nerede oynar? ve yeterli midir schalke için?
    Target Man oynat. GoL kraLı oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Target Man oynat. GoL kraLı oLur.
    teşekkür ederim türkçesi hedef oyuncu mu oluyor?

jem karacan mcde ne oynar? clint dempsey mcde ne oynar?

Agüero Fm 2011 de en iyi ne oynar?

Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri