Taurasi ile şampiyon olmaktansa, bu seneki kadro ile ikinci olmayı tercih ederim![]()
E o zaman tartışmanın anlamı yok çünkü 'sence' doping yapmış. Bence de yapmamış birbirimizin fikrine etki etmeyeceğimize göre bunu tartışmanın anlamı yoktur.
Senin ya da benim fikirlerim, başta doping yapmış olduğuna inanıp sonradan transfer olduğunda dönenlerden ya da doping yaptığına inanmayıp Fenerbahçe'den geldiğinden dolayı fikrini dopingli diye değiştirenden iyidir.
Dee kimse ile anlaşmamış, çok yüksek para istiyormuş. Kimse karşılayamaz sanırım.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
NTVSpor'da İsmail Şenol söyledi, anlaşmış, gün içinde de resmi açıklama yapılması bekleniyormuş. Kötü oldu.
Taurasi kesin gitmiş galiba.Üzülmedim desem yalan olur.
Bu skandalın 3 tarafı vardır:
-Baştan beri yazdıklarımıza kulaklarını tıkayan Fenerbahçe yönetiminin tarihe geçecek acz ve gaflet hali... Her zaman dediğim gibi, kriz yönetme konusunda oylama yapılsa sondan üçe kalırız. Baştan beri ama baştan beri yanlış idare edilen bir kriz... Şekip Mosturoğlu, Semih Özsoy gibi vasıfsız tiplerle bu kadar oluyor.
-Galatasaray cephesi: Taurasi dopingli çıktı denildiğinde adeta zil takıp oynayan, forumlarında, bloglarında, taraftar sayfalarında, sokakta, trübünde ona yapılmadık hakareti bırakmayan, karikatürler çizen, maçlarda pankrat açan Galatasaray taraftarının ekseriyetinin birden bire çark etmesi... Hatta Hacettepe tahlil sonuçlarını geri çektiğinde dahi ikna olmayan ve "Aziz bastırdı, sonuçlar geri çekildi" diye yazmaya devam eden, şampiyonluğumuz sonrasında dahi ona dil uzatmaya devam eden kitle... Artık nasıl sindirecekleri onların midelerinin hazım kapasitesine kalmış.
3-Diana Taurasi: 2. maddedeki realite ortadayken, kendisini açık arttırmaya çıkarması... Söyleyecek söz bulamıyorum.
Bu olanların tek mağduru ise ben ve benim gibi baştan beri onun suçsuzluğuna inanan, bu uğurda Fenerbahçe yönetimini, Hacettepe'yi, Federasyonu her platformda yerden yere vuran, onun aklanması için WADA nezdinde imza kampanyası başlatan ve hatta sırf ona inandığımı göstermek için aylarca profilime onun resmini koyan bir avuç Fenerbahçe taraftarıdır. Gerisi hikaye...
Çok hareketli bir sezon bizi bekliyor. Bu transferin misillemesi her branşa sıçrayacaktır. Buna eminim.
Biz çikolata prensesimizi istiyoruz...
Ben baştan beri onun doping yaptığına inanmıyordum... Hacettepe'ye ve yönetimimize tekrar bir selam gönderdim....
Galatasaray Medical Park, büyük bir transfere imza attı. Sarı kırmızılı ekip, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen ABD’li yıldız Diana Taurasi’yi renklerine bağladı.
Galatasaray Medical Park, kadın basketbolunun en önemli isimlerinden Diana Taurasi'yi kadrosuna kattı.
Fenerbahçe yönetimi, kadın basketbolunun en büyük isimlerinden Diana Taurasi'yi, astronomik bir ücret talep etmesi nedeniyle, yeniden kadrosuna katmaktan vazgeçmişti.
Bunun üzerine, Fenerbahçeli Penny Taylor ile aynı kentte forma giymek isteyen Taurasi, Galatasaray yönetimine mesaj gönderdiği ve iki tarafın anlaşma sağladığı belirtildi.
Fenerbahçe yönetimi, doping skandalı sonrası takımdan ayrılan Diana Taurasi'yi, yeniden kadroya katmak için, yıldız oyuncu ile bir süredir görüşmelerde bulunuyordu. Ancak Türkiye'den kırgın ayrılan Taurasi, yeniden sarı-lacivertli formayı giymek için, prim ve astronomik bir ücret talebinin yanı sıra birçok özel istekte bulundu.
Daha önce Penny Taylor ile yeniden anlaşan sarı-lacivertli yönetim, Taurasi'nin, ücretini neredeyse 2 katına çıkarması üzerine, transferden vazgeçme kararı aldı. Bunun üzerine, yakın arkadaşı Penny Taylor ile aynı şehirde oynamak isteyen Taurasi, sarı-lacivertlilerin ezeli rakibi Galatasaray'a gelebileceği mesajı gönderdi.
Dünyanın en iyi oyuncusu olarak gösterilen Taurasi'yi transfer etme fırsatı yakalayan Galatasaray yönetimi, ABD'li oyuncuyla anlaşma sağladı.
http://www.ntvspor.net/haber/basketb...medical-parkta
Orada da belirtilmiş çark edenler.
'Taurasi dopingli çıktı denildiğinde adeta zil takıp oynayan, forumlarında, bloglarında, taraftar sayfalarında, sokakta, trübünde ona yapılmadık hakareti bırakmayan, karikatürler çizen, maçlarda pankrat açan Galatasaray taraftarının ekseriyeti' denmiş. Dikkat ederseniz tüm Galatasaray taraftarı, hatta bunları yapan Galatasaray taraftarının tamamı denmemiş.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Butun galatasaraylilarla konustunuz sanki herkesin gordugu gozonunde olan seyi inkar etmeyin bari , galatasaray tekrar komik duruma dusmustur ezeli rakibimizi bu hale getirenler ve taraftarlari utanmali
eğer doğruysa penny'nin sözleşmesini feshedelim de görsün kendisi.![]()
KaPaLı da yazmış. Yine de Galatasaray basketbolu ile ilgilenen sitelerin, forumların, blogların yazdıklarına göz gezdirmek yeterli. Hatta sadece Taurasi olayı ile de ilgili değil, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu sonrası, şampiyonluğun nasıl kazanıldığından da bahsediliyor o sitelerde. Bizim Galatasaray ile ilgili bildiğimiz yanlışlar da o siteler kaynaklıdır.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
2 hafta önce diana hakkında duyum gelmişti. para pul her konuda anlaşılmış ama diana'nın başkandan 2 özel şartı varmış ve başkan kabul etmemiş.
...ve bence doğru da yapmış. kimse fenerbahçe'den önemli değil.
Çok utanıyorum, intihar edeceğim..
Biraz daha abart istersen ? Benim bu forumda Taurasi ile ilgili bir mesajım var -hatırladığım kadarıyla- o da sizin kulübün yaptığı açıklamayı buraya taşımışım. Yani şu yanar döner kesimden değilim, başka bir yerde de herhangi bir şey yazmadım/söylemedim.
Bunun nedeni de basit, doping iddiasının %100 kanıtlaması gerekir, öncesinden konuşmak mantık dışıdır. Dalga geçen taraftarların, dopingli diyen taraftarların kendi sorunudur. Bunu kulübe mal edemezsin. Bütün taraftarı kastederek konuşamazsın. Benim basketbolla aram pek yoktur, anlamam. Kadın Basketbolu ile ilgili ile hiç yok, sadece gördüğüm Taurasi için her zaman dünyanın en iyisi diyorlar. Galatasaray'ın bu oyuncuyu almaması için hiçbir neden yok. Utanma konusuna gelirsek, bence Fenerbahçe kulübü oyuncusuna sahip çıkmadığı için utanmalıdır.
Tekrar söylüyorum, taraftarların hareketi kulübü bağlamaz. Bu konuda bile istemeyen Galatasaraylılar var, zamanında laf söylediği oyuncunun gelmesini istemiyor. Hem laf söyleyip hem de gelsin diyenler yok mudur, vardır elbet ama bu o şahısların dengesizliğinden başka bir şey değildir. Benim bildiğim kadarıyla bizim başkanımız yada yöneticiler Fenerbahçe dopingli oyuncu oynattı vs yada direk Taurasi için herhangi bir açıklama yapmadı.
Siz oyuncuyu tazminatı bile vermeden göndermişsiniz tam olarak anlamadan dinlemeden, sonra come back diye site bile açılmış. Oyuncu bize gelince, Galatasaray ve taraftarı utansın, yok öyle..
Helal olsun bizimkilere büyük transfer yapmışlar...
Taurasi ' ye dopingli demişiz hadi dedik. Sonra da bize geldi sevindik diye komik duruma mı düştük ?
Bence Taurasi'nin ikinci kere gelmemesi doğru olandı. Çünkü yönetim ilk olayda arkasında durmalıydı oyuncusunun. İkinci kez istesek getirebilirdik ama F.Bahçe kulübünden hiç bir sporcu üstün değildir. İyi ki vazgeçtik. Penny Taylor ile aynı şehirde oynamak için bir kulübe transfer olmak istediğini söylemiş beni ilgilendirmiyor hangi takıma gittiği artık. Haa spor camiasında da F.Bahçe ile ilgili ipe sapa gelmeyecek çirkeflikler yapanlara kapak olsun bu olay aslında. Bu transferde üzülen veya kaybeden tarafın F.Bahçe olmadığıda çok açık. Sadece yönetim keşke ilk olayda arkasında dursaydı da herkes anlasaydı gerçeği ama olmadı.
Diana Taurasi Galatasaray Medical Park'ta
Galatasaray Medical Park, WNBA takımlarından Phoenix Mercury forması giyen ABD'li forvet Diana Taurasi ile kesin anlaşmaya vardı.
Şutör guard ve kısa forvet pozisyonlarında oynayabilen 1.83 metre boyundaki Diana Taurasi, geçtiğimiz sezonun bir bölümünde Fenerbahçe'de oynamıştı.
Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.
www.galatasaray.org
Sylvia Fowles Yuvada Kaldı
Galatasaray Medical Park, yıldız pivotu Sylvia Fowles ile yeniden anlaşmaya varmıştır. ABD’li oyuncumuzun sözleşmesi iki seneliğine uzatılmıştır.
Sylvia Fowles’a Galatasaray’daki yeni kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.
www.galatasaray.org
Taurasi'ye dopingci denilsin bunlar herkesin yapabileceği şeyler.
Ama bunun üstünden Fenebahçe'ye saldıranlar,görsel yapanlar,TV'lerinde diyet ödendi diyenler,Hacettepe haksız çıkmasına rağmen buna inanmayanlar esas beni ilgilendiren.
Yoksa Taurasi'ye dopingçi demişsin,başka bir şey demişsin bunlar geçici.Bunun üstünden kendine pay çıkaranlar utanması gerekenler.
Taurasi de az değilmiş hani.