Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 71.43%
  • Ankaragücü kazanır

4 14.29%
  • Berabere biter

4 14.29%
1 ile 30 arası toplam 244 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Ankaragücü [33. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bu durum da; bizim, 'biz tek siz hepiniz' söylemimizin boş bir söylem olmadığını kanıtlar nitelikte sanırım.
    "Biz tek siz hepiniz " söylemi için her hafta 1 takımın Trabzonspor'a yatması gerekiyor : ).Sizin yapamadığınız ayrım taraftar ile takım ayrımı.Taraftar Trabzonspor şampiyon olsun istediği için takımlar yatmıyor TS'ye .

Biz tek siz hepiniz söylemiyle gurur duymanızı anlayamamıyorum(3.deneyişimde anca yazabildim ) .Her takım durduk yerde sizden nefret etse anlayacağım , fakat aşırı derecede antipatik davranıp herkesi kendinden nefret ettirdikten sonra biz tek siz hepiniz demek bana saçma geliyor .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    "Biz tek siz hepiniz " söylemi için her hafta 1 takımın Trabzonspor'a yatması gerekiyor : ).Sizin yapamadığınız ayrım taraftar ile takım ayrımı.Taraftar Trabzonspor şampiyon olsun istediği için takımlar yatmıyor TS'ye .

Biz tek siz hepiniz söylemiyle gurur duymanızı anlayamamıyorum(3.deneyişimde anca yazabildim ) .Her takım durduk yerde sizden nefret etse anlayacağım , fakat aşırı derecede antipatik davranıp herkesi kendinden nefret ettirdikten sonra biz tek siz hepiniz demek bana saçma geliyor .
    Her takım Trabzonspor'a yatmalı kadar sığ değil 'biz tek siz hepiniz'in anlamı benim için. Konu uzasın istemiyorum. Yazacağım şeylerle alakalı bir başlık değil. Bireysel tartışma da üslubum değil.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Her takım Trabzonspor'a yatmalı kadar sığ değil 'biz tek siz hepiniz'in anlamı benim için. Konu uzasın istemiyorum. Yazacağım şeylerle alakalı bir başlık değil. Bireysel tartışma da üslubum değil.
    TS'ye yatması sadece bir örnekti , varsayımımı desteklemem için . Biz tek siz hepiniz tamamen sizden kaynaklı , onu açıklayabildiysem ne mutlu : ).
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Zor olacak,fakat başaracak güce sahibiz.Pazar günü bütün Türkiyenin gözü kulağı bu maçta olacak.Rakibimiz her zaman ki gibi erkenden farka giderek bizi baski altına almak isteyecek.Fakat herseyin üstesinden gelip,kalan 2 maçı da alıp Türkiyenin 4'te 3'ünü üzeceğiz.Baska çaresi yok.

Mesaj Yetkileri