1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Fenerbahçe kaptan Arslan Ekşinin sözleşmesini 1 sene daha uzatmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Doktorlar ´Sezonu kapattı´ dedi. Radyologlar ameliyatın şart olduğunu söyledi. Hatta Aykut Kocaman ´Sen bana seneye de lazımsın‚ bu takımı uçuracaksın´ diye gönlünü aldı

Mucizeler yaratan Ertuğrul Karanlık ise 14 santimlik kan pıhtılaşmasını uzun iğne ile 15 operasyonda aldı. Samandıra´yı inleten feryatlara Ali Yıldırım bile dayanamadı

Dia‚ Gaziantep maçında sakatlandı. O gün kimse bir şey anlamadı... Sabah bir kalktı‚ sağ ön üst baldırı mosmor... Korktu‚ doktoru çağırdı... Takım arkadaşları geldi. Görenler inanamadı... Teknik Direktör Aykut Kocaman‚ ´30 yıldır futbolun içindeyim‚ böyle sakatlık görmedim´ dedi.

Apar topar MR´a gidildi. 14 santim genişliğindeki bölge ekrana sığmıyordu. Radyologlar geldi.

Onlar da şaşırdı.

Ne yapılacaktı!

Hepsinin ortak kanısı‚ moraran bölgedeki kanın kuruması beklenecek ve ondan sonra da ameliyat ile temizlenecekti.

Bu da şu demekti: Dia sezonu kapattı...

Almanya‚ Fransa‚ İngiltere‚ hatta Amerika´daki uzmanlar arandı. Hepsi ´ameliyat´ diyordu.
    Bugüne kadar sihirli elleriyle birçok futbolcuyu ameliyatsız iyileştiren‚ Güiza´yı dana kanı ile sağlığına kavuşturan Ertuğrul Karanlık´ın kafasında çözüm vardı.

ÇAPRAZDAN GİRİP KAN ÇEKTİ

Ama uzmanlara derdini anlatamıyordu. Ve kararını verdi.

Dia´yı karşısına aldı. Morali bozuk olan Senegalli oyuncuya‚ ´Üzülme‚ seni iyileştireceğim. Sezon bitmeden‚ oynayacak duruma getireceğim´ dedi.

Sevindi: ´Sen beni iyileştir‚ sahaya çıkacak‚ top oynayacak duruma geleyim‚ gol atıp seni sırtımda taşıyacağım. Alnından öpeceğim.´

Hemen kollar sıvandı.

Dia´yı masanın üzerine yatırdı. Eline 12 santim uzunluğundaki iğneyi aldı. Moraran bölgeye hafif hafif çaprazdan girerek pıhtılaşan kanı çekmeye başladı.

Bir‚ iki‚ üç‚ tam 15 kez yaptı.

Acıdan Samandıra inledi.

Hatta bir gün idmana gelen Ali Yıldırım bile Dia´nın feryatlarını duyunca kapıyı açıp odaya girdi.
    Senegalli´nin halini görünce‚ ´Siz bu çocuğa işkence yapıyorsunuz´ diye bağırarak dışarı çıktı.

Ne mi oldu?

Sabırla günlerce süren operasyon sonunda Dia´nın moraran dizinden yarım kilo (360 mililitre) pıhtılaşmış‚ pis kan alındı.

Şimdi Dia oynamaya hazır.

Tek arzusu sahaya çıkmak‚ gol atmak ve kendisini bu dertten kurtaran Karanlık´a teşekkür etmek.

Alaattin Metin
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Fenerbahçe kaptan Arslan Ekşinin sözleşmesini 1 sene daha uzatmış.
    Onu olsun akıl edebilmişler. Arkas fena bastırıyordu.

Dia ile ilgili haber çok hoş ama yazan kişiyi görünce fazla gaza gelmeyin derim.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Onu olsun akıl edebilmişler. Arkas fena bastırıyordu.
    Her zaman değil ama arada akıl ediyorlar böyle sembol isimleri takımda tutmayı (:

Mesaj Yetkileri