1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Beşiktaş Seninle Ölmeye Geldik [11.3]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kadro çok iyi görünüyor Jadson'ı playmaker oynatırsan ileri 3 lün şow yapar benden demesi

Version07 Misafir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Kadro çok iyi görünüyor Jadson'ı playmaker oynatırsan ileri 3 lün şow yapar benden demesi
    Jadson çok yönlü oyun kurucu olarak atak oynuyor. Kötü oynadığımız maçlarda ya bir frikik golü ya da çok güze bir asist yapıyor.

Version07 Misafir

STSL 1. Hafta

STSL 2. Hafta

STSL 3. Hafta

Ön Eleme Maçları (Toplu)

Grubumuz Belli Oldu

Lige iyi başladık. İlk üç maçta puan kaybı olmadan 3 golle aldık. Uefa ön eleme maçlarıda bize hazırlık maçları gibi geldi. Gruptan rahat çıkarız diye düşünüyorum...

Version07 Misafir

Kariyerle hafta sonu fala ilgilenemedim. Sezonun ilk yarısı bitti. Sonuçları toplu olarak vereceğim kusura bakmayın.

Toplu Sonuçlar

STSL 17. Hafta Puan Durumu

UAL 6. Hafta Puan Durumu

UAL I. Ön Eleme Turu Eşleşmeleri

Devre Arası Transferlerimiz

Nuri Şahin Beşiktaş'ta

Milli futbolcumuz 13m euro(48 ay taksitle) bonservis bedeli ile alınmıştır. Kendisinin takımımıza çok ama çok yararlı olacağından eminiz.

Maxwell Beşiktaş'ta

Kendisini 3.1 m euro bonservis bedeli ile Barcelona takımından transfer ettik. Transfer sebebi ne zaman takım raporu alsam yardımcılarımın bana sol bekte sorun olduğu yönünde rapor verilmesidir.

Son olarak Fabian Ernst B.Leverkusen'a 2.9m euro transfer olmuştur. Kendisine yeni takımında başarılar dileriz.

Mesaj Yetkileri