@vuque
Alex'le ilgili geçen sene de aynı şeyler konuşuluyordu. Alex artık yapamaz, Alex yaşlandı vs. Ben adım gibi eminim ki Alex önümüzdeki sene de yine takımına en fazla katkı sağlayan adam olacak.
Alex kıskanç ve çekemeyen bir adam olsa asist kralı olamaz. Bu sezon 4. asist krallığına koşuyor. Alex bu sezon Aykut Kocaman'ın kuyusunu kazmadı, Aykut hoca'nın koltuğunu kurtaran adam oldu.
Kaç yıldızın başını yedi diyerek Hooijdonk'tan başlamışsın ancak Hooijdonk hiç öyle demiyor.
-AYKUT KOCAMAN'IN ALEX'TEN FAYDALANMA KARARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
Ben Alex’in hayranıyım ve F.Bahçe’ye geldiğinden beri ortaya koyduklarına gerçekten inanmak güç. Tabii ki ben onunla Aykut gibi her gün çalışmıyorum ama bence o hâlâ Türkiye Ligi’ndeki en iyi oyunculardan biri. Oynadığım kulüplerde en iyisi kesinlikle Alex. İnanılmaz bir kabiliyet, vizyon, gol atma ve yaratma becerisi.Diğer bir isim olan Kezman, zaten düşüşte olan bir oyuncuydu. PSG'de, Zenit'te de mi Alex yüzünden başarılı olamadı da kimsenin adını bile bilmediği takıma transfer oldu ? Güiza evet çalışkan bir oyuncu ama el insaf. Guiza Alex'in attığı pasların %50'sini değerlendirebilmiş olsaydı müthiş rakamlara ulaşabilirdi. En basitinden Lille maçında değerlendiremediği pozisyon belki de tura mal oldu. Ek olarak; Güiza o bahsettiğin özelliklerin hepsine sahip olsaydı Real Madrid'te oynardı. :}Sarı Lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Hooijdonk, Brezilya basınına Alex'i övdü.
Hooijdonk Alex'i övdü
Sarı-Lacivertliler'in gönlünde taht kuran Hooijdonk, Brezilya basınına Alex'i övdü. Hollandalı oyuncu Alex için, “Gerçekten harika bir oyun görüşü ve pas yeteneği var” diye konuştu.
Fenerbahçe’nin eski yıldızı Pierre van Hooijdonk, Brezilya’nın önde gelen spor sitelerinden Globo Esporte’deki açıklamasında eski takım arkadaşı Alex de Souza’ya övgü dolu sözler sarf etti. Sarı-Lacivertli kulübün efsane isimleri arasına giren Alex için Hooijdonk, “O çok kaliteli bir oyuncu. Onunla birlikte birçok gole imzamızı attık. Fenerbahçe onu aldığı zaman, sezon başına en az 15 gol atacağımı önceden biliyordum. Gerçekten harika bir oyun görüşü ve pas yeteneği var” diye konuştu.
http://www.youtube.com/watch?v=r2ZEC...eature=related
Anelka'ya gelecek olursak; Anelka'nın asıl amacı hiç bir zaman Fenerbahçe olmadı. Anelka'nın amacı Fransa milli takımı ve tekrar Premier Lige dönüştü. Anelka'nın başarısız olduğunu da zaten söyleyemeyiz. Aldığımız paranın üstünde sattığımız nadir oyunculardan biridir.
Ben Brezilya çetesi diye birşeye inanmıyorum. Ha öyle bir çete varsa da bundan sonra hep çeteler kuralım. Çünkü Avrupa tarihimizin en büyük başarısı o çeteli kadroyla geldi. Benim için aslolan oyuncunun kalitesidir.