Sayfa 447 / 896 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon
13,381 ile 13,410 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

@vuque

Alex'le ilgili geçen sene de aynı şeyler konuşuluyordu. Alex artık yapamaz, Alex yaşlandı vs. Ben adım gibi eminim ki Alex önümüzdeki sene de yine takımına en fazla katkı sağlayan adam olacak.

Alex kıskanç ve çekemeyen bir adam olsa asist kralı olamaz. Bu sezon 4. asist krallığına koşuyor. Alex bu sezon Aykut Kocaman'ın kuyusunu kazmadı, Aykut hoca'nın koltuğunu kurtaran adam oldu.

Kaç yıldızın başını yedi diyerek Hooijdonk'tan başlamışsın ancak Hooijdonk hiç öyle demiyor.

-AYKUT KOCAMAN'IN ALEX'TEN FAYDALANMA KARARINI NASIL BULUYORSUNUZ?

Ben Alex’in hayranıyım ve F.Bahçe’ye geldiğinden beri ortaya koyduklarına gerçekten inanmak güç. Tabii ki ben onunla Aykut gibi her gün çalışmıyorum ama bence o hâlâ Türkiye Ligi’ndeki en iyi oyunculardan biri. Oynadığım kulüplerde en iyisi kesinlikle Alex. İnanılmaz bir kabiliyet, vizyon, gol atma ve yaratma becerisi.
    Sarı Lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Hooijdonk, Brezilya basınına Alex'i övdü.

Hooijdonk Alex'i övdü

Sarı-Lacivertliler'in gönlünde taht kuran Hooijdonk, Brezilya basınına Alex'i övdü. Hollandalı oyuncu Alex için, “Gerçekten harika bir oyun görüşü ve pas yeteneği var” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Pierre van Hooijdonk, Brezilya’nın önde gelen spor sitelerinden Globo Esporte’deki açıklamasında eski takım arkadaşı Alex de Souza’ya övgü dolu sözler sarf etti. Sarı-Lacivertli kulübün efsane isimleri arasına giren Alex için Hooijdonk, “O çok kaliteli bir oyuncu. Onunla birlikte birçok gole imzamızı attık. Fenerbahçe onu aldığı zaman, sezon başına en az 15 gol atacağımı önceden biliyordum. Gerçekten harika bir oyun görüşü ve pas yeteneği var” diye konuştu.
    Diğer bir isim olan Kezman, zaten düşüşte olan bir oyuncuydu. PSG'de, Zenit'te de mi Alex yüzünden başarılı olamadı da kimsenin adını bile bilmediği takıma transfer oldu ? Güiza evet çalışkan bir oyuncu ama el insaf. Guiza Alex'in attığı pasların %50'sini değerlendirebilmiş olsaydı müthiş rakamlara ulaşabilirdi. En basitinden Lille maçında değerlendiremediği pozisyon belki de tura mal oldu. Ek olarak; Güiza o bahsettiğin özelliklerin hepsine sahip olsaydı Real Madrid'te oynardı. :}

http://www.youtube.com/watch?v=r2ZEC...eature=related

Anelka'ya gelecek olursak; Anelka'nın asıl amacı hiç bir zaman Fenerbahçe olmadı. Anelka'nın amacı Fransa milli takımı ve tekrar Premier Lige dönüştü. Anelka'nın başarısız olduğunu da zaten söyleyemeyiz. Aldığımız paranın üstünde sattığımız nadir oyunculardan biridir.

Ben Brezilya çetesi diye birşeye inanmıyorum. Ha öyle bir çete varsa da bundan sonra hep çeteler kuralım. Çünkü Avrupa tarihimizin en büyük başarısı o çeteli kadroyla geldi. Benim için aslolan oyuncunun kalitesidir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex'i kimse sevmek zorunda değil.Ama bu takımın hocası taraftarı Alex'le mutluysa kimseye laf düşmez.Heryerde görüyorum böyle 2-3 kişi fikirlerini kabul ettiremeyince direk Alex düşmanlığına bağlıyorlar olayı.

vuque alınmasın ama...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yazılanlara göre Alex anlaşılan fazlası ile Brezilya dizisi izlemiş. Bana göre futbolda 10 oyuncu kupayı kazanmak için koşar ama 10 numara ile o kupayı kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Yanlış anlaşılma olmasın bir Alex düşmanlığım yok.Bunca yıldır hakkında çıkan haberler,saha içindeki davranışlarından gözlemlediklerim yukarıdaki yazıları yazmama sebep oldu.Haa diyebilirsiniz ki o haberler yanlış o zaman eyvallah derim...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Bu arada istek olursa Lugano'nun bu sezon neden fazla maç kaçırmadığını,sarı-kırmızı kart görmediğinide açıklayabilirim
    Yazının hepsini okudum . İyi , güzel yazmışsın uğraşmışsın Lugano içinde bir şeyler yazarsan okurum
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yazının hepsini okudum . İyi , güzel yazmışsın uğraşmışsın Lugano içinde bir şeyler yazarsan okurum
    Hocam o konuyu şöyle kısaca özet geçmek gerekirse;
    Lugano'nun ne kadar paragöz olduğunu bilmeyen yoktur herhalde?Takım içerisinde arkadaşları bile yıllardır Lugano'nun bu paragözlüğünü cimri,eli sıkı gibi ifadelerle şaka yolluda olsa defalarca belirtmişlerdir.
    Aykut hoca'nın en önemli icraatlarından biriside bu sezon bana göre Lugano'nun daha önceki sezonlarda en kritik zamanlarda takımı eksik bırakmasını,ertesi haftaya/lara cezalı duruma düşmesi sorununu görüp çözmesidir.Nasıl çözdüğüne gelirsek Lugano'nun eski sözleşmesi peşin tiko para üzerineydi ve oynasada,oynamasada,cezalıda olsa sakatta olsa aynı parayı alan Lugano sinirlerine hakim olmak için uğraşmayıp sık sık takımı eksik bırakıyordu.
    Aykut hoca bunu güzel bir şekilde tespit edip Lugano'nun sözleşmesini maç başı para alacak şekilde ayarladı ve Lugano ile bu sözleşme üzerinden anlaşıldı.
    Lugano'da alacağı paracıklarından olmamak için bu sezon kendisine hakim olarak,maç kaçırmamaya çalışarak oynuyor...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Gayette Mantıklı
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

emenike büyük ihtimalle fenerbahçe'de.

kaynak takım arkadaşı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    emenike büyük ihtimalle fenerbahçe'de.

kaynak takım arkadaşı.
    Hatta bu yüzden oynamadığınıda söylemiş Bülent Ataman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niang varken anca yedek bekler Emenike.Kadro derinliği açısından iyi transfer.Semih yolcu büyük ihtimal.Yerli forvetde lazım Fb'ye.
    Last edited by C h A o S : 09.Mayıs.2011 at 11:40

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ben eğer Semih giderse, çok aranacağını düşünüyorum. Takıma katkısı şu an bile az değil, üstüne birde yerine Emenike alınacaksa ve yabancı kontenjanı düşünülecek olursa o mevkide sıkıntı çekebilirler.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Semih sözleşme yeniler, sadece maaşını biraz arttırmak istiyor o kadar.
    Niang-Emenike-Semih üçlüsü olur, 3 kulvarda da yeterli olur.

Bülent Ataman fanatiklik yapıyor, Trabzonsporlu olduğunu söyleyerek cümleye başlıyor. Sonucu çekemiyor belli ki, unutmuş Ankaragücü maçında sakatlanıp oyundan çıktığını. Saygısızlık bu yaptığı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Fenerbahçe Diarra'nın peşinde"

10 Mayıs 2011 16:05 | NTV Spor ve Ajanslar
    İspanyol basını Lassana Diarra'nın Real Madrid'den ayrılmak istediğini iddia etti. Marca gazetesi Diarra ile ilgilenen kulüpler arasında Fenerbahçe'nin de olduğunu iddia etti.

İspanyol Marca gazetesi, Fransız orta saha oyuncusu Lassana Diarra'nın (26) Real Madrid'den ayrılmak istediğini ileri sürdü.
    Habere göre, Diarra ile ilgilenen kulüpler arasında Fenerbahçe de bulunuyor.
    Marca'nın haberinde, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Juventus ve Fenerbahçe'nin Diarra ile ilgilendiği ileri sürüldü.
    Daha önce Le Havre, Chelsea, Arsenal ve Portsmouth'da oynayan Diarra, 2008'de Real Madrid'e transfer oldu.
    Haberde, bu sezon takımda çok fazla forma şansı bulamayan Diarra'nın, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynayabilmek için başka bir takıma gitmek istediği iddia edildi.
    Bu sezon birçok maçta Khedira ve Xabi Alonso'nun yedeği olan Diarra'nın Nuri Şahin'in de transfer edilmesiyle gelecek sezon takımda yer bulmasının iyice zorlaştığı belirtilen haberde, teknik direktör Jose Mourinho'nun iyi bir yedek olarak gördüğü Diarra'nın kalmasından yana olduğu kaydedildi.
    Fransa Milli Takımı'nın son maçlarında kadroya alınmayan Diarra, başka bir takımda sürekli oynaması halinde kadroya çağrılacağını düşünüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Doğrusya müthiş bir transfer olabilir. Ancak ciddi talipleri var bu konuda şansımız nedir orasıda tartışılır

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Nuriyi aldı ya şimdi Real kesin bi tane Realli gelir bize (: (:

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ortasahaya alternatif olarak ceyhun gülselam ismi geçiyor. sanırım trabzon da kadro dışı bırakmış ceyhun fener'le anlaştı duyumlarına binaen.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şu haberleri anlamıyorum. Niye Lass gelmek zorundaki. Niye oyun oynayabilen bir adam alınmasın. Sadece defansif oynayacak adama ihtiyaç varsa, zaten bu işi Selçuk Şahin başarıyla yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Laas Diarra ile ilgilenilmiyor arkadaşlar boşuna çabalamayın.. Asılsız bi iddaa o

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

lass iyi top yapan, çok koşan bir eleman. selçuk pas özürlü, vizyonu olmayan, formsuzken hiç çekilmeyen bir adam.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

tribundergi: Barcelona Scout Ekibi, Pazar günü Ankaragücü karsisinda Andre Dos Santos'u izleyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gökhan Gönül İngiliz Markajında

Türk futbolunun son zamanlarda yetiştirdiği yıldız futbolculardan birisi olan Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın değişmez sağ beki Gökhan Gönül'e İngiliz devi Chelsea'nin talip olduğunu iddia edildi.

İngiltere'de yayın yapan The People isimli gazetenin haberinde, 26 yaşındaki yıldız futbolcunun Mavilerin takibine takıldığı ve Portekizli futbolcu Bosingwa'nın takımdan ayrılma ihtimaline karşı milli yıldızın alternatifler arasında ilk sırada yer aldığı duyuruldu.

Haberde 26 yaşındaki yıldız futbolcunun son dönemlerde gösterdiği performans ile birçok takımın dikkatini çektiği vurgulandı. Chelsea'nin Gönül'ü transfer edebilmesi için 10 Milyon Euro'yu gözden çıkarması gerektiğini yazan gazete, Mavilerin bu bedeli ödemeye hazır olduğuna da dikkat çekti.

Bilindiği gibi Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçı İspanyol devi Barcelona'nın oyuncu izleme ekibinden Paco Martines de izlemiş ve milli oyuncuya tam not vermişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

10 milyona bırakılmaz Gökhan gibi bir oyuncu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bugün Ntvspor Spor ervisi programında bi haber okudular.Arshavin Fener'e diye.Tamam Arshavin iyi bir oyuncu ama 29-30 yaşında bir adama 16.5 milyon € ve yıllık 3.5 m € çok para değil mi?Sonuçta Guiza'da 29 yaşında alındı 14 milyon e verildi ama verim anlamında sınıfta kaldı.Arshavin o kadar kötü olmaz tahminimce ama bu para çok arkadaş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bugün Ntvspor Spor ervisi programında bi haber okudular.Arshavin Fener'e diye.Tamam Arshavin iyi bir oyuncu ama 29-30 yaşında bir adama 16.5 milyon € ve yıllık 3.5 m € çok para değil mi?Sonuçta Guiza'da 29 yaşında alındı 14 milyon e verildi ama verim anlamında sınıfta kaldı.Arshavin o kadar kötü olmaz tahminimce ama bu para çok arkadaş.
    Yıllık 3,5 Milyon €fazla değil ama 16.5 Milyon € biraz fazla olabilir.
    Yalnız Arshavin üstdüzey bir oyuncu olması nedeni ile ucuza satın almak da mümkün değil. Almaya çalıştığın Hazard'ı da 19 Milyon €'ya sana satmadılar. Sonuçta bu parayı harcayabilecek gücü var Fenerbahçe'nin, riskli bir transfer (bkz. Güiza) yerine tanınan bir oyuncu alması mantıklı karşılanabilir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şahsen Arshavin'i istemem. Daha makul bir oyuncu almalıyız... Yok çok para saçacak bir transfer yapacaksakta biraz daha fazla verip daha kaliteli bir adam alınabilir. Ya tam ver yada makul transfer yap...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Yıllık 3,5 Milyon €fazla değil ama 16.5 Milyon € biraz fazla olabilir.
    Yalnız Arshavin üstdüzey bir oyuncu olması nedeni ile ucuza satın almak da mümkün değil. Almaya çalıştığın Hazard'ı da 19 Milyon €'ya sana satmadılar. Sonuçta bu parayı harcayabilecek gücü var Fenerbahçe'nin, riskli bir transfer (bkz. Güiza) yerine tanınan bir oyuncu alması mantıklı karşılanabilir.
    Verecek gücü var diye parayı gereksiz harcamanında bir manası yok.Gökten yağmıyor ki bu para.Arshavin'in adına ve şöhretine bir lafım yok ama bu yaşta bir adama 16 milyon verilmez.Gidip daha genç bir adama o parayı yatırmak daha mantıklıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Spor Servisi programında gazetelerde yazanları okuyorlar. Muhtemelen Fanatik, Takvim, Milliyet gibi bir gazetenin uydurma haberini okumuşlardır. Ama gerçek olsa ben şahsen sevinirim. Çünkü Fenerbahçe'nin oturmuş bir kadrosu var. Bu kadroda maliyetli transfer gereken tek mevki defansif ortasaha. Bunun haricinde bir bölge için önemli bir transfer ihtiyacı olmadığıdan Arshavin gibi bir yıldız alma lüksümüz olacak. Şampiyon olursak ŞL'den ve TFF'den gelecek parayı da hesaba katabiliriz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

volkan

gökhan - lugano yobo - yerli solbek ( hasan ali )

topuz - emre

stoch(dia) alex arshavin

niang

fena olmaz hani

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arshavin falan gelmez bu takıma gelmesinde. Daha ucuza, potansiyeli olan genç oyuncu transfer yapalım hücum hattına. Önlibero için ise Fransa,İtalya'dan kaliteli biri lazım kesinlikle.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kaptan'ın dediğine katılıyorum, şu anda sırıtan mevki orta saha, oraya transfer yapıldıktan sonra, 3-5 adam almak yerine 1 tane yıldız transferi yapılabilir. Aykut Kocaman'a transfer konusunda güveniyorum.

Mesaj Yetkileri