Yeni Malatyaspor-Adanaspor maçının 90 dakikası 0-0 bitti. Uzatmalara gitti maç.
Yeni Malatyaspor-Adanaspor maçının 90 dakikası 0-0 bitti. Uzatmalara gitti maç.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yeni Malatyaspor 0-0 Demirspor... Uzatmalara gidiyor maç.
gooollll.Malatyaspor attı.MalatyAdanaspor oleyyy![]()
Yeni Malatyaspor 1-0 öne geçti uzatmalarda.
Uzatmaların son saniyesinde attı ADS. 1-1 oldu. Penaltılara gidiliyor maçta.
Penaltı atışları sonunda maçı Adana Demirspor 4-2 kazandı ve yarı finale yükseldi.
Metin Aktaş şov yaptı resmen...
I'm back...
Malatya psikolojik olarak dağılmıştı penaltılarda herhalde..Çok kötü penaltı kullandılar..
Tebrikler Demirspor..
Haydi Ads Bank Asya için bastır...
Şansa bak ya.Top oynamayı bilmeyen takım yarı finale çıktı.Son saniye de gol mü yenir ya. 11 kişi dizilin kale çizgisine girdirmeyin işteNeyse sağlık olsun.Ads yenilir zaten yarı finalde filan .d
Bandırmaspor'umuz tarihinde ilk kez gece maçına çıkıyorTebrikler ADS'ye. Kazanırsak yarı finalde kankamın takımıyla oynayacağız.
Bekle Ozan geliyoruz![]()
82. dakikada Galip'in attığı golle Beypazarı'nı 1-0 yenerek yarı finale yükseldik. ADS maçı var şimdi. Zor olacak. 10 küsür yıl sonra geri döneceğiz inşAllah.
Yaklaşık 3 saat 20 dakika sonra Konya Şekerspor ile karşılaşacağız.Şu ligten biran önce kurtulmamız gerek.İnşallah bugün Torku Şeker'i eleyip adımızı yarı finale yazdıracağız.
Konuyu görünce duygulandım.
Yıllar önce Adana Demirspor ile Bursa'da final oynamıştık.
Maçtan önce kimse Giresunspor'a şans vermezken finalde Adana Demirspor'u 5-1 gibi farklı bir skorlar geçerek Bank Asya'ya yükselmiştik.
Bursa'da yaklaşık 15-20 Bin taraftarımız vardı bende o şanlı insanlar arasındaydım üşenmedim kalktım Giresun'dan Bursa'ya gittim maç için.
http://www.youtube.com/watch?v=-PTTQ...el_video_title
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Umarım Sakarya kazanır.
Maçıın verileceği tv.
http://www.kontv.com.tr/site/canliyayin.php
Maçı Konyanın yerel kanalı KonTv verecek.
1 saat 30 dakika kaldı.Zaman geçmek bilmiyor.Play-Off'un en güçlü kadrosuyla en zayıf kadrosu oynayacak bana göre.Ama biz genç oyuncularımıza güveniyoruz.
Konya Şeker'de Cafercan var Galatasaray'dan tanıdığımız.Bu sezon karşılaştığımız iki maçtada çok iyi futbol oynamıştı.Ama çekinmeye gerek yok.
Devre bitti..Konya Şeker 0 - 0 Sakarya
Savunmayı sağlama aldık öyle oynuyoruz.Zaman zaman iyi olduğumuz dakikalar oluyor.1-2 gol girişimimizi kalecileri ve direk çıkardı.Kontrol genellikle Konya Şeker'de..Duran toplardan çok etkisisiz.Daha iyi kullanırsak şu duran topları gol atma şansımız artacak.
Görkem çok iyi şuana kadar.Nazar değmez inşallah.Pazartesi'ye rağmen iyi taraftar gitmiş yinede..
3 e 2 yi nasıl harcadı Sakaryaspor çıldırmamak elde değil.
İşte bu bee ! 1-1.
KonTv yi actim Sakarya gol atti. 1-2![]()
Levent Demiray attı ! Konya Şeker: 1 Sakarayaspor: 2 !! Bekle bizi Bank Asya !!!
Playoffların en iyi kadrosunu devirmek üzereyiz.