Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hamit'in Bayern Münih'ten ayrilmasi kesinlesti ama Real Madrid'le kesin anlasma durumu yok. Tabi bu demek degil ki bize gelecek.
Rosicky kesin bizdeydi geçen sene. Hatta bir arkadaşımla iddiaya bile girmiştik ve ben forma kazanmıştım. "Kesin bizde" diyordu Rosicky için, çıkan haberlere inanarak.
İmza atılmadan inanmak yok böyle şeylere.
Eto'o gelirse bu ligde 30+ gol atar yahuNiang,Baros gibi 10 üzerinden 7'lik adamlar bile bu ligde kral oluyor. Eto'o ,Drogba gibi isimler bu oyunculardan bir gömlek üst sınıftalar. Eto'o neden gelsin? Avrupa kupalarına katılamamış ve yıkılmış bir haldeyiz. Hal böyleyken Eto'o Galatasaray'ın kurtarıcılığına soyunacak kadar koyu bir Gs taraftarı falan da ben mi bilmiyorum ?
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Eto'o gelsin Drogba gelsin
Şaka bir yana kaliteli Türk isimler alınsın (Selçuk,Mustafa Pektemek,Orhan Şam,Volkan Şen gibi).
Orta Sahaya 1 tane tecrübeli yabancı olmaz 2 tane şart. Guti'nin yanına Beşiktaş onun gibi bir partner alsa mesela Orta Saha daha verimli olurdu. Fernandes ile pek sık oynayamadılar zaten ama zaten Fernandes daha defansif.
Mesela Orta Saha göbeğine yaşına bakmadan Pirlo-Gattuso ikilisini koyucaksın , Ön liberoda Mehmet Topal tarzı topun yönünü değiştiricek oyuncu , Kanatlarda Arda-Volkan Şen , Forvete Baros ya da Elmander olur, Drogbaolur bu şekilde süper olur aslında.
Hayal dünyasında yaşamalıyız arkadaşlar , çünkü Ünal Aysal'ın neler yapmak istediğini bilmiyoruz.
Defansı unuttuğumu sanmayın. Ama oraya alınıcakları bilmem , çünkü kaliteli defans artık orta sahadan başlıyor. Dediğim ortasahada gerçekten hem ofans , hem de defans açısından etkili bir orta saha.
Aslan'dan Selçuk'a servet
Ünal Aysal yönetimi, Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan'ı transfer etmek için düğmeye bastı.
Sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilemeyen Trabzonspor'un yıldız orta saha oyuncusu Selçuk İnan, 3 büyükler ve yurt dışından transfer teklifleri almaya devam ediyor. Önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kurma niyetinde olan Galatasaray'ın yeni başkanı Ünal Aysal, milli oyuncunun transfer için kesenin ağzını açtı.
Milliyet'in haberine göre, sarı-kırmızılılar, milli oyuncuya senelik 2.7 milyon euro ve 4 yıllık sözleşme teklif edecek. Trabzonspor'un şampiyonluk yarışı içinde olması nedeniyle görüşmeler için sezon sonunu bekleyen Galatasaray, Real Madrid'in gündeminde olan Hamit Altıntop için de girişimlerini sürdürüyor.
Menajeri Reza Fezali ile temesa geçen sarı-kırmızılı yöneticiler, milli oyuncuya yıllık 3.5 milyon euroluk teklif yapılacak. Cim-Bom’un transfer listesindeki diğer yerli oyuncular ise Gençlerbirliği’nden Mustafa Pektemek ile Orhan Şam, Bursaspor’dan Ozan İpek ve Kayserispor’dan Hasan Ali Kaldırım.
Diğer yandan, Spor Toto Süper Lig’de, Gençlerbirliği’ni deplasmanda 3-2 mağlup eden Galatasaray’da, Teknik Direktör Bülent Ünder, sarı-kırmızılı futbolculara iki gün izin verdi. Cim-Bom yarın sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde medyaya kapalı yapacağı tek antrenmanla, Konyaspor maçının hazırlıklarına başlayacak.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ünal Aysal sezon sonuna bırakıyor ama medya bir türlü vazgeçemiyor haber yapmaktan.Şu adam biryere imza atsada herkes bir rahatlasa ya.
Selçuk - Kallstrom 2 lisi harika olur .
Arda(Giderse transfer)--Selçuk--Kallström--Pino
orta saha dörtlüsü.
Umut fakirin ekmeği.
Pino gelecek yıl hayatta 11 yüzü göremez bana kalırsa. Arda kalırsa onun yedeği olur solda. Sol kanatta daha verimli oynuyor zaten. Selçuk ve Kallström gelirse tam 4-4-2 takımı oluruz. Tek üzüldüğüm nokta Cana olur bu konuda ama olsun artık onun oynayacağı zaman da diamond'a döneriz. Arda(Pino)-Kallström(E.Çolak)-Selçuk(Cana)-Transfer(Kazım) ileride Drogba(Elmander)-Baros(Cem) vay babam vayAtıl'ın dediği gibi umut fakirin ekmeği
![]()
Mehmet Akyüz Galatasaray yolunda
16 Mayıs 2011 16:12 | NTVSpor.net
Galatasaray'da transfer harekatı erken başladı. Sarı-kırmızılı takım Tavşanlı Linyitspor'un golcüsü Mehmet Akyüz ile anlaştı. 25 yaşındaki forvet oyuncusunun takımının play-off maçları sonrası sözleşme imzalaması bekleniyor.
![]()
DEVRİM ÇETİN - Yeni başkanı Ünal Aysal ile transfer dönemini hareketli geçirmesi beklenen Galatasaray'da transfer harekatı başladı. Sarı-kırmızılı takım bu sezon Bank Asya 1. Lig'de attığı gollerle Tavşanlı Linyitspor'u play-off'a sokma başarısı gösteren 25 yaşındaki Mehmet Akyüz ile anlaşmaya vardı.
Tavşanlı Linyitspor taraftarlarının stilini Milan'ın yıldızı Zlatan İbrahimovic'e benzettiği Mehmet Akyüz, futbola Sakaryaspor altyapısında başladı. Daha sonra Fethiyespor'da kiralık olarak forma giydi. 2007 yılında Bozüyükspor'a transfer olan 1986 doğumlu futbolcu, sezon sonunda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'ne transfer oldu.
Başkent ekibinde bir türlü istediği performansı ortaya koyamayan Mehmet Akyüz, Hacettepe'ye gönderildi.
Geçtiğimiz sezon küme düşen Hacettepe'de yaşadığı sakatlıklar nedeniyle pek fazla etkili olamayan Mehmet Akyüz, sadece 3 gol atabilmişti.
Sezon başında Bank Asya 1. Lig'in yeni takımı Tavşanlı Linyitspor'a transfer olan Mehme Akyüz, attığı 13 golle takımının play-off'a kalmasında büyük pay sahibi olmuştu.
Mehmet Akyüz, takımının play-off maçlarında önümüzdeki hafta Pazartesi günü Tavşanlı'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a karşı forma giyecek
Favori Terim-Jol, plase Gerets
16 Mayıs 2011 14:30 | NTV Spor
Galatasaray yeni teknik direktörünü arıyor. Ünal Aysal yönetimi Martin Jol ve Fatih Terim üzerinde dururken Fas Milli Takımı ile 4 Haziran'da maçı olan Eric Gerets'in bu durumu Galatasaray'ın başına geçme ihtimalini zorlaştırıyor.
![]()
Rekor oyla Galatasaray'ın yeni başkanı seçilen Ünal Aysal, yönetimle ilk toplantısını bugün gerçekleştiriyor. Ünal Aysal'ın Akmerkez'deki ofisinde gerçekleşecek toplantının ana gündem maddesini ise kuşkusuz teknik direktör kararı oluşturuyor.
Bir televizyon kanalına verdiği röportajda Fatih Terim ve Martin Jol ile yapılan görüşmeleri doğrulayan Aysal'ın başkan seçilmeden önce favorisinin de Eric Gerets olduğunu biliniyordu. Fakat hala Fas Milli Takımı'nı çalıştıran Eric Gerets'in 4 Haziran'da maçı olmasından dolayı Aysal ve yönetim, gözünü Fatih Terim ve Martin Jol'a çevrildi.
Galatasaray'ın yeni teknik direktörünün kısa bir süre içerisinde belli olması bekleniyor.
ATLETICO MADRİD ARDA İÇİN BİR KEZ DAHA GELİYOR
Yeni başkanını seçen Galatasaray'da gözler takımın başına geçecek teknik adama ve transferlere çevrildi. Merak edilen bir diğer konu da Arda Turan'ın kulüpteki geleceği....
Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan'ın önümüzdeki sezon sarı kırmızılı formayı giyip giymeyeceği haftaya belli olacak. Uzun zamandır milli futbolcuyu takip eden Atletico Madrid kulübü, Galatasaray'ın yeni başkanı Ünal Aysal ve ekibinin mazbataları almasından sonra bu transferi bitirmek istiyor. İspanyol ekibinin temsilcilerinin önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek Galatasaray yönetimi ve Arda'nın menajeri Ahmet Bulut ile bir araya gelmesi bekleniyor. Atletico Madrid kulübü hissedarlarından Jesus Angel Gil, daha önce Avrupa'da oynamak istediğini dile getiren Arda'nın transferi ile bizzat ilgilenmiş ve geçtiğimiz aylarda İstanbul'a gelerek bulut ve kulüp yetkilileriyle görüşmüştü.
Mehmet akyüz batdal gibi olmasında..
Aynen. Kendisini tanıyan biri var mı acaba?
Bende tam onu diyecektim Batdal gibi olabilir.
Ünal Aysal ve Ali Dürüst, Fatih Terim ile bir araya gelerek kulübün resmi teklifini iletti. NTVSpor.
Görüşmeler çok olumluymuş. Allah nazarlardan saklasın her şey çok güzel gidiyor. Fatih Terim'in gelmesi Selçuk İnan transferini doğrular gibi oluyor. Maşallah, maşallah.
Fatih Terim 3. kez takımın başına geçicek farkında mıyız neden hep aynı isimler üstünde dönüp duruyoruz
Screw you guys, I'm goin' home
Fatih Terim'le çok olumlu görüşmeler olmuş. Resmi teklif iletilmiş. Yeni teknik direktörümüz belli gibi artık. Hoşgeldin yuvana hocam.
http://www.youtube.com/watch?v=nkiAbbNRwyU
Selçuk'u al da gel Fatih Hoca.
Edit : Özgürcüm burada sorgulanması gereken 4 yılda 4 kez şampiyon olan, Avrupa'da rüya çağı yaşatan böylesine bir isme nasıl soğuk yaklaşılıyor? İlk dönemi bir harika zaten. Gitmesi Galatasaray'ın belki de olası Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun önüne geçti. Sonraki ikinci döneminde kendisine dünya yıldızı sözü verildi. Almaguer filan geldi yani.Fatih Terim'in üçüncü kere gelmesi bir vizyonsuzluk değil aksine vizyon örneğidir.
İmparator bu takım kurtarır.
Herkes bunun farkında ama sen de Fatih Terim'in sıradan bir antrenör olmadığının farkında mısın?Şu anda zaten normal bir durumda değil Galatasaray futbol takımı olarak. Bizi bu çöküntüden kurtaracak teknik adamlar şu an için sistem teknik adamı değil Galatasaray ruhu taşıyan, takım ruhunu, disiplini, motivasyonu sağlayan teknik adamdır. Bu tanıma en uygun kişi takdir edersin ki Fatih Terim'den başkası değildir. 2. dönemi çok farklıydı Fatih Terim açısından. Kafası karışıktı, kendini kanıtlayacak birşeyi yoktu. Şimdiyse dinlenmiş ve yeniden hırslanmış bir Fatih Terim var karşımızda. Eğer gelirse her açıdan çok iyi olacak.
Grande TERIM!
Şu takımı Terim'den başkası zor toparlar.Zor zamanların adamı,revizyonun tam ismi.İnşallah gelir.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
2. değilde 1. dönemindeki Fatih Terim in her zaman başımızın üstünde yeri vardır.Şu durumdan bizi kurtarabilecek nadir isimlerden.Umarım anlaşırlar.
Fatih Terim sıradan bir teknik adam değildir.Herkez gibi bende gelmesini çok istiyorum.Hiç yoktan içimizden biri.
Galatasarayı bu durumdan kurtaracak ilk isim fatih terimdir belki mourinhoyu getirsen bile o kadar etkili olmayabilir kulübün içini dışını iyi bilen bir isim floryaya disiplin getirir şüphesiz
Fatih Terim den başka kim gelse günü kurtarmaya çalışacak ve muhtemelen gelebilecek herhangi bir yabancı hoca da, kesinlikle sözleşmeye sağlam bir tazminat koydurmak isteyecekti. Bence en ideal seçim olur Fatih Terim...
Bence Galatasaray lılar bu sezon gönderdikleri Elano ve Misimoviç için üzülmeliler. Fatih Terim bu oyunculara ilaç gibi gelirdi...
Bizi bu durumdan kurtarabilecek adamın motivasyon işini dünyada en iyi yapan adamlardan biri olan Fatih Terim olduğunu biliyorum. Sıradan bir TD olmadığınıda biliyorum ama 2. dönemi çok korkutuyor beni ayrıca bir Galatasaraylı olarak sürekli belli adamların etrafında dolaşmak pek hoşuma gitmiyor açıkcası bunu tek yapan biz değiliz sadece ama bazı şeylerin değişmesi lazım artık. Bu arada benim hatırladığım kadarıyla Almaguer'i falan getirten Fatih Terim'in kendisi. Ama Fatih Terim'in gelmesi benim düşüncelerimde herhangi bir değişiklik yaratmaz çünkü bu kadroya yapılabilecek pek bir şey yok ama kadro değişirse bende Fatih'in yeniden Avrupa'ya gitmek için büyük bir patlama yapacağını düşünüyorum. Bu arada Fatih Terim ismi de bize yerli transferinde büyük katkı sağlar Eto'o yu da getirtirSon olarak Fatih Terim'e karşı değilim bu denli bir camianın sadece 3-4 tane TD etrafında dolaşmasına karşıyım.
Screw you guys, I'm goin' home
Bu takımı Fatih Terim'den başkası çok zor kurtarır...Tam zor zamanların adamı...Bırakın 2 seneyi ilk geldiği sene bile şampiyon yapabilir takımı...
Bir ustteki yazimi okudum sunun eksik oldugunu farkettim ekleyeyim. Fatih Terim oyle sadece motivasyon antrenoru degildir, taktiksel olarak da gayet iyidir. Zaten taktiksel olarak da ust duzey olmasa su an cok farkli yerlerdeydi.