1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Football Manager - Taktiksel Komutlar Rehberi

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    ilgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkürler,4-4-2 diamond da deneyeceğim ama 4-4-2 counter işe baya yarıyor.herkes atak oynamak ister ama en iyi taktikler de counter ve kontrollü oyun oluyor.tekrar teşekkürler.Bakalım oyunda umarım işime yarar bu bilgiler.Yani hilesiz oyunda başarı gelir umarım.
    benim bahsettiğim 4-4-2 diamond değil ama, onun 2 mc'li olanı. 4 defans 1 dmc 2 mc 1 amc 2 forvet şeklinde.

Quote Originally Posted by Cr1minaL View Post
    Bir sorum olucaktı şimdi yaratıcılık konusunda ilk önce oyuncunun karar özelliğinin iyi olmasını söylemişsiniz peki ben kararı yüksek yaratıcılığı az bir oyuncuya pas stilini karışık verirsem bu oyuncu kendi isteğine göremi paslar atar veya yaratıcılığını çok verip pas stilini kısa yapsam yine kendi kafasına göremi paslar atar
    Evet, yaratıcılık özgürlüğünü yüksek vereceğiniz oyuncunun kararlar özelliği ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir, en doğru tercihleri yapmaları için. Pas stilini karışık vereceğin bütün oyuncular o an duruma göre en uygun gördükleri türde, yani kendi tercihlerine göre pas atarlar. Yaratıcılık özgürlüğünün pek etkisi yoktur ona, ama kararlar özelliğinin vardır. Yaratıcılık özgürlüğünü yüksek verip pas stilini kısa yaptığında oyuncu daha çok kendi kafasına göre paslar atar. Yaratıcılık özgürlüğünü ne kadar yüksek verdiğin, komutları ve kendi tercihlerini uygulaması arasındaki oranı belirler.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    benim bahsettiğim 4-4-2 diamond değil ama, onun 2 mc'li olanı. 4 defans 1 dmc 2 mc 1 amc 2 forvet şeklinde.
    http://forum.turksportal.net/vb/show...44#post1990344

burada da yazdım,3 mc yok ki doğru dürüst 4 mc?
    yani bir dm 2 mc 1 amc =4 mc eder kabaca,bende ise iyi en az 2 ( a)ml 2 (a )mr 2,5 mc var.
    ,5 diyorum zira satıcam devre arası onu satarsam ml den bozma 1 d-mc 1amlc 1d/mc 1 de gourcuff var o da amrc zaten.düzgün MC yok.takımda orjinal mc sadece 1 adet var,2.yi de satıyorum zaten devrede.

gene de 4lü dm-mc-mc-amc yi de bir bakayım.

ek: fm genie scout a göre en iyi 5 diziliş:

4-2-4 standart (2mc-amlr):83,57
    4-4-2 classic :83,57
    4-4-2 diamond (dm-am-mlr):83,56
    4-2-4 pos. (dm-mc-amlr) :83,43
    4-4-1-1 :83,18
    4-1-2-1-2 olursa takımın d-mc si dm ye geçiyor a ml+c si amc ye satacağım mc mc ye gourcuff(amrc) mc ye geçiyor.

ayrıca
    4-1-2-1-2 oranı: 82,20
    4-2-4 oranı (4lü forvet): 83,12
    Last edited by mehmetd : 18.Mayıs.2011 at 20:52

Mesaj Yetkileri