Fenerbahçe Cumhuriyeti
Biz sezonu tamamen kapatmış durumdayız. Antep'in ise hala 3.lük şansı mevcut. Bu yüzden Gaziantepspor'un kazanacağını düşünüyorum...
Yabanci olarak sadece Hilbert varmisdigerleri cezali, sakat ya da izinli
Gaziantep kazanacaktır.
İzlediğim oyunculardan 11 çıkmıyor![]()
ilk 11'i merak ediyorum.
Bu kadro ile cikabiliriz.
Ridvan - Atinç - Furkan - Dogukan/Ismail
Necip-Aurelio/Cumali
Onur
Hilbert-Ekrem
? Bobo varsa Bobo oynar
Muhammed sakatmi halen? eger degilse ikinci yari Onur yerine oyuna girebilir
BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ
20.Mayıs.2011 11:47
![]()
Beşiktaş, Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maçla birlikte 2010-2011 sezonunu tamamlayacak.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında yarın deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maç ile 2010-2011 sezonunun 57. maçını oynayacak ve sezonu tamamlayacak. Yarın 20.00'da başlayacak maçı hakem Barış Şimşek yönetecek.
Siyah Beyazlı takımda yarınki maçta sakatlıkları devam eden Ernst, Ferrari, Ersan, Nobre, Sivok, Cenk ve İbrahim Toraman forma giyemeyecekler. Kart cezalıları Simao ve Quaresma'da takımdaki yerlerini alamayacaklar. Ayrıca izin alarak ülkelerine dönen Guti, Fernandes ve Almeida da mücadelede görev yapmayacaklar. Sakatlıkları düzelen Bobo ve İsmail'in oynayabilecek seviyeye geldikleri öğrenildi.
Siyah Beyazlı takımın kadrosunda yarınki maçta yabancı oyunculardan sadece Bobo ve Hilbert'in görev yapması bekleniyor.
Teknik direktör Tayfur Havutçu'nun 12 futbolcusunun yokluğunda A2 takımından 6 oyuncuyu kadroya dahil edecek. Bu futbolcuların Furkan Şeker, Muhammed Demirci, Cumali Bişi, Mertcan Demirer, Atınç Nukan ve Doğukan Pala olması bekleniyor.
Genç teknik adamın yarın takımını şu ilk 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor:
Rüştü, Rıdvan, Atınç, Erhan, İsmail, Necip, Aurelio, Onur, Ekrem, Hilbert ve Bobo.
- DHA -
Bence 3 ihtimale açık bir maç ancak BJK'nin ligin son maçı olması ve bir hedefinin kalmaması açısından rahat bir maç olacağı kesin. O nedenle Antep 3. lük mücadelesi için bu maçı mutlaka kazanmak isteyecek. Ancak hedefinin olması her zaman kazanacağın anlamınada gelmiyor. Hedefi kalmayan takımlarda çoğu zaman maçı kazanabilir. Yinede ben Antep'i bu maçta daha şanslı görüyorum...
Şu solbekte artık Doğukan oynasın da biraz daha fikir edinebilme şansımız olsun.Ekrem'i orada oynatıyor,Doğukan'ı oynatmıyor.Çok ilginç gerçekten.
So what?
Saike
18 KİŞİLİK KADRO AÇIKLANDI
Saat 20.00'de Gaziantepspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ın18 kişilik kadrosu açıklandı.
Beşiktaş'ın, Gaziantep'te şu isimlerle yer alacak:
"Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Erhan Güven, Ekrem Dağ, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Onur Bayramoğlu, Bobo, Mehmet Aurelio, Atınç Nukan, Rıdvan Şimşek, Doğukan Pala, Mertcan Demirer, Oğuz Ceylan, Cumali Bişi, Furkan Şeker ve Volkan Ekici."
- BEŞİKTAŞ RESMİ İNTERNET SİTESİ -
Banko Antep oynadım İddaa'da. Artık Beşiktaş'ın altyapı takımınıda bir zahmet yensin kendi sahasında Antep.
Beşiktaş'ın 11'i : Hakan, Rıdvan, İsmail, Atınç, Erhan, Necip, Aurelio, Hilbert, Eekrem, Bobo, Onur.
GAZİANTEPSPOR: Eray, Serdar, Dany, Emre, Ivan, Orhan, Elyasa, Vagner, Popov, Olcan, Sosa
Last edited by vego : 21.Mayıs.2011 at 20:08
Pekte A2 Takımına benzemiyor![]()
Doğukan ı hoca hiç düşünmüyor, bu kadroyla bu da belli oldu.
@mustafamuratoglu Gaziantepspor'da Cenk Tosun hasta olduğu için kadroda yok !
Ikinci yari A2 takimdan oyuncu girer.
Ekrem i orada kullanıyor ya işte, Rıdvan-Hilbert te sağ bek in alternatiflere olacaklar gibi.
Transfer yapılır yahu. Sol bek Ekrem'e kalırsak vay halimize![]()
Bu maçı demiyorum, genel olarak hem sol hem de sağ bek alternatifi olarak düşünülüyor...
Ekrem in en azılı beğenmeyelerinden biriyimYalnız kalkıp da Türkiye den Türk bir sol bek alınacağına Ekrem e kalalım daha iyi. Ağzını açan 5 milyon eurodan başlıyor.
Bu arada Wagner ile Necip'in ikili mücadelesinde Beşiktaşlı oyuncu yerde kaldı. Ardından Wagner ayağa kalkarken Necip'in koluna bastı. Ancak karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek bu poziyonu görmedi. Serbest vuruş kullanacak Beşiktaş takımı..
Sporx
Antep tehlikeli geldi yine. Golü kaçırdı...
90' Bu arada Ekrem Dağ ikinci sarı karttan kırmızı kartı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı...
Beşiktaş'ta Rıdvan'ın yerine Mertcan oyunda..
Gençler hiç de fena oynamadı açıkçası benim hoşuma gitti zaman zaman kısa paslaşmalar yardımlaşmalar.
Maç sonucu: Gaziantepspor 0-0 Beşiktaş
Tebrikler Kartalim acikcasi ben puan alacagimizi beklemiyordum![]()