"KALMAK İSTİYORUM"
21.Mayıs.2011 0:00
![]()
Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu son haftasında Gaziantep Kamil Ocak Stadında oynanan mücadelede Beşiktaş ile Gaziantepspor'un 0-0 berabere kaldığı karşılaşma sonrası Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Bobo, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Bobo yaptığı açıklamada;
" Evimin kontratı bittiği için evimi taşıyorduk. Eşim evi taşınırken resim çekmiş. Bu konuda yanlış anlaşılmış. Dün ve bugün basında benimle ilgili çıkan haberler tamamen asılsızdır. Tayfur hoca ile aramızdaki ilişki hoca ve futbolcu arasındaki ilişkininde üzerinde. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Ben kesinlikle kalmak istiyorum. Başkanımız ile görüşmelerimiz devam ediyoruz. Anlaşma aşamasındayız. Benim açımdan bir sorun yok. Değişik sebeplerden anlaşamadığım söyleniyor. Bütün hafta çıkan haberleri yalanlarsak, sabaha kadar yalanlama ile uğraşırım. " diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
"BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER BİTMEZ"
21.Mayıs.2011 22:07
![]()
Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu son haftasında Gaziantep Kamil Ocak Stadında oynanan mücadelede Beşiktaş ile Gaziantepspor'un 0-0 berabere kaldığı karşılaşma sonrası Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Havutçu yaptığı açıklamada;
Beşiktaş'ın Gaziantepspor'la oynadığı karşılaşmanın ardından siyah beyazlı takımın teknik direktörü Tayfur Havutçu açıklamalarda bulundu.
G.Antepspor maçında ellerinden gelen mücadeleyi sergilediklerini söyleyen Havutçu önümüzdeki sezon Fernandes ve Almeida gibi isimlerinde kadroda kalmasını istediğini belirtti.
Havutçu yaptığı açıklamaya Ertuğrul Sağlam'ın açıklamalarına cevap vererek, "Bizler camiaları temsil eden kişiler olarak bu tarz açıklamalar yaparsak gerginliği tırmandırmış oluruz. Bizim toplamda 14 tane sakat oyuuncumuz var. Geçen hafta 9 ekisiğimiz vardı. Bizim görev verdiğimiz arkadaşlar sahada mücadelelerini ortaya koydular. Genç arkadaşlarımızı da kutluyorum. Neticede oyuncularımızın ortaya koyduğu performanstan memnunum. Şimdi sezon bitti ve başka bir macera başlayacak."
Önümüzdeki sezon kadroda kalıp kalmayacağı belli olmayan isimler hakkında da görüşlerini dile getiren Havutçu: "Beşiktaş'ta tarnsfer hiçbir zaman bitmez. Yöneticileriimiz yurtdışında zaten. İlerleyen günlerde belli gelen isimler belli olacaktır. Bobo ile yöneticilerimizin görüşmeleri devam ediyor. Fernandes'de Beşiktaş'ta çok kalmak istiyor. Almeida konusunda da bonservisinin alındığı fonda ilk söz hakkı var. Ancak o da kalmak istiyor. Önümüzdeki günlerde herşey belli olacak." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Alıntılı Yanıtla