Forlan 4.8 MN € istemiş yıllık,Serdal Adalı haklı olarak kabul etmemiş ve bu transfer yatmış. Almeida da bu yüzden çok büyük ihtimalle kalıyor. Fernandes'in alınmasına ise dediğim gibi çok sevindim,müthiş oldu![]()
Forlan 4.8 MN € istemiş yıllık,Serdal Adalı haklı olarak kabul etmemiş ve bu transfer yatmış. Almeida da bu yüzden çok büyük ihtimalle kalıyor. Fernandes'in alınmasına ise dediğim gibi çok sevindim,müthiş oldu![]()
Bunlar eski açıklamaları değil mi ?
Evet eskiymiş pardon yanlış anons![]()
Şuan FM'de Beşiktaş'taki kadrom. Gerçekte de en azından yerli kadromuz böyle olsa fena olmaz mı ? Çokta iyi olur diye düşünüyorum ben.
sheva için guti şart![]()
eto'o bitmiş.
HAKAN ARIKAN VEDA ETTİ!
22.Mayıs.2011 12:02
![]()
Takımdan gönderileceğine kesin gözüyle bakılan tecrübeli file bekçisi Hakan Arıkan, Siyah-Beyazlı formayla son maçına çıktı.
Kalesinde başarılı bir görüntü çizen ve bir kaç pozisyonda kritik kurtarışlar yapan 29 yaşındaki oyuncuya Anadolu kulüplerinden teklif geldiği bildirildi. Beşiktaş’a geldiği günden bu yana toplam 70 karşılaşmada görev yapan Hakan, kalesinde 70 gol gördü.
- FANATİK -
FORLAN OLMADI ALMEIDA KALIYOR
22.Mayıs.2011 9:50
Yabancı transferi için yine İspanya’yı seçen Beşiktaş, Atletico Madrid’in yıldız futbolcusu Diego Forlan’ın transferini gerçekleştiremedi. Ancak Fernandes’in bonservisi konusunda Valencia ile prensip anlaşmasını yaptı, iş sadece resmi prosedüre kaldı.
Gelecek sezon hem lig, hem de Avrupa’da başarılı olacak bir kadro kurmanın telaşında olan siyah-beyazlılar, bir yandan transfer görüşmelerini yaparken, diğer yandan da takım içi dengeleri bozmamak için azami gayret gösteriyor. Forlan için, Quaresma’ya verilen 3.5 milyon euro yıllık ücreti ödemeye hazır olan siyah-beyazlılar, oyuncunun 1 milyon euro daha fazla istemesi karşısında transferden vazgeçme noktasına geldi.
Futbol komitesi döndü
İspanya’da görüşmeleri sürdüren Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu dün İstanbul’a dönerken, Forlan transferinin yüzde 99 gerçekleşmeyeceği ifade edildi. Uruguaylı futbolcudan gelen olumsuz yanıt karşısında Almeida’yı tutma kararı alan Beşiktaş Yönetimi’nin, bu oyuncunun transferini gerçekleştiren fonla görüşeceği belirtildi.
Fernandes konusunda da büyük yol kat eden Beşiktaş, bu oyuncu konusunda net bir açıklama yapmak için belgelerin gelmesini bekliyor. Siyah-beyazlılar, belgelerin çarşamba günü ellerine ulaşması sonrasında resmi açıklamayı yapacak.
Hakan Balta gelecek mi?
İbrahim Üzülmez’in ayrılmasının ardından sol kanatta İsmail Köybaşı ile birlikte alternatif oluşturmak isteyen Beşiktaş’ın Galatasaraylı Hakan Balta ile ilgilendiği ifade edildi.
Sarı-kırmızılılarla 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hakan’ın Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun gözdeleri arasında olduğu belirtildi. Cim-Bom’da fazla şans bulamayan futbolcunun da ayrılmak istediği belirtildi. Kartal, yerli transferinde bilindiği gibi Trabzonsporlu Egemen ile prensip anlaşmasına varmış, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan İbrahim Akın, Bursaspor’dan İbrahim Öztürk ve Samsunspor’dan Kemal’i de transfer etmek için çalışmalara başlamıştı.
- MİLLİYET -
VELİ KARTAL GİBİ
22.Mayıs.2011 0:00
![]()
Bir süredir yurt dışında gurbetçi futbolcu avında olan Beşiktaş'ın Veli Kavlak'ı renklerine bağladığı iddia edildi. Avusturya'da Rapid Wien forması giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusunu uzun zamandır takip altında tutan siyah-beyazlı yönetimin, futbolcu ile her konuda anlaşma sağladığı öne sürüldü.
- SABAH -
FORLAN'DA GERİ ADIM ATILDI
22.Mayıs.2011 0:00
![]()
Geçen hafta İspanya'ya giden Beşiktaş futbol komitesi, dün sabah Almanya'ya geçtikten sonra akşam saatlerinde İstanbul'a döndü. Beşiktaşlı yöneticiler Uruguaylı futbolcu transferi ile ilgili geri adım attı ve yeni sezonda Almeida ile devam kararı aldı.
Kendisine gelen transfer teklifleri değerlendiren Almeida'ya yönetim son kararını vermesini istedi. Almeida, ailesi ile görüştükten sonra kararını Salı günü Beşiktaşlı yönetilerie bildireceği öğrenildi.
Beşiktaşlı yöneticiler HABER1903E yaptığı açıklamada;
"Takımımızda 5-6 tane dünya çapında yıldız var. Bu sene takıma fayda sağlayacak oyuncuların peşindeyiz. Forlan transferinde takım içindeki dengeleri bozmamak için geri adım attık. " diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
VELİ KAVLAK BEŞİKTAŞ'TA
22.Mayıs.2011 14:35
![]()
Beşiktaş Avusturya Milli takım oyuncusu Veli Kavlak ile her konuda anlaştı.
HABER1903'ün edindiği bildiye göre Kavlak'ın önümüzdeki hafta içinde kendisini Beşiktaşlı yapacak sözleşmeyi imzalayak.
Veli Kavlak kimdir ?
Rapid Wien formasını 16 yaşında giymeye başladı. Avusturya liginde forma giyen en genç futbolcu unvanını kazandı 1988 Avusturya doğumlu Veli Kavlak, Türk Milli Takımı'ndan beklediği daveti alamayınca tercihini Avusturya Milli Takımı'ndan yana kullandı 2005-06 sezonunda Avusturya'nın U19 takımında forma giyen başarılı orta saha oyuncusu, 2006-07 sezonunda ise U21 takımında görev aldı 2007 yılında Avusturya Milli Takımı'na kadar yükseldi.
- HABER1903 -
Her iki kanatta da başarıyla görev yapabilen bir oyuncu diye biliyorum kendisini. Yerli kalitemizi artırmak açısından olumlu bir hamle. Simao ve Q7'nin sezon içindeki yükünü hafifletebilecek bir oyuncu. İyi transfer bence.
GURBETÇİ TAARRUZU
22.Mayıs.2011 15:42
![]()
Kadrosunda kaliteli yabancı oyuncularını bulunduran Beşiktaş yönetimi gözünü gurbetçi oyunculara çevirdi.
İspanya dönüşü Almanya'ya uğrayan Serdal Adalı, adını sir gibi sakladığı gurbetçi oyuncularla görüştü.
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre bu oyuncular önümüzdeki hafta İstanbul'da olacak.
- HABER1903 -
Kesinlikle mantıklı bir transfer, sol ayaklı kanat oyuncumuz yoktu, Q7 ve Simao nun yükü hafifleyecektir. FM de AMLC görünüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Acaba Guti yi de yedekler mi diye de düşünüyorum açıkcası.
Ve söz Bobo'da..
Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı merak edilen Brezilyalı golcü Bobo, ülkesine giderken açıklamalar yaptı..
Ülkesine giderken havaalanında Lig TV muhabiri Atakan Kurt'a konuşan Bobo'nun açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"Görüşmelerimiz devam ediyor. Henüz sonuca varmış değiliz. Varamazsak diye son açıklamamı yapıyorum ama hiçbir şey belli değil. Taratarımıza, bana yardımcı olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ta devam etme beklentim yüksek. Ama ayrılıklar olabiliyor zaman zaman. Benim isteğim kalma yönünde. Fiyatlarda bir sıkıntı yok. Ödeme koşullarında sıkıntı var ama anlaşağımızı düşünüyorum. Başka teklifler var. Brezilya'ya gidince menajerimle bunları da değerlendğireceğim. Beşiktaş'la görüşmelerimde menajerim yoktu. Başkan ve Serdal Adalı ile görüştüm, bir iki gün içinde bana haber verecekler. Buarada çok iyi zaman geçirdik. Ne eşim ne de ben ayrılmak istemiyoruz. Taraftar benim kalbimin içinde, her zaman da öykle olacak. Her zaman benim yanımda oldukları için onlara teşekkür ediyorum. Çok başarılar yaşadık onlarla. Benim için unutulmaz bu başarılar."
Veli Kavlak haberi doğruysa çok mantıklı bir transfer yaptık, Türk kanat oyuncusuna ihtiyacımız vardı.
Last edited by ozaniel : 22.Mayıs.2011 at 20:17
EGEMEN KORKMAZ BEŞİKTAŞ'TA
22.Mayıs.2011 20:00
![]()
Yeni sezonda kadrosunu yerli oyuncularla güçlendirmek isteyen Beşiktaş yönetimi, Trabzonspor'un defans oyuncusu Egemen Korkmaz ile anlaştı.
Kulüp yetkililerinin Egemen transferini bu gece yada en geç yarın borsaya bildireceği öğrenildi. Konuyla ilgili HABER1903'e konuşan yöneticiler "Egemen ile her konuda anlaştık, kendisinin bugün önemli bir maçı var, ligin bitmesinin ardından transferi borsaya bildireceğiz" dedi.
HABER1903 okurlarına önemle duyurulur.
Haberin yayın saatinin 20:00 olarak belirlenmesinin nedeni, transfer haberini yayınlayacağımız Egemen Korkmaz'ın bugün Trabzonspor formasını son kez giyeceği karşılaşmanın başlama düdüğüyle gireceğimize dair verdiğimiz sözden dolayıdır.
- HABER1903 -
Veli Kavlak ve Egemen Korkmaz doğru hamleler. Ferrari'yi gönderip Ersan'ın da bonservisini alabilirsek stoper sıkıntısı çekmeyiz diye düşünüyorum. Veli ise 2 yıldır istediğim bir futbolcuydu, kanatta iyi işler yapacaktır şans buldukça. Şimdi Guti'ye alternatif bir orta saha ve bir sağ bek kaldı geriye. Bir de Bobo giderse forvet.
Egemen ve Veli transferleri yerli kalitesi açısından gerçekten önemli transferler...![]()
Veli bana 2. Erkan Zengin vakasi gibi geliyor ama Egemen cok guzel transfer.
Valla Türk kanat oyuncusu o kadar sınırlı ki 2. Erkan Zengin vakası olma riskini göze alacağız, Egemen de iyi bir yedek bence.
Egemen i sol bek izleyip yorum yapabilecek kimseler var mıdır?
Egemen'e bir türlü ısınamıyorum nedense ama faydalı olabilecek bir isim. Yerli kalitemizi yükseltecektir. hayırlısı olsun her iki taraf için.
Egemen'den sol bek filan olmaz bana kalirsa. Ama stoperde cok iyi olacaktir.
Sivok-Toraman-Egemen-Atınç a ek olarak... Kemal Tokak-İbrahim Öztürk-Ersan üçlüsünden biri eklenecek gibi. Yeterli olacaktır.
Ersan olsun tabii ki. Hatta Kemal de alınabiliyorsa mükemmel olur aslında![]()
Değiştirilmiyor abi. Alternatif olarak alınacak isimler bunlar. Sezon içindeki rotasyonu sağlamak açısından. Manu her yıl stoper alıyor ama yıllardır Vidic-Ferdi ikilisi banko. Gerektiği zaman da O'shea-Evans-Smalling gibi oyuncular rotasyon sayesinde 11 de sahaya çıkıyorlar. Bizim de amacımız bu. Yani benim görüşüme göre bu olmalı. Eğer kaliteli bir sağ bek alınmayacaksa Rıdvan-Toraman sağ bek dönüşümünde olur. Sivok-Ersan ikilisi stoperde oynar. Egemen-Kemal rotasyon oyuncuları olur.
Rizespor'da iyi bir performans sergiledi bu sezon Sezer.
Ya Sezer var, Atınç ta bir alternatif artık... Ben İbrahim Öztürk ün alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Ersan da da fazla fiyat farkı kalmamış, bir şekilde alınacak. Kemal de gelirse ekstrası olur. Forlan transferi olmayınca yine Maicon Bosingwa isimleri dolaşmaya başladı sağ bek için. Mantıklı olan da bu bence. Bunlardan biri alınırsa sadece yedek sol bek eksiğimiz olur, onu da Ekrem çok zorda kalırsak Toraman hatta Ersanla bile kapatmaya çalışırız, gidip ligden bir Türk oyuncuya tonla para ödemeye gerek yok. Birde Atila Turan adı geçiyordu bir zamanlar, o tür birşey de olabilir.