1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

FORLAN'DA GERİ ADIM ATILDI

22.Mayıs.2011 0:00

Geçen hafta İspanya'ya giden Beşiktaş futbol komitesi, dün sabah Almanya'ya geçtikten sonra akşam saatlerinde İstanbul'a döndü. Beşiktaşlı yöneticiler Uruguaylı futbolcu transferi ile ilgili geri adım attı ve yeni sezonda Almeida ile devam kararı aldı.
    Kendisine gelen transfer teklifleri değerlendiren Almeida'ya yönetim son kararını vermesini istedi. Almeida, ailesi ile görüştükten sonra kararını Salı günü Beşiktaşlı yönetilerie bildireceği öğrenildi.
    Beşiktaşlı yöneticiler HABER1903E yaptığı açıklamada;
    "Takımımızda 5-6 tane dünya çapında yıldız var. Bu sene takıma fayda sağlayacak oyuncuların peşindeyiz. Forlan transferinde takım içindeki dengeleri bozmamak için geri adım attık. " diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

VELİ KAVLAK BEŞİKTAŞ'TA

22.Mayıs.2011 14:35

Beşiktaş Avusturya Milli takım oyuncusu Veli Kavlak ile her konuda anlaştı.
    HABER1903'ün edindiği bildiye göre Kavlak'ın önümüzdeki hafta içinde kendisini Beşiktaşlı yapacak sözleşmeyi imzalayak.
    Veli Kavlak kimdir ?
    Rapid Wien formasını 16 yaşında giymeye başladı. Avusturya liginde forma giyen en genç futbolcu unvanını kazandı 1988 Avusturya doğumlu Veli Kavlak, Türk Milli Takımı'ndan beklediği daveti alamayınca tercihini Avusturya Milli Takımı'ndan yana kullandı 2005-06 sezonunda Avusturya'nın U19 takımında forma giyen başarılı orta saha oyuncusu, 2006-07 sezonunda ise U21 takımında görev aldı 2007 yılında Avusturya Milli Takımı'na kadar yükseldi.

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Mesaj Yetkileri