Ama Yobo gibi yaşını almış bir adamada 9-10 milyon euro verilmesine karşıyım ben. Eğer o kadar para isteniyorsa bence Kesimal gibi genç adamlar bulmak daha mantıklı.
Ama Yobo gibi yaşını almış bir adamada 9-10 milyon euro verilmesine karşıyım ben. Eğer o kadar para isteniyorsa bence Kesimal gibi genç adamlar bulmak daha mantıklı.
Yobo için Everton ile yapılan anlaşmada 5.5 M € verirsek alamıyoruz mu Yobo'yu ? basında falan öyle yazıyordu FM'de de böyle bu.
Yobo gibi bir stoper için bence 5.5 gayet doğal. Pazarlıkla da 4'e çekilebilir gibi.
Benim bildiğim Fenerbahçe'yse Yobo'yu bitiremez. Hatta muhtemeldir ki, uyanırlar veya ihtiyaç hissederlerse, çok daha az bir fiyata Galatasaray veya Beşiktaş onu bizden önce kapar. Demedi demeyin, olursa şaşırmayın.
Anlaşma varmıydı yok muydu hatırlamıyorum ama 4-5 m € dan kaçınırsa yönetim gerçekten yine klasik transfer becerilerini konuştururlar ama bu rakam 9-10 milyon euro gibi fiyatlara kadar çıkarsa vermeseler hak veririm...
Sonuçta sezon başında Yobo'yu Fenerbahçe'ye kazandıranlar da aynı kişiler, Yobo hiç gelmemiş olsa, böyle bir adamı almayı beceremezler yorumu yapılabilir belki ama zaten alınabilmiş bir oyuncu, eğer şartlar uyuyorsa neden tekrar tutulmasın ki takımda? Bu kadar da kötülemeye gerek yok işini yapanları diye düşünüyorum.
Kadromuzu büyük ölçüde korumalıyız ve bu isimlerin başında geliyor Yobo. Uche-Högh ikilisi efsanedir ben sadece Uche'ye yetiştim ama şimdi aynı öyle bir ikili yakalamışken bozmanın hiç bir alemi yok. Yoksa bu iş bizim ön libero transferine benziyecek. Zamanında Aurelio'nun maaşı gurur meselesi olunca ondan sonra Maldonadolardan, Josicolardan medet umduk. Cristian'ı saymıyorum çünkü aralarıdan en elle tutuluru Cristiandı. Sözün özü böyle bir ikili yakalamışken bu uyumu bir sonraki transferde sağlanacağı tam bir muamma. Yobo elde kalmalı ve yerine düşünülen Serdar falan ise Yobo ve Luganonun en güçlü alternatifi olmalı rotasyonda.
Arslan Ekşinin kontratını uzatmak gibi arada bir yanlış işler yapıyor bizim yönetim umarım bi yanlışlık daha yaparlarda bizim Yobonun bonservisini alırlar (:
Pişmiş aşa su katmak deyince... Sadece bu yönetim değil; ben kendimi bildim bileli bu işlerde Fenerbahçe'nin üstüne yoktur. Yobo olayında da bundan tedirginim. Zaten yıllar boyunca 2 sene üst üste şampiyon olamayışımızdan belli olmuyor mu; ve tarihimizde hiçbir zaman 3 sene üst üste şampiyonluk görmeyişimiz bunu işaretlemiyor mu?
(Diana'yı da bunlar getirmişti ama işler taaa 29 Aralık 2010'da bu forumda yazdığım noktaya geldi. Aman yapmayın dedim; yok... Haaa, şimdi o gün olduğu gibi bugünde resmi sitenin "aklama-yalanlarına" bakarsak, bunların hiç beceriksizliği yok. Onlar süreci dosdoğru yürüttü. Tabii Fenerbahçe taraftarının ekseriyeti kendi zihniyle değerlendirmek yerine -haşa- ayet gibi resmi sitenin her dediğine iman ettiği için ben ne desem boş... Ama o konuda 29 Aralık'tan sonra yazdıklarımızı şöyle bir takip edenlerin olanlara hiç şaşırmayacağına eminim. Sonuçta Diana'yı da bu yönetim getirmişti. Onun bizi arkadan hançerlemesine de bu yönetim içinde bazı beceriksizler çanak tuttu. Değil mi Semih Özsoy, değil mi "koyu Galatasaraylı" Didem Akın, değil mi dünyanın muhtemelen hiç dava kazanamayan en kötü avukatı Şekip Mosturoğlu?)
Serdar Ali Çelikler Fenerbahçe Selçuk İnan'la 2.7 m € X 3 şeklinde anlaşma sağladı demiş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kendi aldığım duyumlar o yönde dedi abicim.
artık ronaldinho gelmiyor. çok özledim ben![]()
4-5 yıl sonra Ronaldo'da 30'una felan geldiğinde yavaştan spor gazetelerimizin 1. sayfasında montajlı resimleri çıkmaya başlar..![]()
Aslında Xavi ve Iniesta daha olgun duruyor onlar gelsin...![]()
Daha 2 sene Drogba ve Zlatan'la idare edeceğiz.![]()
şimdi transfer zamanı
yarından itibaren önemli gelişmeler olabilir.
(/s)
heyecanlandım bir an duyum var diye =)
@KaPaLı;
İso'cuğum. Sözleştiğimiz gibi maç sonu telefon bağlantısı kurduk ama takdir edersin ki, sesini alamadım. Telefonda duyduğun üzere, trafiği yenice kesmiş ve kalabalığa "sarıııııı-laciveeeeert" çektirmekle meşguldüm
türkiye ibrahimsiz yapamaz bi tane ibrahim yattara vardı oda gitti aziz başkkan bu ülkeyi ibrahimsiz bırakma @ibrahimoviç![]()
artık nokta transferler yapma zamanı. andre santos gidecekse hasan ali kaldırım alınmalı. selçuk inan'la da umarım anlaşılmıştır.
yobo kesinlikle kalmalı.
yeniden avrupa zamanı! avrupa'yı titretmeyeli uzun zaman oldu.
Bence kısa vade de yapılması gerekenler;
Sol bek olarak dünyada sıkıntı varken Santos gibi kaliteli adamın gönderilmemesi. Çünkü adam ofans olarakta katkı yapıyor. Bazen pozisyon verdirsede sol bek olarak bulunabilecek en iyilerden birisi. Onun dışında Santos'a Hasan Ali gibi bir alternatif bulunmalı. Yobo uygun fiyata alınmalı. Stoper arama macerası yaşanmamalı. Koskoca transfer dönemini bekleyerek geçiren bir yönetim bu zamanı Yobo'dan oluşacak göbek boşluğuna bir stoper arayarak geçirmemeli aksine Kesimal gibi yerli ve kaliteli alternatif almalı. Sağ bek olarak Ş.L kalitesinde bir alternatif aklıma gelmediği için orada Bekir alternatif olarak yeterli gibi. Okanda 3. seçenek olabilir zorunlu hallerde. Ön liberoda Baroni ile yollar ayrılmalıdır. Kesinlikle kaçışı yok para girecek kasaya adam gibi birisi gelmeli. Onun dışında Selçuk İnan gibi bir isimde alınmalıdır. Bu arada Selçuk Şahin zaten garantiledi Jübileyi felan ona laf yokKanatlarda bence sağ açığa bir takviye olabilir ama alternatif olarak... Orta sahada Alex üzerine kurulu bir sistemle oynanacağı için Alexsiz bir kadro düşünülemiyor tabi. Forvette Güiza ile ne olursa olsun yollar ayrılmalı. Semih ile devam edilmeli. Yanına Cenk Tosun gibi bir alternatif /rotasyon adamı alınmalı. G.Ünal felan gibi kiralıklar satılmalı...
Biraz uzun vade oldu gibi ...
Hadi bakalım...![]()
Fenerbahce mevcut kadrosunu koruyup(Yobo dahil), iyi bir defansif ortasaha iyi de bir sag acik alirsa onu cok acik.
Kaynak aslında Rıdvan Dilmen.Dün programda, haftaiçinde Aykut Kocamanla görüştüm, son maçı düşünüyordu ama gelecek sezonun planlarını bile yapmış, kampa ne zaman başlanacak, hangi tarihte nerede olacaklar, kimlerle hazırlık maçı yapabilirler. Pek çok şeyi planlamış Aykut Kocaman, tüm bunları yaparken yeni sezonda yapılacak transferleri planlamamış olması imkansız. Bu sene üstelik daha güçlü konumda Fenerbahçe'de, istediği isimleri bir an önce almaya bakacaktır, bekliyoruz.