-
Ve söz Bobo'da..
Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı merak edilen Brezilyalı golcü Bobo, ülkesine giderken açıklamalar yaptı..

Ülkesine giderken havaalanında Lig TV muhabiri Atakan Kurt'a konuşan Bobo'nun açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"Görüşmelerimiz devam ediyor. Henüz sonuca varmış değiliz. Varamazsak diye son açıklamamı yapıyorum ama hiçbir şey belli değil. Taratarımıza, bana yardımcı olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ta devam etme beklentim yüksek. Ama ayrılıklar olabiliyor zaman zaman. Benim isteğim kalma yönünde. Fiyatlarda bir sıkıntı yok. Ödeme koşullarında sıkıntı var ama anlaşağımızı düşünüyorum. Başka teklifler var. Brezilya'ya gidince menajerimle bunları da değerlendğireceğim. Beşiktaş'la görüşmelerimde menajerim yoktu. Başkan ve Serdal Adalı ile görüştüm, bir iki gün içinde bana haber verecekler. Buarada çok iyi zaman geçirdik. Ne eşim ne de ben ayrılmak istemiyoruz. Taraftar benim kalbimin içinde, her zaman da öykle olacak. Her zaman benim yanımda oldukları için onlara teşekkür ediyorum. Çok başarılar yaşadık onlarla. Benim için unutulmaz bu başarılar."
Mesaj Yetkileri