Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

3 7.69%
  • Fenerbahçe kazanır

27 69.23%
  • Berabere biter

9 23.08%
1 ile 30 arası toplam 280 sonuç

Konu: Sivasspor - Fenerbahçe [34. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyon başka söze gerek yok.

Çok hayal yıktık,Fenerbahçeli kardeşlerimden cevap vermemesini rica ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Tebrikler Fenerbahçe .

Keşke o pozisyon kesilmeseydi , ve 2.devredeki bu oyunuyla Fenerbahçe maçı alabilirdi ve hiç tartışma çıkmasaydı .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Tebrikler Fenerbahçe .

Keşke o pozisyon kesilmeseydi , ve 2.devredeki bu oyunuyla Fenerbahçe maçı alabilirdi ve hiç tartışma çıkmasaydı .
    Böylesi hoşuna gitmedi mi ozzy

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Böylesi hoşuna gitmedi mi ozzy
    Valla benim için hava hoş MeMo. Bütün bir yaz "ulan o pozisyon kesilmese şampiyon olamazdı Fener " muhabbetini çekecek sizlersiniz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyon başka söze gerek yok.

Çok hayal yıktık,Fenerbahçeli kardeşlerimden cevap vermemesini rica ediyorum.
    Aman ne hayallerim yikildi. Tovbe estagfurullah ya, bir kisiye laf ediyorsan ismini ver genel yapma da yanlis anlasilmasin. Son tartismaya ben girdigim icin ben uzerime aliniyorum bu lafi. Eger lafin da cidden banaysa don bak son 2 mesajima.

Acik yureklilikle soyleyeyim. Fenerbahcenin sampiyon olmasini bir Galatasarayli olarak ama Fenerbahce sampiyon oldu diye de oyle bir uzuntu yasamam Fenerbahceli dostlarimi her zaman yaptigim gibi tebrik ederim. Hakan abi'nin hesaba gore bu bizim isimize geldi zaten Ayrica Fenerbahceli arkadaslarimi tebrik ederken de sacma sapan yazilmis bir yoruma eyvallah da demem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Aman ne hayallerim yikildi. Tovbe estagfurullah ya, bir kisiye laf ediyorsan ismini ver genel yapma da yanlis anlasilmasin. Son tartismaya ben girdigim icin ben uzerime aliniyorum bu lafi. Eger lafin da cidden banaysa don bak son 2 mesajima.

Acik yureklilikle soyleyeyim. Fenerbahcenin sampiyon olmasini bir Galatasarayli olarak ama Fenerbahce sampiyon oldu diye de oyle bir uzuntu yasamam Fenerbahceli dostlarimi her zaman yaptigim gibi tebrik ederim. Hakan abi'nin hesaba gore bu bizim isimize geldi zaten Ayrica Fenerbahceli arkadaslarimi tebrik ederken de sacma sapan yazilmis bir yoruma eyvallahda demem.
    Ben sana söylemedim o lafı niye üzerine alındın anlamadım.Sen de bilirsin burası en fazla 20dk'ya şike,hakem muhabbetleriyle dolacak,tebrik ederken bile not düşülecek.

Bu tartışmalara girmek istemezdim ama oldu bir kere

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben sana söylemedim o lafı niye üzerine alındın anlamadım.Sen de bilirsin burası en fazla 20dk'ya şike,hakem muhabbetleriyle dolacak,tebrik ederken bile not düşülecek.

Bu tartışmalara girmek istemezdim ama oldu bir kere
    Neden uzerime alindigimi acikladim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Neden uzerime alindigimi acikladim.
    Tamam kusura bakma o zaman özür diliyorum benim hatam.

Mesaj Yetkileri