[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=KclYZRq5G4Q"]http://www.youtube.com/watch?v=KclYZRq5G4Q[/YOUTUBE]
Aykut KOCAMAN !
http://www.youtube.com/user/uzmanturkdotnet FBTV'de yayınlanan videoları buradan izleyeblirsiniz.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=KclYZRq5G4Q"]http://www.youtube.com/watch?v=KclYZRq5G4Q[/YOUTUBE]
Aykut KOCAMAN !
http://www.youtube.com/user/uzmanturkdotnet FBTV'de yayınlanan videoları buradan izleyeblirsiniz.
Beşiktaş da Avrupa'da kardeşimİnşallah 5 takımımız da Avrupa'da ülkemizi en iyi şekilde temsil eder. Ben şahsen Gaziantep'ten sürpriz işler bekliyorum.
Fenerbahce won their 18th Turkish championship today with a 4-3 away victory over Sivasspor, grabbing the crown on goal difference from Trabzonspor on the final day of the of the season.
The Istanbul giants finished the season with 82 points, the same as Trabzonspor, whose 4-0 victory over Karabukspor was not enough to earn them the title.
Thousands of Fenerbahce fans took to the streets in the club's home district of Kadikoy, on Istanbul's Asian side, in an ecstatic celebration that will also go some way to burying memories of their last-minute loss of the title last year.
Fenerbahce and Trabzonspor will now represent Turkey in the UEFA Champions League next season, while the three teams that followed them - Bursaspor, Gaziantepspor and Besiktas - will compete in the UEFA Europa League.
Turkey's most successful side, Galatasaray, finished up a humiliating eighth, a massive 36 points off the champions, after a disastrous season that saw two coaches and a club president ousted.
Fifa.com
Bu sene Fenerbahçe'nin ligin sağlığı açısından şampiyonlar liginde en az ama en az gruptan çıkması lazım. Diğer takımlarında kaydadeğer başarılar elde etmesi lazım. Yoksa bu seneki gibi olursak alttaki ülkeler bizi geçer. Üsttekiler iyice kopar ve daha az takımla daha çok eleme oynayarak katılırız kupalara... Bu senenin önemi büyük. Transferler kadro uyum vs hepsi ta şimdiden düşünülüp ayarlanmalıdır.
Evet bu görüntüler ama o yumruk salladığı anda çekilmiş fotoğraf istiyorum ben İsmail, çok hoş ya.![]()
Şampiyonluk duygusuyla güne başlamayı özlemişim yahu. Bu duyguyu özlüyor insan (: .
Maç için bir kaç bişey söylemek istiyorum.2 kere yaşadığımız o talihsiz kaçan şampiyonluklar dolayısıyla bizim topçuların yer yer ayakları titredi bunu açık ve net gördük. O travmaları yaşayıp tekrar buralara oynamak bile kolay bişey değilken hep istikrarımızı koruyarak bugün onun meyvelerini topladık.
Bugün iyi veya kötü o maçı kazandıysak o artık laneti bozduysak gerisi önemli değil. O iki facidan sonra ayağa kalkabildiysek gerçekten gerisi hiç mühim değil kimin ne dediği falan filan. Gerçekten insanüstü bir performansla buralara geldik 18/17 yaparak yapılması çok güç bir işi başardık. Takımımız iyiydi sadece bir takım ruhu gerekiyordu oda çok şükür sağlandı. Tek tek oyuncuları tebrik etmek gerek bugün bir GG 3 gol 7 asist performansıyla ligi tamamladı bir sağ bek olarak yapması gerektiğinin kat be kat fazlasını yaptı aynı şekilde 7 gol atan Luganoyuda bu kategoriye dahil edebiliriz. Emre kariyerinin en verimli sezonlarından birini yaşadı belkide ileride geride çok iyi bir performans gösterdi attığı goller ve asistlerme bir çok maçı kopardı. Kaptan Alex'e söylecek laf yok zaten heykeli dikilse yeridir. Bence o kadiköydeki boğa yıkılmalı yerine Alex'in heykeli dikilmeli (: 28 gol 13 asist gibi bir performan. Sezon başı artık bırakmalı dediğim Alex ben ve bir çok arkadaşımıza bu lafı yutturdu deyim yerindeyse. Onun canı sağolsun yeterki böyle oynasın (:
Burda hep istatistiklere yansıyan isimleri yazdık. Birde görev adamlarımız vardı. Kağıt üzerinde pek bi iş yapamadılar belki ama herkes kadar onlarında bu işte emeği var şüphesiz. Mert Günok bir derbide kaleye geçti penaltı kurtardı şampiyonluk yolunda belkide en önemli hamleyi yaptı. Her ne kadar beğenmesekte Bekir. Top bilgisi hiç yok ama yeri geldi sağ bek oynadı yeri geldi stoper oynadı. Belki iyi değildi ama verilen görevi layıkıyla yaptı. Mehmet Topuz, top tekniği hiç yok belkide ama insan üstü bir mücadele örneği sergiledi resmen bi 90 dakka daha olsa yine oynar hiç yorulmaz ve bunun gibi nice isimler. Bu sene şampiyon olduysak herkesin bu işte emeği var herkesin bu takımda bir faydası görülmüş Güizada dahil. O yüzden bugün şampiyonuz.
Allahın izniyle gelecek yıl doğru ve nokta atışı hamlelerle yine Şampiyon oluruz inşAllah. Bu sevinci daha yıllarca yaşamak istiyorum mümkünse Lyon gibi ambargo koyalım şampiyonluklara (: Bu arada Şampiyonlar liginde Feneri izlemeyide özlemişim (: Çok sağolun çocuklar bize bu sevinci yaşattığınız için malzemecisinden en üst mertebe kişinise kadar binlerce kez teşekkürler (:
Bakıyorumda Selçuğu yazmamışsınız hiçbirinizŞaka maka o olmasa bugün şampiyon olamazdık
![]()
Hoca gülüyor tebrikler![]()
Güne Şampiyon Takımın Şampiyon Taraftarı Olarak Başlamak Müthiş Bir Duygu . Tekrardan Teşekkürler Fenerbahçe![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
ne desem ne yazsam boş. FENERBAHÇELİ olmak ayrıcalıktır kardeşim ötesi mi var![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=vM9K6gXyXTY"]http://www.youtube.com/watch?v=vM9K6gXyXTY[/YOUTUBE]
Lig Tv'nin Aykut Kocaman klibi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Aziz Yıldırım‚ Sivas´ta son düdüğün çalmasından sonra sokaklara dökülen taraftarların aksine bu büyük zaferi maçtan sonra 4 Eylül Stadı´nın protokol tribününde içtiği sigara ile kutladı.
![]()
(/s)
Ben şuna inanırım, Bir takım Şampiyon oLuyorsa, zaten hakettiği için oLmuştur. O kötü, bu kötüydü diye Şampiyon oLmaz hiç bir takım. Trabzonspor kendi eLLeri iLe verdi ŞampiyonLuğu. Dün Başkanın yaptığı açıkLamaLar gerçekten hiç hoş açıkLamaLar değiLdi. Ne oLursa oLsun sen son dakikaya kadar ŞampiyonLuğu kovaLamış, hatta 50.dk Larda Ligi Şampiyon bitirmek üzere oLan bir takımın başkanısın. Hadi Trabzonspor geri den geLse neyse de, öndeyken, o kadar puan farkı varken verdiği ŞampiyonLuğu. Ne TrabzonsporLuLarın, Ne BeşiktaşLıLarın, Ne GaLatasarayLıLarın sızLanmaya hakkı yok bence.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ayrıca şenol güneş'in yaptığı açıklamalarda hiç yakışmıyor ben sadri şener ve şenol güneş'i çok sever saygı duyardım ama görüyoruz ki ne zaman puatlar eşitlendi adamlara birşeyler oldu sen eski futbolcusun yeri milli takım yönetmişsin emeğe karşı paranın mücadelesi gibi imalı laflar ediyorsun ? yazık değil mi o sahada ter döken futbolculara o kadar emeğe
Kim ne derse desin.. Şampiyon Fenerbahçe.. DÜn bugün hergün kutlayacağız artık bunu.. Zaten ne Sadri Şener'in ne de Trabzonspor camiasının sarfettiği sözleri duymayacağız.. Duymayıp bu en anlamlı şampiyonluğu kutlayacağız..
Bu arada Trabzonlu arkadaşlarımı da verdikleri emeklerden dolayı tebrik ediyorum..
Vay be ne sezondu ya,ne maçtı ya hepsine helal olsun bizi sevince boğdular.Biz Bize Yeteriz Şampiyon Fenerbahçe !!
Siz baska anlamlara cekiyorsunuzki bunlari daha yazmayi bile istemiyoruz alistik artik
Bi butce kiyaslamasi yapmaniz yeterli, Senol Gunesi anlamak icin.
Selçuk Şahinden golün sırrı inanarak vuracaksın
http://www.youtube.com/user/uzmantur.../3/GArh-_QYzuA
Başkan NTVSpor'a konuk olduğunda devre arasında herkesin aksine bu takıma güvendiğini sezon sonunda şampiyon olacağımızı söylemiş ve transfere ihtiyaç olmadığını belirtmişti. O günden bugüne haklı çıktı. Kolay değil yaşadığı stres. Yine heyecan dolu bir maçta yine kaybedecekmiş gibi bir atmosfer oluştu sonuçta kazanınca bile insan kendine gelemez o durumdayken. Başkanıda tebrik ediyorum. O programda Aykut hocanın arkasında olduklarını hep suçun yönetimde veya hocada olmadığını oyuncularında aklını başına alması gerektiğini belirtmişti. Alex ile sözleşme yenilemesi, samandırada disiplini sağlaması bir başkandan fazlasıydı yaptığı işe göre Aziz Yıldırım. O Fenerbahçe'ydi bence sezon içinde. Sadece başkanı değildi. Yeri geldiğinde eleştiriyoruz ama bu konuda hakkını teslim etmek gerekir. Nasılki başarısızlıkta suçluyorsak başarıda da emeğini çektiği sıkıntıları görmezden gelemeyiz...
Başkan bu sene eleştirilecek birşey yapmadı hatta Aykut Kocaman Fenerbahçe bünyesine dahil oldu Aziz başkanın hataları bitti,bugünden sonra onu eleştirenler haksızlığın kralını yaparlar.Tek hatası bana göre transferlerdi onun dışında her şubede her branşta harika bir yönetimi var seni çekemeyenler çatlasın.
Tebrikler![]()
Kelimeler yetmez yaşadığımız duyguyu anlatmaya![]()
Çok şampiyonluk gördüm şu genç yaşımda Allahıma çok şükür2000-2001 yılındaki şampiyonluk beni çok sevindirmişti. Çünkü bi hegamonyaya son vermiştik. Revivo , Rap-Rap , K.Anderson , Lazetiç , Johnson , Ogün , Rüştü , Mirkoviç , Serhat ve bir sürü yıldız daha bu oyuncular çok özeldir hala benim için bu şampiyonlukdan ötürü ve tabi ki Mustafa Denizli.
100. yıl şampiyonluğu da müthişti, 2005-2006 da yaşadığımız tramvadan çıkmıştık çok çok değerli bi şampiyonluktu , yeniden dirilişti bi nevi.
Ama bu şampiyonluk hepsinden özel. Avrupada yoksunuz , kupada yoksunuz , ligde 9 puan geridesiniz , oyuncunuz hocası hakkında ileri geri konuşuyor , takımda arkadaşlık ortamı olmadığı her halinden belli ve ligde müthiş bir sezon geçiren Trabzon var. Buralardan şampiyonluğa gelmek gerçekten inanılmaz. Ancak filmlerde olur böyle bir geri dönüş. Dile kolay 18 maç 17 galibiyet 1 beraberlik.
Bu şampiyonluk çok özel çünkü başımızda çok özel bi hocamız var , gerçek bir Fenerbahçeli var , kaybettiğimizde benim gibi bizim gibi üzüldüğünü bildiğim bir hoca var bir Fenerbahçeli var.
Takımda ki havayı görüyorumda inanılmaz. Bence bu şampiyonluktan da önemli. Önümüzdeki yıllarda yapabileceklerimizin göstergesi bu takım.
18 şampiyonlukdan sadece 5 ini görebildim diğer şampiyonluklar nasıl bilmiyorum. Aam bu şampiyonluk benim için en özel , en güzel olanı. Dün maç bittiği anda sevinçten göz yaşlarına boğuldum , çünkü bu çok ama çok özel bir şampiyonluk , bu bitti denilen F.Bahçe'nin tekrar uyanışı , dirilişi. Teşekkürler bu duyguyu bize yaşatan herkese. Teknik ekibinden oyuncusuna , yönetiminden takım çalışanlarına kadar herkese.
Bu büyük taraftar bu özel şampiyonluğu hak etti.
Tebrikler FenerbahçeNtvspor'da canlı yayında şehir turuna çıkacaklar birazdan
![]()