-
"NE OLACAK BENİM HALİM"
25.Mayıs.2011 10:26
Beşiktaş’ın Adanaspor’dan almak için uğraş verdiği stoper Ersan Gülüm, yönetime haber göndererek durumunu sordu.
Siyah-beyazlılar, Gençler’den Mustafa ile Ankaragücü’nden Güven Varol’un da peşine düştü.
Trabzonsporlu Egemen Korkmaz’ı Borsa’ya bildiren, İbrahim Öztürk için de Bursaspor ile anlaşmak isteyen Beşiktaş’ta Ersan Gülüm’ün alternatifleri bulunurken, genç oyuncu ise siyah-beyazlı ekipte kalmaya can atıyor.
Adanaspor’dan kiralanan oyuncuyu transfer etmek isteyen, ancak turuncu-beyazlıların yüksek fiyat istemesi nedeniyle transferi gerçekleştiremeyen siyah-beyazlı yönetime mesaj gönderen Ersan, “Ne olacak benim halim?” diye sordu. Başarılı savunmacının, Beşiktaş’tan çok memnun olduğu, kendisine talip olan Fenerbahçe ve Galatasaray yerine Kartal’da kalmak istediği belirtildi.
Siyah-beyazlılar, transferde de gözünü Ankara’ya dikti. Siyah-beyazlı idareciler, Ankaragücü’nün orta saha oyuncusu Güven Varol ile Gençlerbirliği’nin golcü isimlerinden Mustafa Pektemek’in transferlerini bitirmek için Ankara’ya gidecek.
Başkent çıkarması
Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun çok istediği Güven ile Mustafa’nın da işini bitirmeye çalışacak. 29 yaşındaki Güven Varol’u transfer etmek isteyen Beşiktaş yönetiminin, bu oyuncunun karşılığında, Ankaragücü yönetimine kaleci Hakan Arıkan’ı vermeyi planladığı öğrenildi. Transfer çalışmalarını astronomik bonservis rakamları ödemeden bitirmek isteyen Beşiktaş Futbol Komitesi’nin, Mustafa Pektemek transferini de bitirmek için, Gençlerbirliği İlhan Cavcav ile kıran kırana bir pazarlığa girecek.
- MİLLİYET -
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules