-
Schuster i tartışmıyoruz sanırım, onla ilgili fikirlerimi direk geçiyorum ama Tayfur Hoca geldiğinden beri şöyle bir durum var... Takım oyunu biraz daha geride kabuleniyor, savunma zaaflarımızdan dolayı pozisyonda veriyoruz ki bu bana göre direk kalite ile alakalıydı. Hucumda ise çok şey üretemiyor gibi görünsekte golü buluyoruz arkadaşlar neyin çabasındayız. Schuster den sonra havlu atmış takımı ancak bu kadar toparlayabilirsiniz. Ben takıma da sisteme de hocaya da güveniyorum. Sürekli unuttuğumuz birşey var, ortalarımız hala yerine gitmiyor... Bu oyuncular daha 6 aydır yanyana oynuyorlar, özellikle ileri üçlüden bahsediyorum. Hucumda uyum öyle hemen sağlanamıyor maalesef.
Bu vakitten sonra; Sivok ve Hilbert in kesinlikle gönderilmeyeceğini Serdal Adalı birinci ağızdan bildirdi. Q7-Guti-Fernandes-Ernst-Simao nun yeri zaten garanti... Almeida ve Bobo dan hangisi giderse gitsin, yerine büyük ihtimalle yabancı bir santrafor alınacak ya da Holosko ile devam edilecek. Yani şu an elimizde 9 tane kesin yabancı var. Kalan bir kontenjanı bana göre sağ bekle doldurmalıyız kesinlikle... 10 yabancı eder. Ama eğer Bobo-Almeida ikilisinden biri gider ve yerine Forlan tarzı bir forvet gelirse, zaten Tayfur Hoca Guti nin yerine kullanacaktır ama diğer durumlarda böyle bir şey zor gözüküyor.
Mesaj Yetkileri