Sayfa 462 / 896 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon
13,831 ile 13,860 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Son dakika mi? Transfer haftalar evvel bitmisti zaten, bunu hepimiz biliyoruz.
    Daha ogle vakti Senol Gunes herseyi cok guzel acikladi zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

transfer bedeli 7 milyon euro arkadaşlar. 2 milyon euro bir dahaki transferde karabük'e gidecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçe'nin türkiye piyasasında çok istediği hiç bi oyuncuyu kaptırmayacığını anlayamamış arkadaşlar var hala aramızda bir de gelip dalga gecmeye kalkıyorlar yahu
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emenike için Hulk Türkiye şubesi diyebiliriz. Gücüyle, oyunuyla kendini kanıtlamış bir oyuncu. Özellikle önde olduğumuz maçlarda sonradan girdiğinde çok gol atabilir. Yobo'nun bile yetişemediği bir oyuncuya bu ligde yetişebilecek stoper var mı bilmiyorum. Özellikle ŞL'de göstereceği performansla büyük dikkat çekebilir.

Fiyat konusuna bana göre fazla takılmışız. Devre arası Emenike'ye R.Kazan'dan 5.5 m €'luk teklif gelmiş, Fenerbahçe de 6 m € teklif etmiş ve bu teklifler reddedilmiş. 7 m € bence normal. Zaten lig başladığında gollerini atarsa 7 değil 10 da verilse kimse konuşmaz. Ama sahada eli belinde gezerse 3 de verilirse konuşulur. Her şey kendi elinde.

Hoşgeldin Emenike..

http://www.youtube.com/watch?v=bKH0U9HlmWQ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Harbi fena oyuncu almışız bidaha baktım videolara Emenike-Niang umarım 2 li forvete geçeriz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ata demirer not defterinde baya dalgaya almıştı umarım rakipler de bizi öyle dalgaya almaz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

lakabı "hızlı çocuk"muş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Fenerbahçe'nin türkiye piyasasında çok istediği hiç bi oyuncuyu kaptırmayacığını anlayamamış arkadaşlar var hala aramızda bir de gelip dalga gecmeye kalkıyorlar yahu
    Hahahah Fenerbahçe Selçuk'u çok istemediği için mi alamadı? Neyin kafasını yaşıyorsun merak ediyorum gerçekten. Şunu kabullenmek bu kadar mı zor? Fenerbahçe nasıl sene başı bizim elimizden Stoch'u aldıysa, biz de şimdi elinizden Selçuk'u aldık. Alex'in "en iyi yerli Selçuk" demeleri, birden tüm medyanın, Fenerbahçeliler'in Selçuk'u Türkiye'nin en iyisi ilan etmeleri tesadüf müydü? Komik olmayın. Her futbolcu Mehmet Topuz gibi jipe kapatılınca karar değiştirmiyor demek ki

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by sananes View Post

inşallah Selçuk'tan sonra 2-3 oyuncuda daha kapışır Aziz Yıldırım - Ünal Aysal ikilisi de asıl anlaması gereken arkadaşlar anlarlar Galatasaray'da değişen gerçekleri
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Hahahah Fenerbahçe Selçuk'u çok istemediği için mi alamadı? Neyin kafasını yaşıyorsun merak ediyorum gerçekten. Şunu kabullenmek bu kadar mı zor? Fenerbahçe nasıl sene başı bizim elimizden Stoch'u aldıysa, biz de şimdi elinizden Selçuk'u aldık. Alex'in "en iyi yerli Selçuk" demeleri, birden tüm medyanın, Fenerbahçeliler'in Selçuk'u Türkiye'nin en iyisi ilan etmeleri tesadüf müydü? Komik olmayın. Her futbolcu Mehmet Topuz gibi jipe kapatılınca karar değiştirmiyor demek ki
    O maaş ücretinin karşılanması mümkün değildi, iç dengeler. Yarış haline getirmek doğru olmaz.

Emenike bugün bitmeseymiş 20 Haziran'a kalıyormuş, yarın Milli Takım kampına gidiyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Neden Stochun rövanşını almış gibi yapıyorsunuz ki ? Geçen sene ortada teklifler vardı ama bu sene Fenerbahçenin girişim yapıp yapmadığını bile bilmiyoruz o yüzden kendinizi kandırmayın gsli arkadaşlar güzel transfer yaptınız da bizden kapmadınız,eğer bizi ortaya koyuyorsanız bjkyide koymanız gerekir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bu sezon 3 büyükler transferlere hızlı başladı. en iyisi keyfini çıkarmak sanki paraları biz mi ödeyecez yawww,boşverin

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Son dakika mi? Transfer haftalar evvel bitmisti zaten, bunu hepimiz biliyoruz.
    Daha ogle vakti Senol Gunes herseyi cok guzel acikladi zaten.
    Bende bunu diyecektim.Haftalar evvel delliydi bu transfer zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Neden Stochun rövanşını almış gibi yapıyorsunuz ki ? Geçen sene ortada teklifler vardı ama bu sene Fenerbahçenin girişim yapıp yapmadığını bile bilmiyoruz o yüzden kendinizi kandırmayın gsli arkadaşlar güzel transfer yaptınız da bizden kapmadınız,eğer bizi ortaya koyuyorsanız bjkyide koymanız gerekir.
    Sen o yazdıklarımın içinden Stoch'un rövanşını almış gibi yaptığımızı çıkarıyorsan helal olsun diyorum. Beşiktaş değil de Fenerbahçe bu konuda çok iddialıydı ve durduk yere "çok istesek alırdık" bahaneleri türetilince Fenerbahçe'nin elinden aldığımızı söylemeyi tahrik ediyorlar. Doğal olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    O maaş ücretinin karşılanması mümkün değildi, iç dengeler. Yarış haline getirmek doğru olmaz.

Emenike bugün bitmeseymiş 20 Haziran'a kalıyormuş, yarın Milli Takım kampına gidiyor.
    Yarış halini açıkladım abi. İç dengeler konusunda hak veriyorum size.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Selçuk'un bonservis bedeli 7-8 m € olsa ve kendisiyle yıllık 1.5 - 2 m € aralığında bir rakama anlaşılsa bu takım için sorun olmazdı. Ancak Fenerbahçe oyuncu maaşları konusunda dikkatli davranma politikası sürdürüyor. Sadece 1 istisna dışında Fenerbahçe'de tavan ücret 3.5 m €'dur. O istisna da 4 m €'ya yakın maaşıyla Roberto Carlos. Ben bundan sonraki süreçte de Fenerbahçe'nin 3.5 m € barajını Carlos gibi bir oyuncu olmadığı sürece aşacağını düşünmüyorum. Alex'in bile maaşında indirime gidilen bir ortamda Selçuk için bahsedilen rakamlar doğruysa bizim açımızdan mantıklı olmazdı.

Selçuk'a yeni oluşum içindeki Galatasaray'ın daha fazla ihtiyacı vardı. Ve doğal olarak fedakarlık yapmış olabilirler. Hayırlı, uğurlu olsun.

Ortasahaya alacağımız oyuncu kesinlikle tartışmalara meydan bırakmayacak kalitede olmalı. Yani Cristian gibi alındığında insanların yarısının tanımadığı, kalan yarısının da iyi-kötü diye bölündüğü bir transfer olmamalı. Lass biçilmiş kaftan. İnşallah Aykut hocanın listesinde vardır.

Şekip Mosturoğlu Temmuz başına kadar tüm transferleri bitirmeyi amaçlıyoruz dedi. 1 aylık bir süre var. Max. tempoyla transferleri bitirip, takımın bütünleşmesini sağlamak gerek. Şampiyonlar Ligi'nde yeni bir çeyrek final bekliyoruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Yazdıkların kendi içinde çelişiyor, Galatasaray'ın hangi yöneticisi çıkıp Stoch'u istiyoruz dedi? Teklif verip vermediğimizi sen nereden biliyorsun ?

Ayrıca şu konuda geçen sizin elinizden kaptık muhabbeti de saçma, biz isteseydik alırdık muhabbeti de. Çocukça şeyler bunlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yahu onu boşverinde bizim Arda'ya FB forumlarında "Kocakafa" diye lakap takan taraftarlar Emenike'nin şu photoshoplu fotoğraflarını görünce ne diyecek merak ediyorum doğrusu

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hepsini biz alırsak siz nasıl güçleneceksiniz birazda sizi düşünüyoruz biz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yahu onu boşverinde bizim Arda'ya FB forumlarında "Kocakafa" diye lakap takan taraftarlar Emenike'nin şu photoshoplu fotoğraflarını görünce ne diyecek merak ediyorum doğrusu
    Benim Murat diye bir arkadaşım var, ona da biz liseden beri kocakafa deriz (kendisi de der kocakafalıyım ben diye), boşver sıkma canını

Farkettim de dışarı çıkınca çok fazla koca kafalı insan varmış. Radyoda muhabbeti vardı bugün dinlediğim sabah programında.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Zaten adama lakp takmak falan değil niyetim de o fotoğraflarda cidden biraz garip olmuş

Bu arada Emenike'nin kemik yaşı büyükmüş falan söylentileri çıktıydı, bunu araştırıp almıştır Fenerbahçe sanırım. Kaç yaşında bu adam şu anda nüfus bilgilerine göre?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Selçuk İnan Galatasaray için çok iyi bir transfer. Ama yukarıda arkadaşların da bahsettiği gibi takım içi dengeleri bozmamak adına Selçuk İnan'ı transfer etmemiştir. Fenerbahçe'nin bu gereksiz yarışa dahil olmaması Galatasaray'ın da işine geldi aslında.

Burası yeri değil ama Ünal Aysal'ı da daha ilk günden bu kadar büyütmeyin gözünüzde. Büyük bir adam olabilir, ama sonra hayal kırıklığı yaşama durumu da var. Bazı arkadaşların, Ünal Aysal bırakırsa Aziz Yıldırım alabilir gibi ifadeleri basit kalıyor açıkçası.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Dişlerini saymışlar 24'müş
    Ne yapmışlar?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yarın bakalım neler getirecek. Bu akşam baya hareketli saatler oldu. Daha lig biteli 1 hafta olmadan 3 büyükler saldırdı hemen oyunculara Bu transfer sezonu bitmez...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Tay gibi çocuk bizim Emenike
    Çok güldüm ya

Emenike'den de önce Yobo'nun bonservisi alınmalı Everton'dan. Yobo'nun bonservisi alınmadığı sürece forvete veya orta sahaya kimi alırsak alalım anlamı olmaz.

Yanılmıyorsam 8 milyon Euro'ydu Yobo'nun bonservisi. Emenike'ye 7 milyon Euro verildiğine göre Yobo'nun alınmasını bekliyorum.

Yobo gibi bir futbolcu bile Emenike'ye hayran kalmış ve milli takıma çağrılmasını sağlamıştı. Yobo'nun olduğu takımda Emenike uyum sorunu yaşamaz, çok iyi bir transfer oldu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Emenike'den de önce Yobo'nun bonservisi alınmalı Everton'dan. Yobo'nun bonservisi alınmadığı sürece forvete veya orta sahaya kimi alırsak alalım anlamı olmaz.

Yanılmıyorsam 8 milyon Euro'ydu Yobo'nun bonservisi. Emenike'ye 7 milyon Euro verildiğine göre Yobo'nun alınmasını bekliyorum.

Yobo gibi bir futbolcu bile Emenike'ye hayran kalmış ve milli takıma çağrılmasını sağlamıştı. Yobo'nun olduğu takımda Emenike uyum sorunu yaşamaz, çok iyi bir transfer oldu.
    ... 5.5M€ ....

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri