Sayfa 463 / 896 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon
13,861 ile 13,890 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Emenike Fenerbahçe formasıyla,Karabükspor'da bulduğu kadar boş alanlar bulamayacaktır.Bu oyununu etkileyebilir ama tipik kontra futbolunda parlayacak Anadolu topçularından farklı Emenike.Hem sağlam,hem top sürebiliyor,hem de bitiriciliği fena değil.Bakalım bu özellikleriyle yarattığı farklılığı,Fenerbahçe formasıyla gösterebilecek mi merak ediyorum doğrusu.Kendisine ödenen paraya gelirsek,en baştan beri Karabükspor'lu yöneticilerin Emenike için telaffuz ettikleri rakam 10 milyondu.Transferi ilk açıklayan Karabükspor başkanı da 9 milyona verdik demiş.Sonrasında 7+2 dedi Ntvspor.Ya Karabükspor başkanı 4 sene içerisinde Emenike'nin Avrupa'ya gideceğinden emin,ya da ücretin yüksek olmasından doğabilecek tepkileri azaltmak amacıyla böyle bir söylem ortaya atıldı.Fenerbahçe bizim gibi herşeyi kamuoyuna açıklamak zorunda olmadığı için net bilemiyoruz tabii.Bana sorarsanız ödenecek ücret yüksek ve maalesef Anadolu kulüplerinin fahiş fiyat politikalarına yağ sürecek bir anlaşma.Yine de Emenike iyi transfer.Hayırlı olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Niang sözleşmesine Fenerbahçe'de devam ediyor, herhangi bir yere transfer gelişmesi yok.
    Niang Fenerbahçe'ye gelen en verimli yabancı santrafordur bence
    Pierre Van Hoojdonk'umuzdan sonra...

---------------------------

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Bende Niang ın tekniği ve kalitesiyle Emenike nin çok önünde olduğunu düşünüyorum.
    Kesinlikle katılıyorum. Tartışmasız.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Emenikeye 9 veriyorsun.. Semih'le sözleşme imzalamıyorsun.. Bu nasıl bir sacmalıktır..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Emenikeye 9 veriyorsun.. Semih'le sözleşme imzalamıyorsun.. Bu nasıl bir sacmalıktır..
    Şaşırdın mı? Daha Yobo işi de çözülmedi. Neyse, İlhan Eker var; idare eder.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

O kadar eleştiriyoruz ama hakkını vermesek olmaz. Yönetimi Selçuk İnan konusunda tebrik ediyorum. Transfer edilseydi, Alex'ten, Gökhan Gönül'den, Lugano'dan daha çok para kazanacaktı... Çok saçma olurdu. Geri adım atmakla en akıllıcasını yaptılar.

Kadın Basketbol şubesinde Ratgeber yerine takımın başına geçirilen Yunan koç George Dikeoulakos, geçtiğimiz haftalarda, twiter'da bir arkadaşımıza şu cevabı vermişti:

-Şampiyonluklar MATEMATİKLE değil, KİMYA ile kazanılır!

Çok hoşuma gitmişti. Sanırım bütün sporlar için geçerli bir formül...

Kimyayımızı korumak şart.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    O kadar eleştiriyoruz ama hakkını vermesek olmaz. Yönetimi Selçuk İnan konusunda tebrik ediyorum. Transfer edilseydi, Alex'ten, Gökhan Gönül'den, Lugano'dan daha çok para kazanacaktı... Çok saçma olurdu. Geri adım atmakla en akıllıcasını yaptılar.

Kadın Basketbol şubesinde Ratgeber yerine takımın başına geçirilen Yunan koç George Dikeoulakos, geçtiğimiz haftalarda, twiter'da bir arkadaşımıza şu cevabı vermişti:

-Şampiyonluklar MATEMATİKLE değil, KİMYA ile kazanılır!

Çok hoşuma gitmişti. Sanırım bütün sporlar için geçerli bir formül...

Kimyayımızı korumak şart.
    Kesinlikle Abi. Önemli olan takım kimyası. Mehmet Topuz olayındaki gibi davransaydı eğer Aziz Yıldırım -kimse Ünal Aysan demesin- Selçuk İnan Fenerbahçe forması giyerdi. Hakan Abi'nin de dediği gibi bu sezon takımın yüreğini oluşturanların aldıkları ücretler ortadayken Selçuk İnan'a Messi muamelesi yapmak yanlış olurdu. Selçuk İnan'ın kalitesi tartışılmaz. Ama iyi bir oyuncu alınacak diye de takımın kimyası bozulamaz. En doğrusu budur.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Zaten adama lakp takmak falan değil niyetim de o fotoğraflarda cidden biraz garip olmuş

Bu arada Emenike'nin kemik yaşı büyükmüş falan söylentileri çıktıydı, bunu araştırıp almıştır Fenerbahçe sanırım. Kaç yaşında bu adam şu anda nüfus bilgilerine göre?

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Dişlerini saymışlar 24'müş

Abi bu kadarda ince yapma lütfen...

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Tay gibi çocuk bizim Emenike
    Evet tay gibi çocuk..!

Hayırlı olsun, taklacı lazımdı zaten bir tane..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Kesinlikle Abi. Önemli olan takım kimyası. Mehmet Topuz olayındaki gibi davransaydı eğer Aziz Yıldırım -kimse Ünal Aysan demesin- Selçuk İnan Fenerbahçe forması giyerdi. Hakan Abi'nin de dediği gibi bu sezon takımın yüreğini oluşturanların aldıkları ücretler ortadayken Selçuk İnan'a Messi muamelesi yapmak yanlış olurdu. Selçuk İnan'ın kalitesi tartışılmaz. Ama iyi bir oyuncu alınacak diye de takımın kimyası bozulamaz. En doğrusu budur.

Ünal Aysan demeyiz çünkü doğru olmaz, Ünal Aysal...

Yıllık 2 milyon euro alacakmış Selçuk İnan, resmen açıklandı. Bu da bozmazdı herhalde takımınızın iç dengelerini. Kimse yanlış anlamasın ben Ünal Aysal geldi herkesi alır diyenlerden değilim, olmayacağım. Çünkü oldum olası bu Aziz Yıldırım herkesi alır muhabbetine karşıyım ve saçma olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emenike iyi bir transfer, aldığında yardırabilecek, güçlü bir forvet. Takımın birinci forveti zaten Niang, Semih'in durumuna göre 1 yerli forvet daha alınabilir.

Yedek kulübesinde alternatiflerin de artması gerek, bu nedenle oyuncu transfer edilirken ödenen ücrete ben bakmam, ayrıca ülkemizde Eminike için 7 milyon, gayet normal karşılanabilecek bir transfer.

Orta sahaya bir yabancı gelecek, bunu merakla bekliyorum çünkü asıl eksik mevki orası, diğer mevkiler takımı güçlendirmek adına.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Selçuk'un bize kaptırılmasından ötürü alelacele yapılmış bir transfer. Yoksa Emenike ne 7 ne de 9 milyon euro edecek bir futbolcudur. Ama gerekli bir transfer midir, evet. Dediğim gibi alelacele yapılmış olmasından ötürü çok para verdi Fenerbahçe, normal şartlar altında o kadar vermezler yoksa
    Yok daha neler Adam milli takıma gidecek bugün gitmeden imza attırmışız işte.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Öncelikle camiamıza hayırlı olsun.

1-1.5 ay kadar önce Karabükspor yöneticilerinden biri Rubin Kazan'ın 5.5M€ teklif ettiğini fakat bu rakamın düşük bulunduğu için reddedildiğini açıklamıştı.Fiyatı 10M€ olarak defalarca açıklanan bir futbolcuyu 7M€ bitirmek bana göre güzel bir transfer pazarlığı olmuş.Buradan dem vurmaya çalışan arkadaşlara sormak istiyorum; Stancu'ya 5M€'yu Hopaspor mu verdi?Quaresma ile kıyaslamayı da doğru bulmuyorum.Birbirimizi kandırmayalım, Quaresma Beşiktaş'a gelirken Avrupa'da piyasasını bitirmiş ve artık büyük liglerde iş yapamayacağı düşünülen bir futbolcuydu.Buna rağmen 7M€ ödendi.Emenike bugün 3 büyüklerden hangisine giderse gitsin ben istemem diyen taraftar yalan söyler.Bazıları Avrupa'dan o paraya daha kaliteli yabancılar alınabileceğini söylemiş.Bence Fm'nin bu kadar etkisinde kalmayın.Hepinizin bildiği üzere daha önce 14M€'ya elimizde patlamış bi İspanya gol kralı var.İngiltere'de forvet değil denilen Forlan gidip İspanya'da gol kralı oluyor, altın ayakkabıyı alıyor.Ülkeler, kültürler, diller, şartlar...Öyle oyundaki gibi al oyuncuyu cuk otursun olmuyor maalesef gerçek hayatta.Bahsettiğimiz oyuncu 2 yıldır ülkemizde oynamış, uyum sürecini atlatmış ve oynadığı futbolla kendini pekala kanıtlamış biri.Henüz 24 yaşında.Ligin ikinci yarısında sakatlıklardan dolayı fazla forma şansı bulamamasına rağmen gol krallığını 4 sırada bitirmiş, oynadığı maç başı gol ortalaması baz alındığında 0.61 gol ile bu yıl yaptığı müthiş çıkışla herkesin takdirini toplayan Burak Yılmaz'la aynı ortalamaya sahip bir oyuncu.

Selçuk İnan için Ntvspor'un anasayfasında 5 yıllık 18M€+maç başı alacağı yazıyor.Artı ben birde şöyle birşey söyliyeyim; şuan kaldırılmış ama dün Selçuk transferi açıklandığında Ntvsporda; Selçuk İnan'ın yıllık ilk yıl için peşin 6M€, kalan yıllarda 3M€ garanti para ve ilk 2 yıl 15, sonraki yıl 20, sonraki yıl 25 ve son yıl 30bin € maç başı ücreti alacağı yazıyordu.Hadi ilk 4 yılı geçtim (ki toplamda yine müthiş bir rakam çıkıyor), son sene istikrarlı bir şekilde oynasa toplamda yaklaşık 1M€ maç başı alacak.Bunu Emenike'nin bonservisiyle kıyaslamak zaten doğru değil ama bunu yapanlarda oturup bi daha bi hesap yapsınlar.Selçuğun Gsye gitmesi, Selçuk içinde Gs içinde hatta bizim içinde daha iyi oldu.Eğer gerçekten ihtiyaç duyulsaydı zorla jipe bindirilirdi odaAma bizde daha iyisi var.Emre'nin yanına alınacak oyuncunun defansif yönü daha kuvvetli olmalı.Bu mevki için benim de içimden Lass geçiyor ama çok çok zor bi transfer.Fakat bu konuda da Aykut hocaya güveniyorum, Lass olmasa bile Fransa'dan yine bi karaoğlan bulur getirir.

Yobo'nun bonservisi mutlaka alınmalı.Lugano-Yobo ikilisi sanırım Högh-Uche'den sonra en kaliteli göbeğimiz oldu.Satılırsa eğer Santos'un yerine Hasan Ali Kaldırım aklıma geliyor ama Avrupa'da yeterli olur mu soru işaretleri var bende.Taiwo'da Milan'a gitti maalesef.Yerine en az Santos kalitesinde birini almamız gerekiyor.G.G. ve Volkan'dan biri veya ikisi satılırsa o zaman sıkıntıya düşebiliriz.Onların yeri zor dolar.Sezer de yerli kalitesini artırmak adına iyi bir transfer ama pahalıya geliyor bence.Bilica+G.Ünal hadi kiralık gençte tamam, e birde üstüne para?

Bakalım yeni bombaları heyecanla bekliyoruz.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Emenike transferini su acidan da degerlendireibliriz. Ozellikle 2. yarilarda A.Kocaman'in yaptigi bir hamle vardi. Mac sikintiya girince sol acigi cikarip orta alani 3'luyordu, Alex sahte 9 Niang solacik gibi oynuyordu, yani Barca 4-3-3'une geciyordu bir nevi. Yeni sezon sahte 9 Alex, solacik Niang, sag acik Emenike'yi gorebiliriz. Orta sahada da Onlibero-Emre-Topuz uclusu olabilir, ozellikle Sampiyonlar Ligi icin uygun bir taktik. En onemli artisi da beklerin onunu kapayan adamin olmamasi, ki FB'nin 2. yaridaki cikisinin ana nedeni zaten ice kacan kanat hucumculari ve bindiren bek'leridir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

@Lim10 sadece selçuk ile ilgili kısma cevap vereyim resmi açıklama geldi hersene yıllık 2m € ve maç başına 15bin € alacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ünal Aysan demeyiz çünkü doğru olmaz, Ünal Aysal...

Yıllık 2 milyon euro alacakmış Selçuk İnan, resmen açıklandı. Bu da bozmazdı herhalde takımınızın iç dengelerini. Kimse yanlış anlamasın ben Ünal Aysal geldi herkesi alır diyenlerden değilim, olmayacağım. Çünkü oldum olası bu Aziz Yıldırım herkesi alır muhabbetine karşıyım ve saçma olduğunu düşünüyorum.
    Haklısın, yanlış yazmışım. Doğrusu Ünal Aysal olacaktı. Teşekkürler düzeltme için. Fakan Ünal Aysan yazsam da orada anlam değişikliği olmuyor. Doğru-yanlış, kasmaya gerek yok.

Düzenleme: Fakat yerine de Fakan yazmışım. Yanlış anlaşılmışsa düzelteyim.
    Last edited by di canio : 26.Mayıs.2011 at 13:02

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emenike takımımıza hayırlı olsun ancak biz yabancı kuralnın farkında mıyız ?

Yobo'nun bonservisini istiyoruz
    Kaliteli 1-2 yabancı orta saha istiyoruz
    Yabancı forveti zaten aldık

Andre Santos
    Lugano
    Yobo
    Kaliteli Orta Saha 1 veya 2 oyuncu (bunlardan biri defansta olabilir)
    Dia
    Stoch
    Alex
    Niang
    Emenike
    (Cristian,Güiza ve Bilica hala elimizde)

ve bunlardan sadece 6 tanesi oynayacak !
    Fenerbahçenin mutlaka kaliteli türk oyuncular transfer etmesi lazım
    Yabancı değil.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Lim10 View Post

Stancu'ya 5M€'yu Hopaspor mu verdi?

Evet biz verdik farkındayız ve pişmanız.O paraya daha iyi oyuncular çok rahat bulunurdu.Bunu inkar edende yok zaten.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

Andre Santos
    Lugano
    Yobo
    Dia
    Stoch
    Alex
    Niang
    Emenike

Yabancı değil.
    Sonunda biri bununda farkına vardı... Seneye Fenerbahçe ya Selçuk Şahin e ya sol bek Caner e ya da sol açık Caner e katlanmak zorunda kalacak. Beşiktaş olarak bu sene yabancı kontenjanı nedeniyle sağbekte Hilbert-Ekrem rotasyonunun ne kadar soruna yol açtığını gördük. Gökhan İnler ya da aklımıza gelmeyen ilk 11 oynayabilecek düzeyde başka bir Türk oyuncusu çok önemli şu an Fenerbahçe için...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama hala Lass veya kara çocuk isimleri geçiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

Andre Santos
    Lugano
    Yobo
    Dia
    Stoch
    Alex
    Niang
    Emenike

Yabancı değil.
    Bizim asıl hedefimiz Şampiyonlar Ligi olmalı. Orada istediğimiz kadar yabancıyı birarada oynatabiliriz. Ligde de Volkan - Gökhan - Lugano - Yobo - Santos - Mehmet - Emre - Yabancı DMC - Caner - Alex -Niang şeklinde oynayabiliriz. Oyunun gidişatına göre Stoch, Emenike gibi oyuncuları değerlendirebiliriz. Kaldı ki bunun sakatlığı var, cezalı olma durumu var. 3 kulvarda yarışıyorsanız her oyuncu şans bulur ve ihtiyaç var. Tabi gönül ister ki hiç bu kısıtlamalarla uğraşmadan Gökhan İnler'i alalım, taş gibi ortasahamız olsun. Ama zor.

Bu arada eğer Volkan Şen için 5.5 m $'a alıcı bekleniyor şeklindeki dedikodu doğruysa Volkan'ı düşünmek lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, Volkan Demirel'in gündemlerinde olmadığını açıklamış Goal.com'un iddiasına göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, Volkan Demirel'in gündemlerinde olmadığını açıklamış Goal.com'un iddiasına göre.
    Volkan için Schalke dedikoduları da var ama umarım herhangi bir yere gitmez. (Almanya'da bir ara yerli kaleci kuralı vardı sanki) Olur da giderse de kesinlikle Mert'e güvenilmeli. Volkan 2 günde Volkan olmadı. Belki zaman zaman bizi çıldırttı ama sonuçta bana göre dünya çapında bir kaleciye sahip olduk.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Volkan için Schalke dedikoduları da var ama umarım herhangi bir yere gitmez. (Almanya'da bir ara yerli kaleci kuralı vardı sanki) Olur da giderse de kesinlikle Mert'e güvenilmeli. Volkan 2 günde Volkan olmadı. Belki zaman zaman bizi çıldırttı ama sonuçta bana göre dünya çapında bir kaleciye sahip olduk.
    İyi bir para verilecekse ben de isterim gitmesini. Aynı şekilde ben de Mert'e güvenilmesi taraftarıyım. Fenerbahçe'nin Engin İpekoğlu ile başlayan bir kaleci geleneği var. Mert de bu diziye katılacak umarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Niang'ı sol açığa çekip Emenike'yi santrafora koymak bence çok mantıklı ve etkili olabilir
    Niang sol açıkta rezil. Topa dokunamadan maç bitirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'ye sol bek lazım asıl Gökhan Süzen veya Hasan Ali Kaldırım olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Emenike transferini su acidan da degerlendireibliriz. Ozellikle 2. yarilarda A.Kocaman'in yaptigi bir hamle vardi. Mac sikintiya girince sol acigi cikarip orta alani 3'luyordu, Alex sahte 9 Niang solacik gibi oynuyordu, yani Barca 4-3-3'une geciyordu bir nevi. Yeni sezon sahte 9 Alex, solacik Niang, sag acik Emenike'yi gorebiliriz. Orta sahada da Onlibero-Emre-Topuz uclusu olabilir, ozellikle Sampiyonlar Ligi icin uygun bir taktik. En onemli artisi da beklerin onunu kapayan adamin olmamasi, ki FB'nin 2. yaridaki cikisinin ana nedeni zaten ice kacan kanat hucumculari ve bindiren bek'leridir.
    Güzel ve heyecanlandıran bir yorum

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Fenerbahçe'ye sol bek lazım asıl Gökhan Süzen veya Hasan Ali Kaldırım olabilir.
    Gökhan Süzeni bjk maçında hiç beğenmedim onun büyük takımlara karşı performansından şüpheliyim,Hasan Aliyi hiç izlemedim ama bende Türk gg gibi bir solbek bulunması gerektiğini düşünüyorum şu fmde kral olan Atila Turan gerçekte nasıl bir oyuncu acaba ? GG gibi adı duyulmamış bianda kral olan oyuncu getirirler monte ederler inş.

Özgür Çek'te sanki solekte bizim işimizi görür.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Oo Fenerimiz yine çok güzel bi transfer yapmış hayırlı uğurlu olsun. Yıllarca bize hizmet verebilecek bi forvetle anlaştık. Niang'ın ondan kaliteli olduğu tartışmasız gerçek yalnız şöylede bişey var Rıdvan Dilmen geçenlerde söylemişti yanılmıyorsam Niang 2 sene daha bizi taşır ama ondan sonra bi boşluğa düşmektense bu yıl Emenikeye iyi süreler verip Niangdan sonra olası bir sıkıntıyı önlemiş oluruz.

Sezer Öztürk transferi iyi bir transfer iyi bir alternatif ama şu sistemde açıkcası banko 11 oynar diyemiyorum ama muhakkak ki fayadalı olacaktır bunuda Aykut Hocaya güvenerek gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Selçuk İnan çok iyi bir transfer olabilirdi gerçekten bu takımda görmek istediğim bi kaç isimden biriydi ama takım dengelerini korumak açısından eğer bu rakamlar doğruysa fazlada üzülmeye gerek yok. Muhammed abi yazmıştı yine o isimleri yinelemek istiyorum bize şuan öncelik Yobo'nun bonservisi olmalı kesinlikle takımda kalmalı ve alternatif olarak bu sene en az 45-50 maç arası bi maratondan bahsediyorsak kesinlikle Serdar Kesimal gibi gerektiğinde gözü kapalı forma verebileceğin bi stoperin bulunmalı. Yobo fazla cezalı duruma düşmez tahminimce ama aynı şeyi Lugano için söyleyemicem birse Yobo Nijerja milli takımının kaptanı Afrika kupası muhabbetine ne kadar ilerliyecekse takım buda banko oynacak o yüzden Serdar Kesinlikle takıma kazandırılmalı.

G.Gönül'ün takımda kalacağını varsayarak yedeği şu vaziyette Bekirde olamaz aynı şekilde Okanda. Bu yüzde Türkiye standartlarında bir Orhan Şam pekala o mevkide çok ama çok iyi bir alternatif olabilir. Sol bek içinse aynı şekilde Santos'un kalacağını düşünürsek onun alternatifi Caner değil bir Özgür Çek ve yahut H.Ali Kaldırım olmalı benim temennim bu isim Özgür olursa memnun olurum.

Geriye tek bir eksik kaldı oda ön libero. Bize böyle ciğeri körük gibi bi adam lazım. Bir zamanlar Samuel Johnson vardı aynı o tip biraz top tekniği olan çeşidini bulmamız gerek. Bi ara Umut abiyle konuşmuştuk bu isim Capoue olursa çok memnun kalırız aynı şekilde Diarra'da olabilir.

Şimdi burda bir çok isim bonservisleri falan fazla olabilir ama şöyle bi durum var sadece futbol değil eğer dünyanın en iyi spor kulübü olmaya adaysak yada en iyisiysek futbolda artık büyük atılımlar yapmalıyız. Bence bu isimlerle eminimki bir çoğuda gündemdedir alınırsa çok iyi yerlere geleceğimizi hatta biraz daha ileri giderek bu iyi yönde ilerleme bu düzen devam ettirilir ve istikrar sağlanırsa Fransadaki Lyon gibi Şampiyonluklara ambargo koyarız buna canı gönülden inanıyoruz. Umarım kadro korunur ve bu isimler kadroya dahil edilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Oo Fenerimiz yine çok güzel bi transfer yapmış hayırlı uğurlu olsun. Yıllarca bize hizmet verebilecek bi forvetle anlaştık. Niang'ın ondan kaliteli olduğu tartışmasız gerçek yalnız şöylede bişey var Rıdvan Dilmen geçenlerde söylemişti yanılmıyorsam Niang 2 sene daha bizi taşır ama ondan sonra bi boşluğa düşmektense bu yıl Emenikeye iyi süreler verip Niangdan sonra olası bir sıkıntıyı önlemiş oluruz.

Sezer Öztürk transferi iyi bir transfer iyi bir alternatif ama şu sistemde açıkcası banko 11 oynar diyemiyorum ama muhakkak ki fayadalı olacaktır bunuda Aykut Hocaya güvenerek gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Selçuk İnan çok iyi bir transfer olabilirdi gerçekten bu takımda görmek istediğim bi kaç isimden biriydi ama takım dengelerini korumak açısından eğer bu rakamlar doğruysa fazlada üzülmeye gerek yok. Muhammed abi yazmıştı yine o isimleri yinelemek istiyorum bize şuan öncelik Yobo'nun bonservisi olmalı kesinlikle takımda kalmalı ve alternatif olarak bu sene en az 45-50 maç arası bi maratondan bahsediyorsak kesinlikle Serdar Kesimal gibi gerektiğinde gözü kapalı forma verebileceğin bi stoperin bulunmalı. Yobo fazla cezalı duruma düşmez tahminimce ama aynı şeyi Lugano için söyleyemicem birse Yobo Nijerja milli takımının kaptanı Afrika kupası muhabbetine ne kadar ilerliyecekse takım buda banko oynacak o yüzden Serdar Kesinlikle takıma kazandırılmalı.

G.Gönül'ün takımda kalacağını varsayarak yedeği şu vaziyette Bekirde olamaz aynı şekilde Okanda. Bu yüzde Türkiye standartlarında bir Orhan Şam pekala o mevkide çok ama çok iyi bir alternatif olabilir. Sol bek içinse aynı şekilde Santos'un kalacağını düşünürsek onun alternatifi Caner değil bir Özgür Çek ve yahut H.Ali Kaldırım olmalı benim temennim bu isim Özgür olursa memnun olurum.

Geriye tek bir eksik kaldı oda ön libero. Bize böyle ciğeri körük gibi bi adam lazım. Bir zamanlar Samuel Johnson vardı aynı o tip biraz top tekniği olan çeşidini bulmamız gerek. Bi ara Umut abiyle konuşmuştuk bu isim Capoue olursa çok memnun kalırız aynı şekilde Diarra'da olabilir.

Şimdi burda bir çok isim bonservisleri falan fazla olabilir ama şöyle bi durum var sadece futbol değil eğer dünyanın en iyi spor kulübü olmaya adaysak yada en iyisiysek futbolda artık büyük atılımlar yapmalıyız. Bence bu isimlerle eminimki bir çoğuda gündemdedir alınırsa çok iyi yerlere geleceğimizi hatta biraz daha ileri giderek bu iyi yönde ilerleme bu düzen devam ettirilir ve istikrar sağlanırsa Fransadaki Lyon gibi Şampiyonluklara ambargo koyarız buna canı gönülden inanıyoruz. Umarım kadro korunur ve bu isimler kadroya dahil edilir.
    Selçuk konusunda cevap vereyim ntvspor un verdiği rakamlar sallamasyon yalan dolan. Yıllık 2 m € ve maç başına 15.000 € alacak.

Emenike konusuna gelincede aslında Fenerbahçe 4-1-2-1-2 ye dönebilir . Emre ' yi dmc ye çekip Mehmet i sağa Alex ' te amc mevkisinde oynayabilir. Forvetler ise Niang - Emenike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haklısın, yanlış yazmışım. Doğrusu Ünal Aysal olacaktı. Teşekkürler düzeltme için. Fakan Ünal Aysan yazsam da orada anlam değişikliği olmuyor. Doğru-yanlış, kasmaya gerek yok.

Düzenleme: Fakat yerine de Fakan yazmışım. Yanlış anlaşılmışsa düzelteyim.
    Kasma yok, gördüm, söyledim. Rica ederim. Zaten bende anlam ilgili fikirlerimi doğru rakamları vererek altta açıkladım.

Üzerinden kaç saat geçmiş, hala ntvsporun verdiği sallamasyon rakamlara itibar ederek, takım içi dengelerimiz diyenler var, gerçekten eminim artık insanlar inanmak istediklerine inanıyorlar sadece.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Selçuk İnan çok iyi bir transfer olabilirdi gerçekten bu takımda görmek istediğim bi kaç isimden biriydi ama takım dengelerini korumak açısından eğer bu rakamlar doğruysa fazlada üzülmeye gerek yok.
    Eğer lafın banaysa şurayı bi daha okumanı tavsiye ederim yani laf atmanı gerektirecek bi durum yok burda.

Mesaj Yetkileri