Sayfa 33 / 80 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon
961 ile 990 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

beyler zico ya güvenelim. Rıdvan Dilmen bile güvenip hele hele birde teknik kadroya girmeyi kabul ediyorsa Zico hiç bos bi insan deildir. Ben Rıdvan neredeyse tüm yorumlarına katılırım. Ayrıca sevdiğim insanlardan Selcuk Yula da bu insan destekliyo. Bazı yerlerde taraftar ikiye bölündü gibi haberler var. bunlara fırsat vermeyelim. Hep Destek olalım..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Zico geldi, Nicolas Anelka yolcu...
    06 Temmuz 2006 12:05

Alex ve Luciano ile sorunlar yaşayan Fransız yıldızın, takımın başına Zico’nun geleceğini duyması üzerine Fenerbahçe ile yollarını ayırdığı iddia ediliyor.

Brezilyalı Teknik Direktör Zico’ya dün kavuşan Fenerbahçe’de, Nicolas Anelka'nın durumu belirsizliğini koruyor. Alex ve Luciano ile sorunlar yaşayan Fransız yıldızın, takımın başına Zico’nun geleceğini duyması üzerine Fenerbahçe ile yollarını ayırdığı iddia ediliyor.

Fenerbahçe, yeni Teknik Direktörü, ‘Beyaz Pele’ olarak anılan Arthur Zico’ya dün kavuşurken; oyuncusu Nicolas Anelka’yı kaybetmek üzere. Yakın geçmişe kadar sorunsuz bir şekilde antrenmanlara çıkan Anelka’nın, Zico’nun İstanbul’a geleceğini haber almasının ardından çalışmalara sakat olduğunu gerekçe göstererek katılmayıp; Fransa’ya kaçtığı iddia ediliyor. Brezilyalı futbolcularla arasının iyi olmadığı bilinen Fransız yıldızın, Zico’yla çalışmak istemediğini belirterek İstanbul’dan ayrıldığı öne sürülüyor.

Fenerbahçe’nin ‘Zico’ lakaplı yeni teknik direktörü Arthur ****nes Coimbra, İstanbul’a ayak basar basmaz Sarı-Lacivertli taraftarların yüreğine su serpti. “100. yılına giren Fenerbahçe’de bulunmaktan çok mutluyum. Hedefim güzel futbol oynatmak ve 100. yılda beklenen başarıyı yakalamak.” diye sözlerine başlayan Zico, her türlü mücadeleye hazır olduğunu söyledi. Havaalanında medya ordusu ve kendisini karşılamaya gelen taraftarları görünce şaşkınlık yaşadığı gözlenen Brezilyalı çalıştırıcı, “Sayın başkana ve yönetim kuruluna beni seçtikleri için çok minnettarım. Futbolda önemli olan neticelerdir. Amacım takımıma bu neticeleri verebilmek. Brezilya Milli Takımı’nda oynadım. Japonya’da teknik adam olarak sorumluluğun karşılığını aldım.” diye konuştu.

Sarı-Lacivertliler, Zico’nun gelişi ile teknik direktör sorununu çözerken, bir yandan da Anelka problemi ile boğuşuyor. Alex de Souza’nın saha içinde kendisini hiçbir zaman düşünmediğini geçtiğimiz günlerde açıkça belirten Fransız yıldızın, Zico’nun takımın başına gelişiyle Sarı-Lacivertli kulüple bağlarını kestiği ileri sürülüyor. 100. yılda mutlak başarı isteyen ve huzursuzluğa tahammülü olmayan F.Bahçe yönetiminin de geçtiğimiz günlerde L’Equipe Gazetesi’ne verdiği demeçte, Brezilyalı futbolcular hakkında olumsuz görüşler bildiren Anelka’yı gözden çıkarmayı düşündüğü ileri sürüldü. İkinci Başkan Nihat Özdemir’in ‘dönecek’ demesine rağmen; dün de İstanbul’a dönmeyen Anelka’nın Lyon’la görüştüğü öğrenildi.

Sarı-Lacivertlilerin ise 20 milyon Euro’nun verilmesi halinde Anelka’yı satmayı planladıkları konuşuluyor. Hatta Sarı-Lacivertli yönetimin, Zico’nun raporu doğrultusunda Brezilya’nın Juventude’de forma giyen 1,90 boyundaki golcü Giancarlo Moro’nun transferini bitirdiği belirtiliyor.

Kaynak: Zaman
    Haber: Vahap Söztutan

SAKIN BANA KIZMAYIN BEYLER BEN NE OKUYOSAM SİZİNLE PAYLAŞIYORUM SADECE ÜZÜCÜ AMA Bİ HABER DAHA

Japonya'da adam gibi adam yok. Gelmesin kimse Japonya'dan Eğer Alex iyi olsa, sıradan bir Japon kulübünde değil, Avrupa'da oynardı.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Japonya'da adam gibi adam yok. Gelmesin kimse Japonya'dan Eğer Alex iyi olsa, sıradan bir Japon kulübünde değil, Avrupa'da oynardı.
    Artı Brezilya milli takımına çağrılırdı Japonya yerine

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

yok ben baska bi Alex daha kaldıramam. adı baska bişi olsun

Gelecekse, PSV'li Alex gelsin

japonlardan bişi olmaz

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by M@kiN
    yok ben baska bi Alex daha kaldıramam. adı baska bişi olsun
    Merak etme Japon Alex'in adı zaten gerçekten Alez değil başka bişey

Japon Alex'in adı Pele de olsa gelmesin

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Yahu zaten akıl var mantık var senin sol tarafın fazlası ile iyi daha ne diye Allahın kırma Japonunu istersin gerçi haberin gerçekliğide tartışılır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

İlla bi japon getirecekse nakatayı getirsin adam ara pasları süper yapıyor,diğerleri yaramaz bence...
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tv8 spor haberlerinde izledim yarım saat önce baptista , luis fabiano ve emerson la ilgili görüsmeler vamıs tv8 in yalancısıyım..
    Baptista transferi cok feci olurbea

Default Appiaha İngiltereden Tam 20 Trilyon!!

Fenerbahçe'de yaprak dökümü mü başlıyor?.. Sarı-Laciverliler'in Fransız yıldızı Anelka'dan sonra, orta sahadaki dinamosu Stephen Appiah'a da İngiliz kancası!.. Premier Lig'in 4 kulübü Ganalı yıldızı ısrarla istiyor!..

Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe Brezilyalı Zico'nun getirilmesinden sonra patlaması beklenen transfer bombalarından bir haber çıkmazken, İngiltere'den gelen haberler Sarı-Lacivertli taraftarların keyfini kaçıracak nitelikte.

Sarı-Lacivertli kulübe Juventus'tan 8 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve oynadığı futbolla taraftarların gönlünde taht kuran Ganalı yıldız Stephen Appiah'a İngiltere'den ciddi teklifler gelmeye devam ediyor.

Yıldız futbolcunun Dünya Kupası'nda Gana formasıyla ortaya koyduğu üstün performans, Premier Lig kulüplerinin ilgisini yeniden alevlendirdi.

İngiliz Daily Express'e konuşan yıldız futbolcunun menajeri Frank Trimboli, Appiah'a Manchester United ve Arsenal'in 7 milyon sterlin teklif ettiğini açıkladı.

Menajer Trimboli, Juventus'ta oynarken Portsmouth ve Middlesbrough kulüplerinden aldığı teklifleri geri çeviren Stephen Appiah'ın İngiltere'de oynamak istediğini ve bunun gerçekleşeceğine emin olduğunu söyledi.

Appiah'a şu an İngiltere'den dört kulübün ciddi bir biçimde transfer teklifinde bulunduğunu fakat bunlardan sadece ikisinin şansı olduğunu söyleyen Frank Trimboli, "Stephen 10 senedir Avrupa'da futbol oynuyor ve İngiliz liginde bir problem yaşayacağını düşünmüyor" diyerek sözlerini noktaladı.

2009 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun İngiltere'ye transfer olabilmesi için, Ada temsilcilerinin Sarı-Lacivertli kulüple masaya oturması gerekmekte.

Dakka90 Dış Haberler Servisi

Quote Originally Posted by physicist87
    İlla bi japon getirecekse nakatayı getirsin adam ara pasları süper yapıyor,diğerleri yaramaz bence...
    Nakata bildiğim kadarıyla emekli oldu..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

nakata zaten iyi bir adam değildi bence aşırı top kaybı vardı dünya kupası maçlarında

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yanlız şuda var Aziz Yıldırım' altı yabancı kararı sonrası bir kaç avrupalı birda japon futbolcuyla anlaşılmıştı demişti...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer

Cool

Quote Originally Posted by Aegnor Míriel
    Nakata bildiğim kadarıyla emekli oldu..
    Bimiyorum,gerçekten mi?Benim gördüğüm en iyi japon oyuncuydu, vay be emekli olmuşş...

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

20 trilyon müthiş para.şimdi ilhan cavcav olsa idi satardı

Quote Originally Posted by kavara
    tv8 spor haberlerinde izledim yarım saat önce baptista , luis fabiano ve emerson la ilgili görüsmeler vamıs tv8 in yalancısıyım..
    yok artık baptista daha neler

Nakata emekli oldu, Baptista gelmez, Luis Fabiano ve Emerson gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yok ya fener satmaz apiahı
    So what?
    Saike

ben olsam satmam seneye 30 trilyon olur değeri

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

satmasınlar valla türkiyede en kaliteli yabancı oyuncu
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN
    Yanlız şuda var Aziz Yıldırım' altı yabancı kararı sonrası bir kaç avrupalı birda japon futbolcuyla anlaşılmıştı demişti...
    japon degildi koreliydi oda büyük olasılıkla park joo young du

umarım zico takımdan luciano yu gönderirde daha kaliteli bi savunma oyuncusu alırız.. cannavaro , cordoba , thuram , samuel bunlardan biri süper olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Quote Originally Posted by kavara
    Luis fabiano haberi doğru diğerlerini bilmiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Turksportal

en cok bundan korkuyordum ne kadar gercek bilmiyorum ama japonyadan oyuncu gelmesinn

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya gelmiyo jağponyadan adam madam
    ama su forvet gelirse fena olmaz brezilyaya gol atan adam süper bisi

Nesil
    2006
    Yer

Fenerbahçe satmaz ama appiah belki ingiltereyi isteyebilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

yalan haberdir bu
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Del Piero_10 Misafir

önemsiz bir oyuncu gündemi meşgul etmesi bile yanlış.

Sayfa 33 / 80 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon

Mesaj Yetkileri