Diyelim ki Barcelona Fener maçındasınız
Kaza bela Santos yolladı bir füze.
Fenerbahçe teknik patronu olan siz, o anda maçı izlerken maçı durdup tatile gidiyorsunuz.
Sonuç: 1-0 lık galibiyet..
Diyelim ki Barcelona Fener maçındasınız
Kaza bela Santos yolladı bir füze.
Fenerbahçe teknik patronu olan siz, o anda maçı izlerken maçı durdup tatile gidiyorsunuz.
Sonuç: 1-0 lık galibiyet..
Last edited by El Barto : 26.Mayıs.2011 at 20:57
Devamını anlayamadım
1-0 yendiyse ne olmuş yani ?
Tatile gidersen maç bıraktığın gibi biter demek istiyor galiba?
Fm 2011 tarihi bug değil de fm gelmiş geçmiş en saçma buguböyle bi bug yok
![]()
turksportal...
@2 haklı. Hep gerçek oluyor!
Tamam da burası inci sözlük değil ki.Biraz daha dikkatli olalım üslubumuzda.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Beki börk hocam.
Demek istediğim () izlerken tatile çıktığınızda maç hep aynı skorla bitiyor
Hayır öyle değil. Defalarca yaptım isterseniz kanıt da koyarım eğer doğru anladıysam, maçın ortasında maçtan tatile çıkınca maç aynı skorla bitmiyor. Başıma gelen en yakın örnek 3-0 geride giderken maç burdan dönmez diyerek tatile çıktım maçın sonucu 4-0 bitmişti. bir başka örnek ise yine 3-0 yenilirken tatile çıktım maç 3-1 bitti.
Genelde eski Fm serilerinde yapardım ben bunu. Bende senin gibi golü atıp önemli bir maçta öne geçince ki genelde son 15-20 dakikada olurdu tatile çıkardım. Maç genellikle aynı skorla biterdi ama gol yeyip 1-1 2-2 vs berabere bittiğide çok olmuştur. İlla aynı skorla bitmiyor.
iyi de bug olabilir , twitterde bile açık vardı (accept olayı) . sonuçta bu açığı kullanıp kullanmamak senin elinde. açığı kullanırsan hile yapmış olursun. bunu da insanın kendi zevkine bağlı , bu açığı kullanarak galibiyet almaktan zevk alıyorsa oynar.
ayrıca buna benzer olarak maçta bir oyuncu sakatlansın ya da gol yediğinde anında tatile alınca o sakatlık ya da o gol atılmış olmuyor. ben bir takımı 3-1 yenmiştim crush dumph hatası alınca tekrar oynadım 2. golü yiyince tatile almıştım ama maçı 3-1 ben kazanmıştım tatilde buna benzer çok oldu.
Eğer sen fenerbahçe ile barcelonaya her defasında gol atıp yenebileeceğin yöntemi bulursan tarihi bug olur![]()
Yok öyle bi'şey.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hayaldi , gerçek oldu..![]()
Benimde denemişliğim vardır ama çok farklı sonuçlar gördüm bıraktığımdan![]()