Takımın sol ve sağ bek ihtiyacı var.Sol bek için Hakan ve Çağlar yetersiz.İnsua'nın bonservisini keşke alsaydık.Sağ bekede Orhan Şam alınabilir.Sabri ile yola çıkılmaz.
11 de oynayacak Türk oyuncular kimler?
Bence Türkiye Ligi için Hakan la Çağlar yeterlidir. Sağ bekte de Sabri ile bir oyuncu daha lazım.
Drogba'nın kardeşi habire takımların denemelerine katılıp beğenilmemiş. Leyton Orient denemesine 2007de girmiş. Haberde "sözleşmesi feshedilen" deniyor. Sözleşme yapılmamış bile.
Gs'nin sağ beki yeterli bence.Yani Sabri bir türk olarak düşünüldüğünde takımınızda Gökhan Gönül yoksa her türlü oynar.Alternatif alsanız yeter.Sol beklerinizi beğenmiyorum ama Hasan Ali Kaldırım'ı alırsa gs büyük iş yapmış olur.Onun dışında Ntvspor kafayı yemiş galiba,çok hukuk bilmemekle birlikte hem yalan haber yapılıyor hem de yalan beyan vermekle suçlanıyor resmen Galatasaray,dava edilmesi taraftarıyım kendilerinin.
Selçuk'un aldığı ücrette onun kalitesindeki oyuncular için çok uygun bir rakam.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
ntvsporun sitesinde hala daha fazla verildiği belirtiliyor gibi şeyler yazmışlar. Şaka gibi..
İnsanları anlamıyorum, bir dönem Galatasaray'ın parası yok diye konuşurlardı, şimdi 18 milyon mu verecekler, 21 milyon mu verecekler lafları ortada. Selçuk sadece para için mi gelecek Galatasaray'a, başka hiçbir etken yok mudur yani ? Gerçekten Galatasaraylı olma ihtimali bu kadar mı düşük, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun kutlandığı fifa'nın resmi sitesindeki metinde Turkey's most successful side dediği takım Galatasaray, müzesinde en çok kupa bulunan takım Galatasaray, nedir bu küçük görmeye çalışma anlamıyorum.
Türkiye içinde bir oyuncuya Fenerbahçe ile başka takım/takımlar talip olduğunda yada aynı şekilde yurt dışında, Fenerbahçe dışındaki takımın oyuncuyu transfer etmesi için illa Fenerbahçe'nin vazgeçmesi, yeteri kadar istememesi mi gerekiyor ? Bu çok ama çok mantıksız bir düşünce tarzı bence.
Bundan sonra tek güvenilir haber kaynağı twitter arkadaş en azından mantıklı dedikodular yayılıyor.
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ234948SXQSelçuk İnan hakkında ise, "Selçuk ile ilgilenmiştik sezon ortasında. Hatta bize "Selçuk'la mukavele yapalım" dediler. Ben "Hayır Trabzon ile şampiyonluk yarışı veriyoruz, etik olmaz. Sezon bitince konuşuruz" dedim. Sonra kendisi Galatasaray'a söz verdiğini söyledi ve oraya gitti. Hayırlı olsun." dedi.
Screw you guys, I'm goin' home
Aynen, ben de senin söylediğine katılıyorum. ( Forum tarihinde ilk olabilir bu durum)
Serbest piyasa, kimsenin kimseyi birinin elinden aldığı falan yok, herkes teklif verebilir, herkes farklı bütçeye sahiptir ya da o oyuncu için farklı bir bütçe ayırmıştır, oyuncuya olan ihtiyaç, oyuncunun forma giyme şansı gibi onlarca etken var transferlerde. Neden sadece transferlere sevinilmez onu anlamam, Selçuk İnan gelmiş işte takımına, iyi transfer diye sevin, yok onun elinden kaptık e ne olacak yani bilmemkimin elinden kapınca kendi ortasına koşup gol mu atacak ?Adam aynı adam sonuçta..
Sanırım Fatih Terim faktörü ve Selçuk'un iddia edildiği gibi Galatasaray'lı olması bu transferde önemli rol oynadı.Ödenecek ücret Galatasaray'ı para için tercih etmediğinin göstergesi.Selçuk gibi kaliteli bir yerli oyuncuyu,bonservissiz bu maliyetle almak büyük başarı gerçekten.Tebrikler ve de hayırlı olsun.
So what?
Saike
Alem buysa kral Mustafa Sarp diyelim ve Selçuk muhabbetini bitirelim bence![]()
Hasan Şaş ile aynı mezhepdenmiş gibisinden bir muhabbet geçti Twitter'da ama tam bilmiyorum.
Tribun Dergi
Sadri Şener: "Galatasaray'la dostluk ilişkilerimizi dondurduk."
Sadri Şener: "Selçuk'u transfer ederken nezaketen de olsa sorabilirlerdi. Sorsalardı da giderdi."Sadri Şener: "Onların çoğu GS Lisesi mezunu, Fransız kültürü almışlar. Ben Atatürk Lisesi mezunuyum. Ama bu nezaketi bile gösteremiyorlar."
Sadri Şener: "Zaten bonservisi elinde olan oyuncu rahatlıkla transfer edilebilir. Ama önemli olan nezaket ve Fair Playdir."
saçmalamış bildiğn adamın sözleşmesi bitmiş serbest size niye soralım ki ?
Sormak değilde bir haber verin diyorda gene saçma
--------------------------
Real Madrid, Hamit'e imza attirmadan önce Bayern Baskani Rummenigge'yi aramisti "ilgileniyoruz" diye...
Rummenigge ise "cok sasirdim, futbolda böyle birsey yok ama arkadasiz diye yaptilar" dedi. Sadri Sener'in istedigi oluyor ama normal degil.
Fatih Demireli
Egemen içinde aynı açıklamayı yapacakmı acaba ?
Biz Egemenle çooook önceden anlaştık zati.Sadece duyurmadık.Lig devam ettiği için.
Selçuk'un sözleşmesi bitmiyor muydu? Anlamadığım burda G.Saray'ın ne yapması gerektiği, bunun bir çok örneği var. Bildirmek zorunda olduğunu düşünmüyorum.
sadri şenerin yaptığı ayıbın ötesinde geçti peki sadri şenere şunu sormak lazım ACABA EGEMEN BEŞİKTAŞA TRANSFER OLDUĞÜ VAKİT AĞIZINI AÇMAYAN YÖNETİM NEDEN PEKİ BİZİM SELCUK İNAN TRANSFERİNDE NEDEN SES ÇIKARTIYOR
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bırakın Allah aşkına nezaketmiş. Hakemlere söverken nezaket yok ama sözleşmesi bitmiş oyuncuyu almaya gelince nezaket gösterin, yok ya başka isteğiniz var mı?
Susmanin da bir erdem oldugunu birinin Sadri Sener'e anlatmasi lazim. Dakika basi birseylere laf yetistiriyor.
umutofkeli
Son Dakika.. Az önce Drogbanın peşinatını yatırdığımız haberi geldi! Ayrıca başkan İspanyadaymış ve bu gece Türkiye'ye geri dönecekmiş!
umutofkeli
İlk defa kaynak açıklıyorum. Kaynak: Atatürk Havalimanı CEO sunun yakın koruması. Başkanın bugün uçtuğunu, peşinatı yatırdıklarını söyledi.
Sabri UGAN
Galatasaray Buffon konusunda bir olumlu adim daha atti. (Kesin oldu bitti, imza atilmak uzere demiyorm aman ha)
Düzeltme geldi kulüpten, ilk yıl 3.2 milyon euro alacakmış Selçuk, sonrasında 2 milyon euro. Detayları aşağıda.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel Futbol Oyuncusu Selçuk İnan ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye göre oyuncuya herbir sezon için 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro ücret ödenecektir. Ayrıca, bu tutarlara ek olarak oyuncuya 10.06.2011 tarihinde 600.000 Euro ve 30.01.2012 tarihinde 600.000 Euro olmak üzere toplam 1.200.000 Euro daha ödenecektir. Bugün yapılan açıklamada sehven bu tutar eksik yazılmıştır.
Galatasaray eksik bildirim yapmış 1.2 milyon euro daha ödeyeceklermiş.
imzalama bedeli de almış.gayet de normal
Drogba'nın kardeşi ''Abim gelecek yıl Türkiye'de'' demiş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp