Sayfa 15 / 25 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 737 sonuç

Konu: Eskişehirspor Transfer Haberleri | Engin Bekdemir,Emre Güngör ve Defederico

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

webo önemli bir oyuncu. katkısı olacaktır eskişehir'e.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Mükemmel transfer olur yahu Webo.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

4 gözle bekliyorum Webo'nun gelmesini.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Webo'yu tek benmi beğenmiyorum : )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

LigTV: Eskişehirspor, Bursaspor'dan ayrılan İvankov ve Ali Tandoğan ile anlaşmaya vardı. Resmi imzalar 1 Temmuz'da atılacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ümit Karan futbolu birakti. Eskisehirspor'a Sportif Direktör oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ivesa ve ivankov 2sinin aynı takımda olması biraz lüks olmuş
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ali ve Ivankov haberi yalanlandı da nerde yalanlandı onu hatırlayamadım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bülent Uygun yalanladı iki transferide. Ayrıca Ivesa gidecek büyük olasılık. O yüzden kaleci aranıyo....
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mehmet Yıldız deniyor ısrarla Mustafa. Gelirse Es-Es'e çok iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Adem'le takası söz konusymuş İsot. Valla bana uyar. Takımda forvet kalmadı. Batuhan'da gidici. Sadece Serdar kalıyo. 2 tanesi kaliteli, 1 tanesi genç 3 forvet almamız lazım. Mehmet Yıldız kaliteli sayılabilir. Onun önünde listede bulunan Yakubu, Obinna gibi oyunculardan biri alınırsa çok iyi olur...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Lig TV'ye göre gidecek olan Batuhan ve Sezer'in yerini AEK'dan Scocco ve Blanco ile dolduracakmışız...
    Es Es bombaları patlatacak

Geride bıraktığımız sezona iyi başlayamayan ancak Bülent Uygun'un göreve gelmesiyle toparlanan ve ligi 7. sırada bitiren Eskişehirspor, gelecek sezon daha iddialı olabilmek için kolları sıvadı.

Sezer Öztürk ve Batuhan Karadeniz'le yolları büyük oranda ayıracak olan kırmızı siyahlıların, bu isimlerin boşluğunu doldurabilme adına gözünü Yunanistan ligine çevirdiği iddia ediliyor.

Geride bırakığımız sezonda Yunanistan Ligi'ni 3. sırada bitiren ve finalde Atromitos'u yenerek kupa şampiyonu olan Aek'ten iki Arjantin'li oyuncu İsmael Blanco ve Nacho Scocco'nun, Eskişehirspor'un gündeminde olduğu ve transferinde önemli adımlar attığı kaydedildi.

Olimpiakos ve Panathinaikos'un ciddi şekilde ilgilendiği Batuhan Karadeniz'in boşluğunu doldurmak için düşünülen forvet İsmael Blanco 28 yaşında ve Yunan liginde iki kez gol krallığı yaşadı. 4 sezondur Aek'de forma giyen Blanco, Yunanistan'da 109 lig maçında forma giyerken 51 de gol attı.

Fenerbahçe'ye transferi an meselesi olan Sezer Öztürk'ün yerine düşünülen isminse yine Blanco'nun hem vatandaşı hem de takım arkadaşı Nacho Scocco olduğu kaydedildi.

25 yaşındaki Scocco, 2008'den bu yana Aek'te forma giyiyor ve geride bıraktığı 3 sezonda yunanistan liginde 74 maçta forma giyerken 23 gol attı.

Eskişehirspor'un devre arasından bu yana temaslarda bulunduğu bu iki arjantinli için özellikle Sezer Öztürk'ün transferinin netleşmesi bekleniyor.

Öte yandan Uefa Avrupa Ligi finalisti Braga'nın Brezilyalı savunmacısı Paulao'nun da Eskişehir'e geldiği ve şehri gezerek izlenimler edindiği iddia edildi. 29 yaşındaki oyuncu'nun Bülent Uygun'un listesinin başında olduğu ve transferi için tüm şartların zorlanacağı ifade edildi.. Braga'nın final oynamasıyla talipleri artan Paulao'yu ikna etmek için, Naval'dan eski takım arkadaşı olan Eskişehirspor'lu Diego'nun devreye girdiği de belirtildi.

Eskişehirspor'un transfer gündeminde olan bir başka isim olan Kamerun'lu Pierre Webo'yla da her konuda anlaşma sağlanırken, klübüyle pürüzleri gidermeye çalışan Eskişehirspor ikinci başkanı Mesut Hoşcan, önümüzdeki günlerde 29 yaşındaki oyuncuyla Eskişehirspor'a dönmeyi hedefliyor. Uruguay'ın Nacional takımından 2002'de Osasuna'ya gelen webo tüm Avrupa kariyeri boyunca ispanya'da forma giydi. Webo geçen sezon Mallorca formasıyla 34 maçta 11 gol kaydetti.

Kaynak: LİG TV
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mustafa senin duyumlar genelde tutar. Sezer için Fenerbahçe'den ne isteniyor ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Mustafa senin duyumlar genelde tutar. Sezer için Fenerbahçe'den ne isteniyor ?
    Nakit para öncelikli istek. Açıkçası pek bir bilgim yok. Ama taraftar Bilica'yı istemediğini net ve sert bir şekilde her platformda söylüyor. Bilica'nın geleceğini sanmam. Gökhan Ünal'ı isterler diye düşünüyorum malum takımda forvet yok. Ama dediğim gibi öncelikli istek nakit para 6 Milyon civarı bişey isteniyo diye biliyorum ben...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

ETB (Eskişehir Taraftar Birliği) yarın şehir içinde toplanıyor. Gündem; Bilca ve Ümit Karan... İkisi de istenmiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Bülent Uygun yalanladı iki transferide. Ayrıca Ivesa gidecek büyük olasılık. O yüzden kaleci aranıyo....
    anladım ama taraftar ivesayı çok seviyordu diye biliyorum gönderilmesinin sebebi ne olur? ayrıca batu misal Gsye giderse Beşiktaşın kasasına 5milyon euro gidecek diye biliyorum veya fenere giderse yanlış mı ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    anladım ama taraftar ivesayı çok seviyordu diye biliyorum gönderilmesinin sebebi ne olur? ayrıca batu misal Gsye giderse Beşiktaşın kasasına 5milyon euro gidecek diye biliyorum veya fenere giderse yanlış mı ?
    Bu sezonki performansı yeterli bulunmadığı için gönderilecek Ivesa. Ayrıca doğru biliyorsunuz. Batuhan Türkiye'de başka bir takıma giderse Beşiktaş'a 5 Milyon € verilecek..
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nakit para öncelikli istek. Açıkçası pek bir bilgim yok. Ama taraftar Bilica'yı istemediğini net ve sert bir şekilde her platformda söylüyor. Bilica'nın geleceğini sanmam. Gökhan Ünal'ı isterler diye düşünüyorum malum takımda forvet yok. Ama dediğim gibi öncelikli istek nakit para 6 Milyon civarı bişey isteniyo diye biliyorum ben...
    Sağol Mustafa. 6 milyon fazla gibi. Bilica konusunda da herşey performansa bakar bence. Bilica gelsin 2-3 maç iyi oynasın, tepki falan kalmaz. Sadece Eses için değil tüm takımlar için tüm transferler için aynı şey geçerli.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bilica gelsin beşiktaşa es kaza 34 maçta iyi oynasın hala her sahaya adım attığında yuhalanır bilicaya özel o
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sağol Mustafa. 6 milyon fazla gibi. Bilica konusunda da herşey performansa bakar bence. Bilica gelsin 2-3 maç iyi oynasın, tepki falan kalmaz. Sadece Eses için değil tüm takımlar için tüm transferler için aynı şey geçerli.
    Taraftar iddialı Bilica gelirse şehrin girişinde bekleriz almayız içeri diyolar.
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Taraftar iddialı Bilica gelirse şehrin girişinde bekleriz almayız içeri diyolar.
    Bilica sorun etmez çarpar kaçar. Aranızda moto-kurye varmı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Es es almazsa Bilica'yı başka Anadolu kulübü alır. Bilica Anadolu kulüpleri için aranan tip de defans oyuncusu ama asla büyük takım oyuncusu olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Webo salı günü imzaya geliyormuş. Ayrıca diğer gelmesi beklenen forvette Kris Boyd...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aynen bende onu yazacaktım. Kris Boyd'la kesin olarak anlaşmış Eskişehir sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Boyd ve Webo gayet iyi bir ikili gibi gözüküyor...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tr Ligi'nde çok iyi bir ikili olabilirler. Body'de kendin ispatlamış birisi. Webo zaten Mallorca'da 2 gol atmıştı en son izlediğimde. İsabetli transfer olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Boyd-Webo gelecek sezona damgasını vuracak bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bülent Uygun transferlerle ilgili açıklamalar yapmış.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=93378
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Berk Elitez hayırlı olsun.. Arkadaşlarına Eskişehir'e gidiyorum demiş. Sezer karşılığında olabilitesi nedir bilmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bonservisle mi yoksa kiralık mı ?
    eto'o bitmiş.

Sayfa 15 / 25 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri