Güzel transfer olmuş okan boş bir oyuncu sonunda gökhana alternatif geldi,GG nin satılacağına açıkcası ihtimal vermiyorum röportajında adam halinden gayet memnun ayrılcak olan futbolcunun okadar güleç olacağını düşünmüyorum
yobo-lugano alternatifleride serdar ve bekir(ilhan) olur eğer alabilirsek serdarı.Canerden solbek olmaz muhakkak bi alternatif lazım o bölgeye.
Birde orta saha çaktıkmı olay tamamdır.Guiza,Bilica,Baroni umarım yolcu olurlar.Ama baroniyi yedekte alternatif olarak kullanacak gibi bakalım.
Ligtv spikeri
ertunc_oner Ertunc Oner
Alper Potuk, Ş.Güneş'in çok beğendiği,uzun vadede Selçuk'un yerini doldurabileceği yetenekte..Ancak F.Bahçe'ye transferi yüksek ihtimal!
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Orhan transferi kesin mi?
Kesin sitede açıklama yok gerçi ama TRT bile verdi haberi![]()
İlhan Cavcav açıkladı Mustafa. Kesin.
------
Fenerbahçe, Emenike'nin ardından Sezer Öztürk'le de anlaşmak üzere...
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Galatasaray'la temasımız olmadı. Biz şu anda Fenerbahçe'yle toplantı halindeyiz, görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.
Taraftar arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanması ve Sezer Öztürk'ün transferinin bugün resmiyet kazanması bekleniyor.
Radyospor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...ani-tutamazdik
kesin olarak gerçekleşmiş burdan anlayabiliriz.
Cavcav başkan konuştu. Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye bu iki oyuncu için sözümüz vardı, sözümüzü tuttuk dedi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
3.5 milyon çok yahu.Böyle çok paralar verilince içim acıyor.Fenerbahçe'de genç bir sağ bek vardı oynadığı maçlarda iyi oynamıştı onun üzerine gidilseydi de bu kadar para verilmeseydi daha iyi olmazmıydı?
Bu paralar verilince her kulüp daha da fazla istemeye başlıyor bu gidiş hayırlı bir gidiş değil.
Şampiyonlar Ligi ve diğer kulvarlarda ciddi maçlar çıkaracağız. Lig hadi neysede Avrupada Gökhan'ın alternatifi Okan olamazdı. Çok isabetli bir transfer oldu.
Cavcav iki oyuncuya 9 milyon euro deyince, Orhan 5 Pektemekte 4 milyon euro diye hesaplayıp çok para demiştim. 3.5 yinede Türk alternatif bir oyuncu için fazla olabilir ama piyasa şartlarında ucuza bile geldi bence.. İsmi olan bir adam Orhan... 2.5 - 3 felan olsaydı daha iyi olabilirdi fakat G.Birliği o paraya as adamınıda bırakmayacağı için 3.5 ideal.
Malesef yabancı sınırlaması olduğu sürece bu paraları ödemek durumdayız.
Sözde Türk futbolu kazanıyor. Sanki Türkiye'de bir Essien, bir Puyol, bir Drogba varda biz almıyoruz.
Yabancı sınırlamasına başından beri karşıyım. Halada karşıyım. Eğerki avrupada başarı isteniyorsa yabancı oyuncu şart.
Avrupada yabancı sınırı olmadığını biliyorum. Ama onları ligtede oynatamadıktan sonra sırf avrupada ne kadar verim alabilirsinki?
Ligtv'de Sezer için geçen rakamlar doğruysa; yöneticilerimiz acilen toplantı yaptıkları yerden uzaklaşsınlar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Okan Alkan'dan bahsediyorsun. Okan ilk haftalarda şans bulduğunda çok iyi değerlendirdi. Ama Gökhan Gönül iyileşince A2 takımla çıktığı maçlarda 'ben oldum' havasına girmiş. Biraz şımarıklık yapmış açıkçası. Aykut Kocaman da burnu sürtsün diye sanırım sonraki haftalarda 18'e bile almadı. Hele son hafta oynanan Antalyaspor maçında hakemle diyaloğa girerek doğrudan kırmızı kart gördü. Küfretti sanırım. Kendisini toparlaması lazım. Orhan Şam transferi de kendisini sorgulaması açısından iyi olur sanırım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
serdar kesilmal da büyük ihtimalle milli maçtan sonra açıklanır.
(/s)
Ligtv'ye göre; Gökhan Ünal + Bilica + 5 m € teklifi yapmışız, reddetmişler. Eskişehir sadece para olarak 7 m € istiyormuş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yuuhh o kadar para çok fazla bence gerek yok Sezer'e...
Gökhan Ünal ve Bilica Fenerbahçe'den aldığı ücretleri bizden almak istiyolarmış sanırım. Bu mümkün değil. O yüzden bizimkiler nakit istemekte diretiyolar. İyide yapıyolar...
I'm back...
Sezer'i almayalım Gökhan kalsın(Semih gidecek gibi çünkü) Bilica'yı bedava verelim eskişehir'e yada başka bi takıma razıyım.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Orhan Şam Çok iyi transfer, Sezer Öztürk'e gerek yok bence. Herşey'den önce Avrupa'da Başarı İçin Emre'nin yanına orta saha'ya Appiah tarzı bir oyuncu alınmalı.
Ayrıca Lig Tv'ye Göre Cristian Baroni Önümüzdeki Sezonda'da Takımda Yer Alacakmış.
İşte Beşiktaş biraz da bu yüzden gurbetçilere yöneldi, hemen hemen aynı ayardaki futbolculara burda milyon eurolar vereceğine dışardaki pazara yönelip işi ucuza kapattı. Sadece M.Pektemek ve Ersan için bazı miktarlar gözden çıkarıldı, o da dışarda o mevkide fazla seçenek olmadığı için.Mesela bir Sezer Öztürk ya da bir Serdar Kesimal için istenen 6-7 milyon eurolar ne demek? Onlar bu parayı eder mi? Bunun da irdelenmesi lazım. Ancak Fener'de para çok tabi, bir de ŞL'den gelecek paraları da düşünürsek Aziz Yıldırım'a fazla koymaz.
Bizim şampiyon olduğumuz yıl Demirören'e 8 milyon euroların, 5.5 milyon euroların koymadığı gibi.
![]()
Sezer işi uzadı gibi istenen rakamlar çok yüksek.
Umarım Sezeri almayız başından beri istemiyorum.Sezere vereceğiniz parayı Serdara verin.