1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Galatasarayın aldığı oyuncular

Hybrid View

Ben Galatasaray'ı yönetiyorum..
    Bende de Fenerbahçe , Beşiktaş falan güzel transferler yapmıyorlar..
    Benim takımdan yolladığım oyuncuları alıp duruyorlar (Serdar Özkan , Ali Turan vs.. gibi) , kaliteli oyuncular almıyorlar.. Bursaspor ve Trabzonspor daha iyi transferler yapıyorlar onlara göre..
    Şampiyonlar Lilglinde hiç bi takım gruplara kalamıyor benden başka , eleme turunda elenip gidiyor..Uefa da gruplardan çıkamıyorlar , çıkanlar sonraki turda eleniyor..
    Çok başarısız oluyor Türk kulüpleri.. Aynı şekilde ligde de başarılı değiller..8 sezondur oynuyorum ne Beşiktaş ne Fenerbahçe şampiyon olabildi..

Daha önceki serilerde böyle miydi? Şampiyonlar Ligi'ni ben , Uefa'yı Beşiktaş'ın kazandığını hatırlıyorum.. Sonraki sene Fenerbahçe kazanmıştı hatta..

Oyuna daha çok zevk getiriyordu öyle olması

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by axa View Post
    Ben Galatasaray'ı yönetiyorum..
    Bende de Fenerbahçe , Beşiktaş falan güzel transferler yapmıyorlar..
    Benim takımdan yolladığım oyuncuları alıp duruyorlar (Serdar Özkan , Ali Turan vs.. gibi) , kaliteli oyuncular almıyorlar.. Bursaspor ve Trabzonspor daha iyi transferler yapıyorlar onlara göre..
    Şampiyonlar Lilglinde hiç bi takım gruplara kalamıyor benden başka , eleme turunda elenip gidiyor..Uefa da gruplardan çıkamıyorlar , çıkanlar sonraki turda eleniyor..
    Çok başarısız oluyor Türk kulüpleri.. Aynı şekilde ligde de başarılı değiller..8 sezondur oynuyorum ne Beşiktaş ne Fenerbahçe şampiyon olabildi..

Daha önceki serilerde böyle miydi? Şampiyonlar Ligi'ni ben , Uefa'yı Beşiktaş'ın kazandığını hatırlıyorum.. Sonraki sene Fenerbahçe kazanmıştı hatta..

Oyuna daha çok zevk getiriyordu öyle olması
    ya bende de bazen oluyo diyorum acaba göndermesemiydim onlar aldığına göre
    kafa karıştırıyorlar.d

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ya bende de bazen oluyo diyorum acaba göndermesemiydim onlar aldığına göre
    kafa karıştırıyorlar.d
    İşine yaramıyor ki alsalarda Ben onların 3-4 katı iyi oyuncular alıyorum , onlar benim takımdan yolladıklarımı..Bazen bunu geçtim , kendi yolladıkları oyuncuları 30 küsür yaşlarında geri alıyorlar..

Mesaj Yetkileri