Gökmen Özdemir telefonları dinliyor demek![]()
Yahu Gökmen Özdemir hiç inandırıcı sallayamamışsın
Buffon'un yıllık 9 milyon euro istemeside geleceğine delalet değildir heralde. %15 Vergi olan bir ülkede 9 milyon euroyu bir oyuncuya verirseniz isterse en kralı olsun hem takım içinde oyuncu dengeleri bozulur hemde takımın mali dengeleri altüst olur. 9+9= 18 milyon euro 2 yıl için bir oyuncuya...
Buffon yalan zaten. Kameni gelir bence, çok da güzel olur. Ben Drogba'yı de bekliyorum, adamın seneye kontratı bitiyor bu sene gelmese seneye bedelsiz ayrılacak. Chelsea'nin her ne kadar para derdi olmasa da 5 M €'ya satmak isteyebilir Drogba'yı. Biz de son yıl alacağını vererek almak istiyoruz zaten.
Kameni gelirse müthiş olur. En azından göz zevki olarak. Maşallah ninja gibi bir kaleci.
Kameni iyi olur gerçekten jimnastikci![]()
kameniye hiç canlı olarak dikkat etmedim (görmüş olabilirimde dikkat etmedim) fm deki gibiyse gelsin
enyeama dan iyimi
![]()
23'ü haftasını Selçuk İnan'la kapattık galibaGelecek hafta Ersan-Kallström ve kaleci bekliyorum.
Bu arada Twitter'da GalatasarayDC diye bir kişi var. Amerika'daki Galatasaray Derneği gibi birşey. Şu ana kadar dediği herşey doğru çıktı. 2 tane Türk asıllı ama yabancı ülkede yetişmiş oyuncuya parçalının çok yakışacağını söylüyor. Bu kişilerden biri Ersan, bunu diğer tweetlerinden anlıyoruz. Bir kişi Gökhan İnler mi diye sormuş, bu profile uyan sadece o değil demiş. Mevlüt mü acaba?
Galatasaray haftasonu resmi siteden transfer açıklayabiliyor mu? Malum borsa olayı ve haftasonu resmi çalışma günü değil.
Bu arada Drogba transferi çıkmaza girmiş arkadaşlar. Görüşmeler tıkanmış hatta. Nedeni ise; Chelsea Drogba'ya karşılık para istememesine rağmen takasta Sabri'yi isteyince Galatasaray buna yanaşmıyormuş haliyle.
Okulda da Galatasaray'lı arkadaşlara telefon şakası yapmıştım.Şöyle ki; SON DAKİKA... Galatasaray Chelsea'nin golcüsü Didier Drogba ile 2+1 aylık sözleşme imzaladı. NtvSpor
Taslaklara kaydettim ve öğle arasının bitmesini bekledim. Ara bitip herkes sınıfa gelmeye başlayınca en fanatik GS'li arkadaşıma; Ramo,Drogba'yı da almışsınız oğlum diyerek mesajı gösterdim,halay çekmeye başladıSonra bi daha gösterdim,kendine geldi ve 2+1 aylık kısmını anladı. Gerisini anlatmayayım.
Küfürler,linç girişimi vsvs...
![]()
Elmander 19 Mayıs'da açıklanmadı mı yahu ?
Edit : 20 Mayıs'mış.
Edit 2 : Kap'ın sitesinden bugün verilen duyurulara baktım, var.
http://www.kap.gov.tr/yay/Sorgu/Sorg...&guntipi=bugun
Demek ki haftasonları da duyuru yapılabiliyor.
Son Dakika. Ersan Gulum'le Prensip Anlaşmasına Varılmış..
![]()
GalatasarayDC GalatasarayDC
LigTV'nin son dakika haberine gore elde var bir!
38 saniye önce
![]()
tribundergi Tribun Dergi
SON DAKIKA : Galatasaray ve Adanaspor, Ersan Gülüm transfer icin anlastilar.
hayırlı uğurlu olsun
Screw you guys, I'm goin' home
Kaynak nedir ?
İzmir'de deprem olduğu sıralar 3-4 sene önce bizde buna benzer bu gece 5.9 şiddetinde deprem olucak tarzında bir mesaj hazırladık.Herkes yedi biz eğlendik iyi güzel buraya kadar herşey.Kötü olan kısmı gece 5.9 şiddetinde deprem olması olduİnş seninkide böyle gerçek olur.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Hayırlı olsun transfer güzel.
tribün dergi yüzde 50 tutturuyor bakalım hayırlısı..
eto'o bitmiş.
Lig Tv vermiş diyorlar haberi.
linkte tribündergiye tıkla![]()
eto'o bitmiş.
Onemli olan Ersan'la anlasmak. İnsallah bize gelmeye sicak bakar.
terim faktörü devreye girer diye düşünüyorum.ama tek üzüntüm keşke ersan bi senedir Beşiktaş için o sözleri söylemeseydi gittikten sonra altında ezilebilir o sözlerin.
eto'o bitmiş.
http://www.ligtv.com.tr/default.aspx?r=1&hid=93177
inş ersan da bize gelmeye sıcak bakar, ben sanmıyorum bize gelmek istemiceğini