1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Burak Kaplan'ın yeteneği hakkında yaptığı yorumlar beni şimdiden heyecanlandırmaya yetti doğrusu. Tayfur Hoca'nın da O'nu dizginleyeceği konusunda pek şüphem yok açıkçası. Eğer işine konsantre olmuş ve takıma fayda sağlamayı kafasına koymuş bir Burak Kaplan yaratabilirsek çok keyif alırız O'ndan. Ve zamanı geldiğinde çok da para alırız
    Hocam Burak Kaplan müthiş yetenekli oyuncu ama daha öncede dediğim gibi disiplinsiz. Mesut Oezil'den daha yetenekli diyolardı Almanlar onun için. Fürth'e gitti çok iyi performans gösterdi ama bu yine disiplinsiz davranışları yüzünden kadro dışında kaldı. Sercan Sararer'ide alırım ben Beşiktaş'ın yerinde olsam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Hocam Burak Kaplan müthiş yetenekli oyuncu ama daha öncede dediğim gibi disiplinsiz. Mesut Oezil'den daha yetenekli diyolardı Almanlar onun için. Fürth'e gitti çok iyi performans gösterdi ama bu yine disiplinsiz davranışları yüzünden kadro dışında kaldı. Sercan Sararer'ide alırım ben Beşiktaş'ın yerinde olsam.
    Abicim dediğim gibi işte inşallah dizginlenir ve futbola konsantre olması sağlanır. Yani bahsedilen yeteneğin kaybolması çok üzücü olur.

Mesaj Yetkileri